Познай другарчето :-)))))
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
maimunka, на мен ми е малко трудно, защото имаш мн малко постове и не ти знам мнението по мн въпроси. Виж с другите е по-лесно, ама и теб ще те опишем, споко. Иначе ако съдя по аватарчето ти, се кефиш на поп-фолк и сигурно не се обличаш спортно... 
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ra4e^f, браво!!! Да не повярваш колко много говорят постовете и аватарите за хората, хахахаra4e^f написа:
^PrincessA^ - също ниска, слабичка, свободолюбива, независима, лесно ранима

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ами на мен ми е много трудно по принцип да си представям човека, а и честно казано избягвам да го правя, повече ви асоциирам с аватарите, поради което ми е много объркващо някой като си смени аватара докато свикна с новияTrisha написа:мен някой ако си ме представя някак въобщеда казва ще ми е интересно чуя
та затова се въздържах от мнение досега. а, и един друг момент, е че подсъзнателно често си представям хората, с които ми съвпада мнението, че приличат на мен като визия, сори
Trisha, теб обаче някакси си те представям по-ясно от други хора с по-абстракти аватари, не знам защо честно казано - представям си те висока, слаба, с кестенява коса, спортен стил на обличане и много общителна (предполагам, че пак аватара има вина
с изключение на щастливо влюбената все едно че описа менcappuccino написа:eigentlich, съм почти ниска - 158,5
черна коса, черни очи:)
устата и много заядлива понякога (особено като ме предизвикат да извадя правата лопата на феминизма)
за щастливо влюбената е вярно:)
а аз междудругото не мога да си представям хората в интернет... ми не става
като ви видя на живо,тогава:)
а иначе темата се получи много готина, мн ми беше забавно да чета постовете за мен и другите хора, които познавам
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ами доста вярно си ме описалаnrggirl написа:Trisha, теб обаче някакси си те представям по-ясно от други хора с по-абстракти аватари, не знам защо честно казано - представям си те висока, слаба, с кестенява коса, спортен стил на обличане и много общителна (предполагам, че пак аватара има вина)...
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: