Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
summer_f_ написа:Честито на отличниците kinda like you crazy честно казано, очаквах по-висока оценка за теб.
Интересно ми е колко има патолога
Аз не съм ви чела мненията кой какво е писал на предните страници, но знам и аз за момчето с патолога и ми се стори старшно добра идея. Смятам, че заслужава 6... Браво на всички! Сега оставаме ние с историята
и аз си чакам оценката от историята, но явно няма да я науча скоро
има само 150 момичета с оценка по-висока или равна на моята.Това значи, че доста хора са с двойки или тройки Все пак на изпита бяхме 1000 души
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Направо не мога да повярвам! Бях се начела на коментари колко много ги режели на предварителен и вече се бях примирила с 3-ка, но като видях... да, доволна съм.
браво и аз съм с кръгла петица, но не се знае дали стига това..май по-скоро не ?
Направо не мога да повярвам! Бях се начела на коментари колко много ги режели на предварителен и вече се бях примирила с 3-ка, но като видях... да, доволна съм.
браво и аз съм с кръгла петица, но не се знае дали стига това..май по-скоро не ?
местата са "ЗАПАЗЕНИ" отдавна... пълна пародия е цялата система!
Real_Boy написа:Самоубих се просто, ще го ду*ам с тая оценка...
Е що, аз ли съм единствения доволен с 4, 25
еми не знам кво щях да правя с тая оценка, ако се взимаха оценките от дипломата, а не матурата щях да съм хепи ама се взима проклетата матура и там няма да е 6.00 както в дипломата..
Real_Boy написа:Самоубих се просто, ще го ду*ам с тая оценка...
Е що, аз ли съм единствения доволен с 4, 25
еми не знам кво щях да правя с тая оценка, ако се взимаха оценките от дипломата, а не матурата щях да съм хепи ама се взима проклетата матура и там няма да е 6.00 както в дипломата..
Аз също съм учуден. Поне на момчето с патолога оценката не е реална. Аз дето съм писал футболен коментар, ФЪндъкова и Димитър Цонев (при положение че името му е Николай Цонев) имам 4.75.
Едва ли ще ни стигне, тъй като има 29 момичета с по-високи от нашите и още 22 с равни на нашите. Всичко ще се реши на редовния. И все пак за предварителен си е доста добра, според мен.
Защото най-хубавото се добива с цената на голяма болка!