География-програма

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Re: География-програма

Мнение от Sunshiiine »

И аз по този учебник уча (всичко е ок, само дето е пълно с правописни грешки незнайно защо... :girl_mad: ) .. смятам, че като подготовка е напълно достатъчно. Само желание трябва и упоритост. А дали ще се пръскат пари по уроци, това всеки сам за себе си решава.
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Sunshiiine написа:И аз по този учебник уча (всичко е ок, само дето е пълно с правописни грешки незнайно защо... :girl_mad: ) .. смятам, че като подготовка е напълно достатъчно. Само желание трябва и упоритост. А дали ще се пръскат пари по уроци, това всеки сам за себе си решава.
/me likes your post very much!
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Колко хубаво би било, като рецензия на темата ми утре, проверяващият да напише същото :lol:
Anyway.. Малко милост, хора... дайте ни да пишем за географското положение! :pale:
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
Spondaic
Да живей словото
Курс: втори

Мнение от Spondaic »

Аз залагам нс население, а другата ГП/климат
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Вели
В началото бе словото

Мнение от Вели »

Мен нещо ме влече към Дунавска... Успех все пак на всички :)
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Какво се падна? :>
Аватар
svetla_KIRILOVA
В началото бе словото

Мнение от svetla_KIRILOVA »

Енергетика и химическа :cry:
I have to believe in a world outside my own mind. I have to believe that my actions still have meaning, even if I can't remember them. I have to believe that when my eyes are closed, the world's still there....We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Аватар
Spondaic
Да живей словото
Курс: втори

Мнение от Spondaic »

Е добре енергетиката не е никак лоша тема,жалко че на нас миналата година на предварителния ни се падна като контролна тема. ХП-то по всеобщо мнение не е особено приятна, ама дано сте се справили :D
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Miss_Mystery
От дъжд на вятър
Специалност: Социална педагогика
Курс: четвърти

Мнение от Miss_Mystery »

За мен и двете теми са лесни. Ако се бях явила днес, щях да пиша за химическата промишленост. Но мисля, че оценката ми от миналия път ще е достатъчна за да вляза, затова не съм си правила труда да се явявам.
Нямам време - то тече и искам да живея сега...
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

Миналата година много се надявах на Химическата промишленост. Това ми беше любимата тема :mrgreen:
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Вели
В началото бе словото

Мнение от Вели »

По-отвратителни теми ... Не бях чела нито една от двете ...
Аватар
svetla_KIRILOVA
В началото бе словото

Мнение от svetla_KIRILOVA »

kirrara написа:Миналата година много се надявах на Химическата промишленост. Това ми беше любимата тема :mrgreen:

И аз така, ама аз съм си виновна. Сега само редовния остана. Да попитам знам ,че въпросът ми е малко объркващ, но дали някой знае колко е голяма възможността , на редовния изпит да се паднат темите, които са били на предварителните.
I have to believe in a world outside my own mind. I have to believe that my actions still have meaning, even if I can't remember them. I have to believe that when my eyes are closed, the world's still there....We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Ами доколкото знам вероятност да се паднат пак тези теми почти няма..
Иначе аз съм доволна, писах си за химическата промишленост..малко смесих на места, не съвсем стриктно следвах плана, нооо надявам се на оценка, която да е достатъчна :D ще видим..
Иначе и този път много хора просто предадоха след няколко минути. Учудена съм - първата предварителна сесия разбирам - някак бързо и неочаквано беше и да не си се подготвил, хубаво.. но пък да искаш наистина да те приемат и същевременно да не си учил поне 10-12 от темите.. странно
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Познал съм едната тема... смятай :) А енергетиката е супер лесна и кратка тема, какво се оплаквате :P
vili_
В началото бе словото

Мнение от vili_ »

Аз лично съм доволна от темите, които се паднаха и писах за енергетиката.Тя е по-лесна и по-малка по обем от тази за химическата промишленост :P :D Но не мога да разбера хората,които дойдоха неподготвени ....... и излезнаха веднага след обявяването на темите :lol: :shock:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”