А тея резултати вече ми писна да ги чакам
Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- summer_f_
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2010
За УНСС история ти трябва учебника на Саздов
Ако се подготвяш с други учебници ти трябва допълнителна информация...
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
-
Becksy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
- Курс: първи
Братленцаааа,кой ви излъга,че тук е форумът на УНСС,ВТУ,ЮЗУ,УАСГ и всички други???Ааа...на кого му дреме кой колко изкарал в УНСС??Съжалявам,но като имаш 5.35 и скромничиш,очакваш ли някакви овации?!Нищо лично,даже се радвам-щом имаш подобна оценка,малко от малко ги разбираш нещата,НО не е тука мястото да се оплаквате,да откровеничите и т.н.Това не е формат "Искрено и лично",+ това има достатъчно добри психолози,които срещу 10 лв. биха ти казали ,че СУПЕР ДОБРЕ СИ СЕ СПРАВИЛА НА ИЗПИТА,което скрито искаш да чуеш...
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
- kekozza
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Nice, a!Becksy написа:Братленцаааа,кой ви излъга,че тук е форумът на УНСС,ВТУ,ЮЗУ,УАСГ и всички други???Ааа...на кого му дреме кой колко изкарал в УНСС??Съжалявам,но като имаш 5.35 и скромничиш,очакваш ли някакви овации?!Нищо лично,даже се радвам-щом имаш подобна оценка,малко от малко ги разбираш нещата,НО не е тука мястото да се оплаквате,да откровеничите и т.н.Това не е формат "Искрено и лично",+ това има достатъчно добри психолози,които срещу 10 лв. биха ти казали ,че СУПЕР ДОБРЕ СИ СЕ СПРАВИЛА НА ИЗПИТА,което скрито искаш да чуеш...
Добре казано...
3/4 Of The World Is Covered By Water...The Rest Is By CHARLES WOODSON
Брей, и ако тук не е място да споделяме не знам за какво друго е.За да правим прогнози за стоковата борса може би?!И кой се прави на ''Искрено и лично'' в случая- тип ''това го правииш ,защото си мислиш за това, но подсъзнателно искаш другото''.Напомня на просволутата водеща, само червеното липсва....Вярно си е ,че не е форум за УНСС, но се изсилваш мила...10лв. и психолог, даже не е оригинално..общо взето май някой много яко го сърби за резултати....Becksy написа:Братленцаааа,кой ви излъга,че тук е форумът на УНСС,ВТУ,ЮЗУ,УАСГ и всички други???Ааа...на кого му дреме кой колко изкарал в УНСС??Съжалявам,но като имаш 5.35 и скромничиш,очакваш ли някакви овации?!Нищо лично,даже се радвам-щом имаш подобна оценка,малко от малко ги разбираш нещата,НО не е тука мястото да се оплаквате,да откровеничите и т.н.Това не е формат "Искрено и лично",+ това има достатъчно добри психолози,които срещу 10 лв. биха ти казали ,че СУПЕР ДОБРЕ СИ СЕ СПРАВИЛА НА ИЗПИТА,което скрито искаш да чуеш...
- kekozza
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
И това е добре казано - мисля, че обобщението ти е абсолютно точно!Amita написа:Брей, и ако тук не е място да споделяме не знам за какво друго е.За да правим прогнози за стоковата борса може би?!И кой се прави на ''Искрено и лично'' в случая- тип ''това го правииш ,защото си мислиш за това, но подсъзнателно искаш другото''.Напомня на просволутата водеща, само червеното липсва....Вярно си е ,че не е форум за УНСС, но се изсилваш мила...10лв. и психолог, даже не е оригинално..общо взето май някой много яко го сърби за резултати....Becksy написа:Братленцаааа,кой ви излъга,че тук е форумът на УНСС,ВТУ,ЮЗУ,УАСГ и всички други???Ааа...на кого му дреме кой колко изкарал в УНСС??Съжалявам,но като имаш 5.35 и скромничиш,очакваш ли някакви овации?!Нищо лично,даже се радвам-щом имаш подобна оценка,малко от малко ги разбираш нещата,НО не е тука мястото да се оплаквате,да откровеничите и т.н.Това не е формат "Искрено и лично",+ това има достатъчно добри психолози,които срещу 10 лв. биха ти казали ,че СУПЕР ДОБРЕ СИ СЕ СПРАВИЛА НА ИЗПИТА,което скрито искаш да чуеш...
Изтрайте още 24 часа и утре по това време ще ближем дружно рани или ще се поздравяваме! Пуснете си някой филм и не му мислете!
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- mina_k
- Пишете, о, братя
изглежда оттук нататък ,докато не излязат резултатите смислен коментар или нещо различно няма да видим.така че да се надявам на утрешния ден!
- Далавера
- В началото бе словото
Аз ще ви кажа един виц.
Веднъж лъвът събрал всички животни и казал:
- Умните в ляво, красивите в дясно!
И жабата казала:
- Е, сега какво? Да се разчекна ли?
Вицът няма нищо общо, нито е вързан с нещо. Е така далавера. Аз да си ви разкажа виц.
И жабата казала:
Вицът няма нищо общо, нито е вързан с нещо. Е така далавера. Аз да си ви разкажа виц.
Далавера ли е?
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Далавера да ставаДалавера написа:Аз ще ви кажа един виц.
И жабата казала:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Надеждата е жива...народът не се е сдухал съвсем.Евалата!(мале как мразя тая думаДалавера написа:Аз ще ви кажа един виц.
И жабата казала:
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Айде и от мен:
Летял си един гарван из небето. По едно време се разминал с един папагал, боядисан във всички цветове на дъгата. Папагалът се обърнал след гарвана и надменно казал:
- Я, метъл!
Гарванът се обърнал и презрително отвърнал:
- Я, педераст!
Летял си един гарван из небето. По едно време се разминал с един папагал, боядисан във всички цветове на дъгата. Папагалът се обърнал след гарвана и надменно казал:
- Я, метъл!
- Я, педераст!
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
- kekozza
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Бахахахах...Borisg написа:Айде и от мен:
- Я, метъл!
- Я, педераст!
Браво, готино
- Далавера
- В началото бе словото
А са ще ви кажа един друг, дето 100 % не го знаете.
Веднъж лъвът събрал всички животни без камилата, че си имала нещо работа, и казал:
И жабата казала:
Веднъж лъвът събрал всички животни без камилата, че си имала нещо работа, и казал:
И жабата казала:
Далавера ли е?
-
Bumbroldozer
- В началото бе словото
Еее Шкумба...Далавера написа:А са ще ви кажа един друг, дето 100 % не го знаете.![]()
![]()
![]()
И жабата казала:
- mina_k
- Пишете, о, братя
добро утро!
дано денят ни се окаже добър и ни донесе оценки!