Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Академия на МВР vol. 2
issoax избягвай лични нападки и обидни думи и изрази по адрес на колегите във форума.
Krustnika писането на кирилица е задължително. Следващите мнения на латиница ще се трият директно без предупреждение. Има кирилизатор въе форума - изполвай го.
Krustnika писането на кирилица е задължително. Следващите мнения на латиница ще се трият директно без предупреждение. Има кирилизатор въе форума - изполвай го.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Никой ли няма да кандидатства за специалността „Кризисен мениджмънт“ 
-
uyfuliutyr
- В началото бе словото
кое е наи необичаиното<така да се ка6е> нещо което сте си признали на психическия
-
severalthings
- В началото бе словото
- Специалност: Vias TS
тая година направо нз! всичко подава документи а не ми е ясно какав бал трябва да имаш че да се надяваш нкои знае ли за някакво проучване или нещо от сорта!
-
uyfuliutyr
- В началото бе словото
мда вероятно тая година 6те има доста повече кандидастващи
и аз 6те кандидатствам според мен не е правилно да се кандидаства с матура
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
+1uyfuliutyr написа:мда вероятно тая година 6те има доста повече кандидастващи![]()
![]()
и аз 6те кандидатствам според мен не е правилно да се кандидаства с матура
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
С 30 бал влизаш 100 %severalthings написа:тая година направо нз! всичко подава документи а не ми е ясно какав бал трябва да имаш че да се надяваш нкои знае ли за някакво проучване или нещо от сорта!
За да разберем какви шансове имаме горе-долу,всеки,който ще кандидатства в АМВР и чете форума,трябва да напише какъв бал му се образува. Аз като влизам да видя дали има нещо ново тука и отдолу все към 10 потребители и 20 гости разглеждат форума,а никой нищо не пише. Ако някои си крият бала - няма смисъл,защото така или иначе той няма да се промени. Аз все още не знам своя,предстоят ми ДЗИ,но ще го напиша,като го разбера. Надявам се да се разпишете

-
uyfuliutyr
- В началото бе словото
колко време е психическия и колко вапросаМисля че само тои моше да ме спъне
- _sonrisa_
- Флъдзила
Въпросите са много. В различни модули са ( обяснявала съм по-рано в темата ). Всеки модул се прави за време, което квесторите ти засичат ( най-много, доколкото помня, беше 15-20 мин.) След като се приключат общообразователните модули се прави половин час почивка и след това се отговаря на около 200 въпроса от личен характер - тук мисля, че имаш 1 час на разположение някъде, но общо взето ти е нужен половин 
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ако не те затрудняваме дай примери._sonrisa_ написа:Въпросите са много. В различни модули са ( обяснявала съм по-рано в темата ). Всеки модул се прави за време, което квесторите ти засичат ( най-много, доколкото помня, беше 15-20 мин.) След като се приключат общообразователните модули се прави половин час почивка и след това се отговаря на около 200 въпроса от личен характер - тук мисля, че имаш 1 час на разположение някъде, но общо взето ти е нужен половин
- _sonrisa_
- Флъдзила
За кои въпроси искаш ?
-
uyfuliutyr
- В началото бе словото
ако ме попитат употребявал ли си алкохол(не твардя че съм пияница
но сам употребявал както 99% от хорта) Как да им отговоря с да ли защото някак си не ми звучи много добре Какъв психологически профил се търси
- _sonrisa_
- Флъдзила
Въпросите ( защото не е един, а се повтарят периодично през няколко) за алкохол не е употребявал ли си, а по-скоро нещо от типа на : "Алкохолът ми пречи на нормалното общуване/ на взаимоотношенията с членовете на семейството ми" ; "пия твърд алкохол поне 4-5 пъти седмично"; Вече за наркотиците има конкретни въпроси дали употребяваш, но пак повечето са завоалирани, като има и такива като " По-голямата част от обкръжението ми периодично употребява наркотични/ упойващи вещества" и тн. С една дума "въпросите" от психотеста не са въпроси, а представляват твърдения, на които трябва да отговориш с един от 4те възможни отговора : Изцяло грешно, Донякъде грешно, Като цяло вярно и Напълно вярно.
Иначе и въпрос от типа на "лъжеш ли? " няма - на психолозите е ясно, че няма човек, който да не е лъгал
Иначе и въпрос от типа на "лъжеш ли? " няма - на психолозите е ясно, че няма човек, който да не е лъгал
-
uyfuliutyr
- В началото бе словото
има вапроси от сорта "като малък били ли са ви със колан"и тук казвам истината нали