kori написа:точно така, приятелю, той точно това иска да направи с теб и останалите будни млади хора
Надявам се , да няма ирония в думите ти
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
kori написа:точно така, приятелю, той точно това иска да направи с теб и останалите будни млади хора
Душицо, тепърва, ако влезеш има да се разочаровааааашшшш , да се разочароваш..... Така, че все още нищо не си видяла....mariaa написа:
Кой каквото ще да казва, аз започвам да си развалям мнението за факултета.
Ти си bullshit. Къде в Европа се чака толкова време за оценки, и не говоря за сертификатни оценки - там е ясно, че се чака с месеци, а за оценки за кандидат-студентски изпити. И Kinda Like you crazy, не ти си човекът, който да ми казва къде да кандидатствам.easy написа:
Bullshit.
Double bullshit.
както каза господин easy или на българския лекия, краве аки. аз съм влизал два пъти в тоя университет без да пръдна, хем не съм от най-умнитеIcebreakerR написа:В УНСС пътят ти е отворен, всеки влиза тамСамо, че ако стане дума за СУ..трябва човек да си скъса задника от учене
![]()
ами надявай се, то така стават хубавите работиenergie написа:kori написа:точно така, приятелю, той точно това иска да направи с теб и останалите будни млади хора
Надявам се , да няма ирония в думите ти
аз искам всеки новоприет във фжмк да дойде тука след евентуалното си успешно записване и да си сподели впечатленията и дали съвсем случайно не е разочарован още от първия ден. знам, че аз бяхkinda like you crazy написа:Въпросът тогава е защо напираме да влизаме в място, от което предварително да сме разочаровани? (: Идвам с идеята да изсмуча каквото мога, благодаря.
за радиото никой не се блъска и можеш да влезеш служебно, т.е. без невероятния изпит за профил, който е "визуално есе." най-много се бият за телевизия, сетне печат, накрая радиото.. естествено винаги седи вариантът целия ти курс да са скрити лимонки, мечтаещи за бляскавата кариера на радио-водещия.mina_k написа:бих искала да е телевизионна или радио.а към коя сфера-най вече политическата.колкото и да е "мръсна" ,в най-голяма степен влияе на обществото.а и в журналистиката най-важно е социалното мислене!не казвам,че няма избор и в други посоки,но за нас като че ли тя е водеща.
А, баш. Когато от различни хора, които на всичкото отгоре не се познават, чуваш едни и същи неща, картинката започва да ти се нарежда. И сега не очаквам нещо кой знае какво от ФЖМК. Но пък нямам намерение да започна с предварителни разочарования. Както дойде. Пък и УНСС като алтернатива или таксите на Нов български не ме блазнят много повече...kori написа:
Аз иначе не изразявам никви оплаквания от специалността, понеже с ясно съзнание и бистър ум (на 20 съм, все пак) влязох с абсолютно най-ниските възможни очаквания от нея. Което принципно може да звучи лошо, но пък ми дава много потенциал да бъда доволен.
Аз искам Връзки с общественосттаkinda like you crazy написа: за какво всъщност искат да пишат, като (или преди да) завършат журналистика. Темата, процесите, събитията, които ще са ви най-интересни, туй-онуй. (:
Ами аз бях убеждаван дълго време защо да не записвам Журналистика. И то все с адекватни мнения, така че си близо до истинатаkinda like you crazy написа:Аз, аз. (: Не че нямам намерение да се занимавам с журналистика, но ВО повече ми харесва като специалност. По съвсем неадекватното мнение на кандидат-студент, разбира се.