ей да не сме седяли до едно и също момичеRadmila написа:zdraveite istoricivie ste dosta tarpelivi po4ti nikoi ne zasqga temata za rezultatite az sam iznenadana 4e i az sam po-tarpeliva ot obiknoveno
ina4e i az pisah po temata za krum kakva iznenada nali?
zabezqzah 4e 4esto obsajdate koi kolko lista e napisal taa ne msilq 4e tova e nqkakav kriterii nai-malkoto vseki ima razli4en po4erk naprimer 10 str na edna moq sau4eni4ka se ravnqvat na 20 na nqkoi koito pi6e po-6iroko edno momi4e koeto sede6e blizo do men na izpita si poiska dopalnitelna lista mn barzo i az se 6a6nah
re6ih 4e sa minali ve4e pone 2 4asa
no se okaza 4e tq pi6e po 10 reda na stranica i to s takiva bukvi sig po 5 dumi na red
taka 4e ne se 6a6kaite 4e nqkoi e napisal 25 str a vie 13 naprimer
e jelaq vi uspeh na vsi4ki
no ne prekaleno mn
vse pak sme si konkurenciq
КСК- История 2010/ 2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК- История 2010/ 2011
- Teditooooo
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
тва с краснописа е мнооооооооого голам проблем, поне редове да имаше 
"Блаженството на тялото е в здравето, блаженството на ума- в знанието". - ТАЛЕС
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Няма дата, когато ги проверят.arshavin написа:И аз имам един въпрос: има ли официална дата, на която ще излезнат резултатите. Знам, че може би е обсъждано в темата, но не успях да го намеря...
-
arshavin
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
Благодаря за информацията. Остава ни да чакаме и да се надяваме на добри оценки 
- _sonrisa_
- Флъдзила
Teditooooo - извинявай, че така публично ти правя забележка, но
думите "незнам" и "немога" ( както ти ги пишеш) са си две думички- частицата "не" се пише отделно от глаголите
Предполагам, ще кажеш, че си наясно с това, но просто ми прави впечателние, че във всеки свой пост пишеш споменатите по този начин, което ме навежда на мисълта, че може би наистина не ги знаеш
Ако е така - не е късно да ги научиш, защото ( освен че не прави никак добро впечатление на четящия), могат и преспокойно да ти намалят оценката на темата за подобни граматически грешки
думите "незнам" и "немога" ( както ти ги пишеш) са си две думички- частицата "не" се пише отделно от глаголите
Предполагам, ще кажеш, че си наясно с това, но просто ми прави впечателние, че във всеки свой пост пишеш споменатите по този начин, което ме навежда на мисълта, че може би наистина не ги знаеш
Ако е така - не е късно да ги научиш, защото ( освен че не прави никак добро впечатление на четящия), могат и преспокойно да ти намалят оценката на темата за подобни граматически грешки
-
AlexCardo
- От дъжд на вятър
- Специалност: LAW
- Курс: втори
Праскайте резултатите после като ги изкарат.Да видим как са се представили настоящите таланти
.Имаше някъде някакви ги бяха давали по ТВ-то на матура били писали че Ботев бил слязъл с шмайзер от Стара Планина.Левски пък бил убит пак от Ботев само че със стрела в главата ... На 15/27 юни 1877 г. при Свищов ГОРБАЧОВ форсира река Дунав
..
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
E и аз ако си знам че съм за 2 бих писал такива глупости, смях да има поне.
-
AlexCardo
- От дъжд на вятър
- Специалност: LAW
Deschain написа:E и аз ако си знам че съм за 2 бих писал такива глупости, смях да има поне.
А ..смях..другият път смях..Може да ги запомнят тези дето си правят..... с националните герои и патриоти..Като нищо другият път като се явиш подготвен да ти резнат 1 ца за подигравка с национални революционери.Мисли в перспектива
pp: Дано излязат скоро резултатите че ме интересува границата каква ще е.Колко от колко ще имат добри оценки и така,да си направи някакъв извод човек
- lordivan
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Разберете ги подплашените от зрелостния изпит историчари.
Трябва да научат 1240-1396 както и 1913-1945 че и още към нас, а това липсва в програмта на СУ.
Трябва да научат 1240-1396 както и 1913-1945 че и още към нас, а това липсва в програмта на СУ.
- Моридин
- В началото бе словото
Анонимност на темите... anyone?AlexCardo написа:Deschain написа:E и аз ако си знам че съм за 2 бих писал такива глупости, смях да има поне.
А ..смях..другият път смях..Може да ги запомнят тези дето си правят..... с националните герои и патриоти..Като нищо другият път като се явиш подготвен да ти резнат 1 ца за подигравка с национални революционери.Мисли в перспектива.
pp: Дано излязат скоро резултатите че ме интересува границата каква ще е.Колко от колко ще имат добри оценки и така,да си направи някакъв извод човек.
-
sunny_light
- В началото бе словото
Видях, че не си знаете резултатите от олимпиадата. На мен днес ми казаха днес, че ще ходя на националния кръг. Може и вас да зарадват до края на седмицата. 
- Teditooooo
- Пишете, о, братя
_sonrisa_ написа:Teditooooo - извинявай, че така публично ти правя забележка, но
тук НЕ ПИША за оценка а рядко използвам кирилица на компютара
Поправено
"Блаженството на тялото е в здравето, блаженството на ума- в знанието". - ТАЛЕС
- Sabbath
- В началото бе словото
Aйде де, айде де, от ВТУ,където бях на изпит в неделя излязоха резултатите, а тука още не са...какво чакат, да дойдат германците ли?
Заклевам се в името на
Всемогъщего Бога,че за
славата на народа си и
за честта на
православната вяра ще
забия петстотингодишния
ръждясал български нож
в гърдите на келявия
турски султан.Ако
престъпя клетвата си то
нека бъда проклет от
целия български народ и
ме постигне най-тежкото
божие наказание!
Всемогъщего Бога,че за
славата на народа си и
за честта на
православната вяра ще
забия петстотингодишния
ръждясал български нож
в гърдите на келявия
турски султан.Ако
престъпя клетвата си то
нека бъда проклет от
целия български народ и
ме постигне най-тежкото
божие наказание!
- svetla_KIRILOVA
- В началото бе словото
Вече ме хванаха нервите влизам в тоя сайт по 6 пъти на ден,и все едно и също НЯМА ПОЛОЖЕНИ ИЗПИТИ

I have to believe in a world outside my own mind. I have to believe that my actions still have meaning, even if I can't remember them. I have to believe that when my eyes are closed, the world's still there....We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Споко бе, то на кандидат-журналистите им излязоха днес резултатите, а изпитът им беше 10 дена преди вашия