География-програма

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
ssX
В началото бе словото
Специалност: Регионално развитие и политика

Re: География-програма

Мнение от ssX »

Оооо, ама омръзнаха ми с тия теми от 2008!!! :lol: Писах за Енергетика, с тая ХП се напъвах, напъвах и така и не успях да я науча добре! :bounce:
danchence
В началото бе словото

Мнение от danchence »

Хора по колко страници писахте? аз измъдрих някъде около 7 и половина :roll:
Вели
В началото бе словото

Мнение от Вели »

Аз написах 3 листа за енергетика... но импровизирах, защото не я бях чела тази тема...
vili_
В началото бе словото

Мнение от vili_ »

Аз написах 2 листа и половина и имам малки пропуски,но като цяло съм я развила.Надявам се на добра оценка :D
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

vili_ написа:Аз лично съм доволна от темите, които се паднаха и писах за енергетиката.Тя е по-лесна и по-малка по обем от тази за химическата промишленост :P :D Но не мога да разбера хората,които дойдоха неподготвени ....... и излезнаха веднага след обявяването на темите :lol: :shock:
Трябва да има и малоумни, за да може умните да изглеждат още по-умни. Иначе на нашия випус също ни се падна Енергетика на редовния изпит. Написах 13 страници и половина като това ми беше втората най-любима и най-добре подготвена тема. Изкарах едва 5.13. Но не се плашете на тема, която ненавиждах и беше адски трудна (визирам Релеф) изкарах 0.5 ед. повече. Така, че нищо не се знае. Дерзайте:)
Аватар
ssX
В началото бе словото

Мнение от ssX »

Написах 13 страници и половина като това ми беше втората най-любима и най-добре подготвена тема. Изкарах едва 5.13. Но не се плашете на тема, която ненавиждах и беше адски трудна (визирам Релеф) изкарах 0.5 ед. повече.
А kакви ти бяха грешките? :albino:
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Не знам, не ме интересуваше особено. :)
danchence
В началото бе словото

Мнение от danchence »

Дано поне резултатите излязат по - бързо :scratch:
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Е, нормално ще е.. сигурно до седмица някъде. Бързо си е :roll: Нооо да, наистина и аз нямам търпение да разбера. Ще си стискаме палци взаимно, та да се надяваме, че всички които сме се мъчили тази година и учихме здраво, ще бъдем възнаградени :Mauridia_17:
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Всеки ще получи това, което заслужава... или поне горе-долу. Не се притеснявайте.

Какви са ви представите за университета? Какво очаквате след като ви приемат? Хайде, много сте скучни! Нашите теми бяха по 100 страници. Вие само едно и също дрънкате, пенсионери! :lol:
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Хахахах мен лично ме е страх да говоря, като не е сигурно още нищо :lol: Предполагам и останалите са така предпазливи. Иначе какво ще стане.. не зная. От малка съм си представяла, че ще уча в СУ(не че съм знаела специалност или нещо друго де :vala_02: ) Това, което очаквам със сигурност, е да успея да науча възможно най-много, а после ..образованието което съм получила да ми послужи и да си намеря добра и интересна за мен работа. А по време на студентските години.. мисля че няма как да знаем. Но може да споделиш впечатления де :P
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
yOankaa
Пишете, о, братя

Мнение от yOankaa »

И аз писах за Енергетика, много по-добре ми дойдоха тези две теми отколкото предните ( Селища и Животновъдство) за тях наистина не успях да се подготвя, беше все пак твърде рано Февруари месец да се знае всичко от до, но като цяло сега съм по-доволна от себе си, надявам се и резултатът да е положителен :D
Tуризъм; 1 курс :mrgreen:

C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
autocastro
В началото бе словото

Мнение от autocastro »

Браво, че пак е имало хора, които са писали нещо. В залата в която бях половината се изнесоха след като разбрахме темите. Аз бях сред тях. На редовния се надявам на по-голям късмет. И късмет на тези, които са писали на този нещо. ;)
Вели
В началото бе словото

Мнение от Вели »

Има ли някой някаква идея кога ще излезнат резултатите ?
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

@Sunshine - И аз преди да ме приемат бях така надъхан, спомням си. Това трае до края на първи курс, да знаеш. :lol:

@autocastro - Освен да разчиташ на късмет, не е лошо и да седнеш и да научиш добре някоя друга тема. Не всичко в живота е лесно.

@Вели - Имам идея, да. И ще ти я споделя направо - резултатите излизат най-късно до 10 работни дни, т.е. до другия петък ще си знаете оценките. Но като гледам, че е имало доста хора, които са си излезли, нищо чудно да е и по-рано. :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”