Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Студентски стипендии и награди от Европейския социален ф
Аз имам доста отдавна 
Лоша работа. А колко време мина между подаването на молбите и потвърждението? Аз моята я подадох още на 31 март и се чудя имам ли повод за притеснение.
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Здравейте колеги, Комисията по европейските стипендии и награди на СУ работи тези дни много усилено, за да може да потвърди всички подадени молби. Искам да успокоя всички Ви, че вчера сваляхме молби от Паричен салон, за да почне потвърждаването им, в понеделник ще вземем последните! В момента има много голяма част непотвърдени молби в три големи факултета - ИФ, ФКНФ и ФФ - там имаме по 200-250 формуляра очакващи потвърждение, то ще се случи до крайния срок, който е 21 април 2010.
Следете си електронните пощи и ако до вторник вечер не получите верифициране на формуляра Ви, моля пишете на пощата на Комисията по европейските стипендии и награди на СУ - eurostipendii_su@abv.bg !
Следете си електронните пощи и ако до вторник вечер не получите верифициране на формуляра Ви, моля пишете на пощата на Комисията по европейските стипендии и награди на СУ - eurostipendii_su@abv.bg !
- zelenoochka
- В началото бе словото
- Специалност: социални дейности
- Курс: втори
Дам, сега погледнах и имаше пари вече 
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
Браво, браво и пари имаше миналата седмица,
и потвърждение получих на молба подадена в
последния ден на срока, бързо се работи!
и потвърждение получих на молба подадена в
последния ден на срока, бързо се работи!
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
и аз имам потвърждение,сега гледам,а като нямам открита сметка?
memento mori
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Ще ги преведат на моятаIvo Penev написа:и аз имам потвърждение,сега гледам,а като нямам открита сметка?
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
хах,не се и съмнявам,но понеже админът написа,че крайният срок е утре,а в сайта пише да се открие сметка до 3 дни след обявяване на класирането,та в тази насока ми е въпросътsvetlio.varna написа:Ще ги преведат на моятаIvo Penev написа:и аз имам потвърждение,сега гледам,а като нямам открита сметка?
memento mori
- _sonrisa_
- Флъдзила
Класиранията се обявявават на 28-ми, Иво, на сайта на стипендиите.
Аз лично ти препоръчвам да отидеш до най-близкия клон на ПИБ ( този на Народното събрание мисля, че ще ти е удобен) и срещу един лев да си изкараш карта ( Visa Electron), за да си имаш као си класиран ( IBAN ще получиш веднага)
Ако си класиран и за държавните, от СУ ще ти изкарат карта, но не ти препоръчвам да ги чакаш, защото съм 90% сигурна, че ще се забавят и ще изпуснеш 3-дневния срок за европейските
Ако си класиран и за държавните, от СУ ще ти изкарат карта, но не ти препоръчвам да ги чакаш, защото съм 90% сигурна, че ще се забавят и ще изпуснеш 3-дневния срок за европейските
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мерси мн за изчерпателния отговор : )_sonrisa_ написа:Класиранията се обявявават на 28-ми, Иво, на сайта на стипендиите.Аз лично ти препоръчвам да отидеш до най-близкия клон на ПИБ ( този на Народното събрание мисля, че ще ти е удобен) и срещу един лев да си изкараш карта ( Visa Electron), за да си имаш као си класиран ( IBAN ще получиш веднага)
memento mori
- og_i_gog
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
Срок за висшите училища за подаване в МОМН на подписаните и подпечатани рамкови формуляри за изплащане на стипендии и награди
до 5 май 2010 г.
това значи ли, че примерно в рамките на седмица.две ще се изплатят първите стипендии?
до 5 май 2010 г.
това значи ли, че примерно в рамките на седмица.две ще се изплатят първите стипендии?
-
deskata_LP
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Въпроси относно стипендиите
за Европейската класирането излиза на 28-ми април, а за държавната??? и къде трябва да се провери (пояснявам, че съм в ГГФ в ректората) ??
аз си извадих дебитна карта на ПИБ и внесох IBAN-a във формуляра за европейската, но не съм ходила до паричен салон да им я кажа и там, мисля да отида ако ме класират - трябва ли по-рано??
аз си извадих дебитна карта на ПИБ и внесох IBAN-a във формуляра за европейската, но не съм ходила до паричен салон да им я кажа и там, мисля да отида ако ме класират - трябва ли по-рано??
-
The Darkness Within
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Класирането за държавната стипендия също излиза на 28ми. За банковата сметка не знам, но по-добре отиди да питаш на място в паричен салон в понеделник, да не вземат да ти открият евентуално друга сметка, ако те класират 
-
deskata_LP
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
значиии, обърках се тотално вече, тези "лелки" в паричен салон ги мързи да си мърдат устите и да говорят, камо ли да ти обяснят какво трябва да направиш...
сега се оказа, че вероятно са ми изкарали още една карта на ПИБ за държавната и ще си имам две, защото аз си изкарах една и я въведох онлайн за европейската!!
как мислите - дали от ПИБ са видяли че има карта на мое име и са я взели нея и за държавната или ще си имам две??
и от къде да си взема тази за държавната , която са ми изкарали служебно!!! + това сега европейската на тази която аз съм им въвела ли ще ми я дават или на тази която са ми изкарали от университета??
съжалявам че спамя така , но нямаше да питам ако "любезните" лелки в паричния бяха така добри да ми обяснят!!
сега се оказа, че вероятно са ми изкарали още една карта на ПИБ за държавната и ще си имам две, защото аз си изкарах една и я въведох онлайн за европейската!!
как мислите - дали от ПИБ са видяли че има карта на мое име и са я взели нея и за държавната или ще си имам две??
и от къде да си взема тази за държавната , която са ми изкарали служебно!!! + това сега европейската на тази която аз съм им въвела ли ще ми я дават или на тази която са ми изкарали от университета??
съжалявам че спамя така , но нямаше да питам ако "любезните" лелки в паричния бяха така добри да ми обяснят!!
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
слях темата с една друга - ако някой се чуди от къде са се появили разни мнения ...

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63