...трябва да ме запознаеш с тях.
Какъв се чувстваш?
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: Какъв се чувстваш?
Срещнал си помаци...от Родопите...които открито признават, че са такива ?!??!?!?
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Разбира се, че от тук са минали всякакви.
А помаците тогава какво са? Етнос? хъхъ
А и резултатите от анкетата са интересни.
А помаците тогава какво са? Етнос? хъхъ
А и резултатите от анкетата са интересни.
medicate, medicate
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Да, и аз това щях да отбележа.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Не може да правиш изводи спрямо само двама 
Помаците са много интересни, със своите разбирания и виждания, които често не смятат за удобно да споделят с нас.
Нека ги оставим на страна, темата е друга.
Помаците са много интересни, със своите разбирания и виждания, които често не смятат за удобно да споделят с нас.
Нека ги оставим на страна, темата е друга.
medicate, medicate
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Само наистина за финал да кажа, че тук сме на едно мнение.Ураган написа:
това, ме прави по-уверен да говоря за това, че са българи, но това е друга тема - наистина.
Идеята е, че и те са на същото това мнение....нооооооооо и от наша и от тяхна страна има индивиди, за които става по-интересно ако се вкарват някакви филми, как накой мъти главите на друг...
Как има мащабни конспирации, свързани с околните и как те участват в някакви изменнически съзъклятия...
Имаше момент, в който им се мътише главата...на цели (да речем) 2% от тях. Сигурно на толкова православни им мътят главата с йоги, китайски гимнастики и всякакви подобни секти...ама това не е основание да кажем:
Помакът, като всеки един човек, си гледа бизнесчето, гледа си тютюна, гледа си жената и децата и малко му мисли за това българин ли е, турчин ли е, телетъбис ли е...Бе...православните са българи ама разни хора им насаждат грешни идеи
Повечето от помаците в градовете и сигурно 90% от родените след В.П. са с български имена и саааааа...атеисти(Едит: За съжаление).
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Оффффф, Урагане, не е така.
Болшинството от помаците, които познавам (а те не са 2-ма - 3-ма, а много, яко, доста повече) нямат стабилни религиозни разбирания. Сиреч: уважават мюсюлманските обичаи, защото мама, тати и баба са мюсюлмани, но те не са възпитавани във вяра поради различни конюнктурни причини. По същия начин уважават християнските празници, защото така са по-добре приемани в обществото. Те не вярват нито в Мохамед, нито в Христос и общо взето стоят надалеч от всякаква показност в това направление. Ако попиташ един помак, в какво вярва...неговият отговор ще е : В нищо, аз не вярвам в Бог.
Фатма и Шукрие...или там както се казваха приятелите ти. Да са живи и здрави, но изобщо не са представителна извадка.
Питай Малин и Асен (Единия е "кръстен" Малин, за да не е на светия, а другия е "кръстен" Асен, защото е най-близо до Хасан)...да видим, те какво ще кажат.
Болшинството от помаците, които познавам (а те не са 2-ма - 3-ма, а много, яко, доста повече) нямат стабилни религиозни разбирания. Сиреч: уважават мюсюлманските обичаи, защото мама, тати и баба са мюсюлмани, но те не са възпитавани във вяра поради различни конюнктурни причини. По същия начин уважават християнските празници, защото така са по-добре приемани в обществото. Те не вярват нито в Мохамед, нито в Христос и общо взето стоят надалеч от всякаква показност в това направление. Ако попиташ един помак, в какво вярва...неговият отговор ще е : В нищо, аз не вярвам в Бог.
Фатма и Шукрие...или там както се казваха приятелите ти. Да са живи и здрави, но изобщо не са представителна извадка.
Питай Малин и Асен (Единия е "кръстен" Малин, за да не е на светия, а другия е "кръстен" Асен, защото е най-близо до Хасан)...да видим, те какво ще кажат.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ами на малоумна анкета да не очакваш умни отговори? И аз гласувах за първото в знак на протест срещу поредната абсурдна формулировка. Следващия път можеш да направиш анкета "Какъв се чувстваш?" с възможни отговори "българин" и "марсианец". Ще бъде също толкова умна.Ураган написа:Много ме притесняват резултатите и мен,
много хора с лека ръка се наричат " расови катъри "
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Обратна връзка:
помак да ти каже, че не вярва в боооог? ами тогава кво го идентифицира като помак ве, докторе? помашката му кръв или кое..
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Произходът...kori написа:помак да ти каже, че не вярва в боооог? ами тогава кво го идентифицира като помак ве, докторе? помашката му кръв или кое..
Мама ако е помакиня и татко ако е помак...какво е детето ?!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Няма защо да я заключвам. Темата не нарушава правилата, просто е тъпа и аз се възползвам от демократичното си право да го кажа.Ураган написа:Поре, заключи ми темата и направи една с " по-добра " формулировка, опитай се да е и политически коректна и т.н.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Добре ама не разбирам за кво обяснявате, че темата е малоумна, когато е конкретна
. "Гласувах в знак на протест"
Боже
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами въпросът е зададен супер некоректно. Всеки въпрос, който има само два възможни отговора, е некоректен. Аз наример може да се чувствам мексиканец, но такава възможност няма, нали? Освен това въпросът е зададен тенденциозно. Както разправяше проф. Бондиков, по соц. време Националният статистиески институт правел анкети с въпрос "Одобрявате ли империалистическата политика на САЩ". Е както се сещаш, народът масово отговаря с "не". В текста на въпроса, в този на отговорите и в подбора на самите отговори не трябва да се правят оценки, или да се загатва отношение. Това разбира се важи за сериозните анкети де. Тъй като тази не е такава, всъщност няма проблем. Аз си гласувах, че съм не помня какъв и това също не е проблем. 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Е, както и да е. Аз мисля, че е излишно да се гаврим с това какви сме, но карай, мое мнение.
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Обратна връзка:
ми аз си мислех, че знам какъв съм етнически, докато не тръгнах на училище и не забелязах, че някои от другите дечица са по-светли от мен, други са по-тъмни; някои имаха по-големи носове (малко, наистина, но имаше и такива), други по-малки; някои бяха с дръпнати очи, други с огромни; и така нататък. всеки човек, роден в републиката ни, се чувства българин, няма как иначе да се чувства. хората, които се чувстват други, са като хората, които ги е ритнал кон, но от това им е станало хубаво - в смисъл, че имат проблем с възприятията и разбиранията си за света.
въпреки това аз далеч не участвам и не одобрявам участието в масовата заблуда, че българите сме някаква консолидирана етническа група, която има свои ясни корени и конкретни гени и расови характеристики. не се смятам за много умен, но това е все едно да си македоноид или да вярваш в хороскопи.
въпреки това аз далеч не участвам и не одобрявам участието в масовата заблуда, че българите сме някаква консолидирана етническа група, която има свои ясни корени и конкретни гени и расови характеристики. не се смятам за много умен, но това е все едно да си македоноид или да вярваш в хороскопи.

Into the endless we ride...