География-програма
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- ssX
- В началото бе словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
Re: География-програма
Оооо, ама омръзнаха ми с тия теми от 2008!!!
Писах за Енергетика, с тая ХП се напъвах, напъвах и така и не успях да я науча добре! 
Хора по колко страници писахте? аз измъдрих някъде около 7 и половина
Аз написах 3 листа за енергетика... но импровизирах, защото не я бях чела тази тема...
Аз написах 2 листа и половина и имам малки пропуски,но като цяло съм я развила.Надявам се на добра оценка 
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Трябва да има и малоумни, за да може умните да изглеждат още по-умни. Иначе на нашия випус също ни се падна Енергетика на редовния изпит. Написах 13 страници и половина като това ми беше втората най-любима и най-добре подготвена тема. Изкарах едва 5.13. Но не се плашете на тема, която ненавиждах и беше адски трудна (визирам Релеф) изкарах 0.5 ед. повече. Така, че нищо не се знае. Дерзайте:)vili_ написа:Аз лично съм доволна от темите, които се паднаха и писах за енергетиката.Тя е по-лесна и по-малка по обем от тази за химическата промишленост![]()
Но не мога да разбера хората,които дойдоха неподготвени ....... и излезнаха веднага след обявяването на темите
![]()
- ssX
- В началото бе словото
А kакви ти бяха грешките?Написах 13 страници и половина като това ми беше втората най-любима и най-добре подготвена тема. Изкарах едва 5.13. Но не се плашете на тема, която ненавиждах и беше адски трудна (визирам Релеф) изкарах 0.5 ед. повече.
Дано поне резултатите излязат по - бързо
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Е, нормално ще е.. сигурно до седмица някъде. Бързо си е
Нооо да, наистина и аз нямам търпение да разбера. Ще си стискаме палци взаимно, та да се надяваме, че всички които сме се мъчили тази година и учихме здраво, ще бъдем възнаградени 
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Всеки ще получи това, което заслужава... или поне горе-долу. Не се притеснявайте.
Какви са ви представите за университета? Какво очаквате след като ви приемат? Хайде, много сте скучни! Нашите теми бяха по 100 страници. Вие само едно и също дрънкате, пенсионери!
Какви са ви представите за университета? Какво очаквате след като ви приемат? Хайде, много сте скучни! Нашите теми бяха по 100 страници. Вие само едно и също дрънкате, пенсионери!
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Хахахах мен лично ме е страх да говоря, като не е сигурно още нищо
Предполагам и останалите са така предпазливи. Иначе какво ще стане.. не зная. От малка съм си представяла, че ще уча в СУ(не че съм знаела специалност или нещо друго де
) Това, което очаквам със сигурност, е да успея да науча възможно най-много, а после ..образованието което съм получила да ми послужи и да си намеря добра и интересна за мен работа. А по време на студентските години.. мисля че няма как да знаем. Но може да споделиш впечатления де 
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- yOankaa
- Пишете, о, братя
И аз писах за Енергетика, много по-добре ми дойдоха тези две теми отколкото предните ( Селища и Животновъдство) за тях наистина не успях да се подготвя, беше все пак твърде рано Февруари месец да се знае всичко от до, но като цяло сега съм по-доволна от себе си, надявам се и резултатът да е положителен 
Tуризъм; 1 курс
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
-
autocastro
- В началото бе словото
Браво, че пак е имало хора, които са писали нещо. В залата в която бях половината се изнесоха след като разбрахме темите. Аз бях сред тях. На редовния се надявам на по-голям късмет. И късмет на тези, които са писали на този нещо. 
Има ли някой някаква идея кога ще излезнат резултатите ?
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
@Sunshine - И аз преди да ме приемат бях така надъхан, спомням си. Това трае до края на първи курс, да знаеш.
@autocastro - Освен да разчиташ на късмет, не е лошо и да седнеш и да научиш добре някоя друга тема. Не всичко в живота е лесно.
@Вели - Имам идея, да. И ще ти я споделя направо - резултатите излизат най-късно до 10 работни дни, т.е. до другия петък ще си знаете оценките. Но като гледам, че е имало доста хора, които са си излезли, нищо чудно да е и по-рано.
@autocastro - Освен да разчиташ на късмет, не е лошо и да седнеш и да научиш добре някоя друга тема. Не всичко в живота е лесно.
@Вели - Имам идея, да. И ще ти я споделя направо - резултатите излизат най-късно до 10 работни дни, т.е. до другия петък ще си знаете оценките. Но като гледам, че е имало доста хора, които са си излезли, нищо чудно да е и по-рано.