Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
След някъде 24ч. истината ще излезе наяве...... Утре съм решила да не ходя на лекции и упражнения и тая вечер да се осмъртя от пиене(тъй като петъчното не се състоя) и да проспя утрешния ден... за да се събудя и - О, небеса, персоналната информация да ме разсъни едно хубаво(или не толкова) с някаква оценка най-накрая.
Колеги, пожелавам ви приятни изненади във вашата ПИ
Успех и нека Джони бъде с мен тази вечер!
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
не бива желанието ви да запишете во или журналистика или книгоиздаване в су да идва от чуждите адекватни мнения, защото разликата между тези три специалности е доста тънка, и значителен процент от смисленото съдържание ще съвпада. изберете си тва, с което искате да се занимавате, или поне тва, което ви звучи по-добре, а не това, което някой ви е казал, че е малко по-качествено.
иначе по общото обективно и "адекватно" мнение, което мисля, че се споделя от повечето студенти и завършили фжмк тук, от трите специалности книгоиздаване било най-добре. което съм почти сигурен, че няма да ви накара да сложите книгоиздаване преди во
И на мен също са ми казвали, че книгоиздаването е най-доброто, което можеш да получиш от ФЖМК. Казват, че обединявало горе-долу другите две специалности и честно казано наистина почвам да го обмислям като вариант.Ако не първо желание, то поне доста напред в списъка.
ivvv написа:След някъде 24ч. истината ще излезе наяве...... Утре съм решила да не ходя на лекции и упражнения и тая вечер да се осмъртя от пиене(тъй като петъчното не се състоя) и да проспя утрешния ден... за да се събудя и - О, небеса, персоналната информация да ме разсъни едно хубаво(или не толкова) с някаква оценка най-накрая.
Колеги, пожелавам ви приятни изненади във вашата ПИ
Успех и нека Джони бъде с мен тази вечер!
Това означава ли, че утре официално излизат резултатите?
Информацията за вторник ми я дадоха от факултета. Още в петък са изнесли протоколите с оценките и остава само да се качат на сайта, което жената, която ми вдигна телефона каза, че ще стане утре Но не мога да ви дам час
Borisg написа:Информацията за вторник ми я дадоха от факултета. Още в петък са изнесли протоколите с оценките и остава само да се качат на сайта, което жената, която ми вдигна телефона каза, че ще стане утре Но не мога да ви дам час
И аз съм за ВО, брат. Нали питаше на предишната страница Ама нямам очаквания вече
Обадих се и аз току що, защото нервите ми не издържаха накрая
Както вече знаем били предадени протоколите в петък и сега обработвали данните.Казаха, че било възможно и днес, но по-вероятно утре.
Относно резултатите на хартиен носител, не можела да ми каже, дали ще излязат по-бързо от тези онлайн .Вероятно едновременно ще го направят.Иначе както обикновено на Хим. факултет...