География-програма
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Re: География-програма
И аз по този учебник уча (всичко е ок, само дето е пълно с правописни грешки незнайно защо...
) .. смятам, че като подготовка е напълно достатъчно. Само желание трябва и упоритост. А дали ще се пръскат пари по уроци, това всеки сам за себе си решава.
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
/me likes your post very much!Sunshiiine написа:И аз по този учебник уча (всичко е ок, само дето е пълно с правописни грешки незнайно защо...) .. смятам, че като подготовка е напълно достатъчно. Само желание трябва и упоритост. А дали ще се пръскат пари по уроци, това всеки сам за себе си решава.
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Колко хубаво би било, като рецензия на темата ми утре, проверяващият да напише същото 
Anyway.. Малко милост, хора... дайте ни да пишем за географското положение!
Anyway.. Малко милост, хора... дайте ни да пишем за географското положение!
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Аз залагам нс население, а другата ГП/климат
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Мен нещо ме влече към Дунавска... Успех все пак на всички 
- svetla_KIRILOVA
- В началото бе словото
Енергетика и химическа 
I have to believe in a world outside my own mind. I have to believe that my actions still have meaning, even if I can't remember them. I have to believe that when my eyes are closed, the world's still there....We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Е добре енергетиката не е никак лоша тема,жалко че на нас миналата година на предварителния ни се падна като контролна тема. ХП-то по всеобщо мнение не е особено приятна, ама дано сте се справили 
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
-
Miss_Mystery
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социална педагогика
- Курс: четвърти
За мен и двете теми са лесни. Ако се бях явила днес, щях да пиша за химическата промишленост. Но мисля, че оценката ми от миналия път ще е достатъчна за да вляза, затова не съм си правила труда да се явявам.
Нямам време - то тече и искам да живея сега...
Миналата година много се надявах на Химическата промишленост. Това ми беше любимата тема 
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
По-отвратителни теми ... Не бях чела нито една от двете ...
- svetla_KIRILOVA
- В началото бе словото
kirrara написа:Миналата година много се надявах на Химическата промишленост. Това ми беше любимата тема
И аз така, ама аз съм си виновна. Сега само редовния остана. Да попитам знам ,че въпросът ми е малко объркващ, но дали някой знае колко е голяма възможността , на редовния изпит да се паднат темите, които са били на предварителните.
I have to believe in a world outside my own mind. I have to believe that my actions still have meaning, even if I can't remember them. I have to believe that when my eyes are closed, the world's still there....We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Ами доколкото знам вероятност да се паднат пак тези теми почти няма..
Иначе аз съм доволна, писах си за химическата промишленост..малко смесих на места, не съвсем стриктно следвах плана, нооо надявам се на оценка, която да е достатъчна
ще видим..
Иначе и този път много хора просто предадоха след няколко минути. Учудена съм - първата предварителна сесия разбирам - някак бързо и неочаквано беше и да не си се подготвил, хубаво.. но пък да искаш наистина да те приемат и същевременно да не си учил поне 10-12 от темите.. странно
Иначе аз съм доволна, писах си за химическата промишленост..малко смесих на места, не съвсем стриктно следвах плана, нооо надявам се на оценка, която да е достатъчна
Иначе и този път много хора просто предадоха след няколко минути. Учудена съм - първата предварителна сесия разбирам - някак бързо и неочаквано беше и да не си се подготвил, хубаво.. но пък да искаш наистина да те приемат и същевременно да не си учил поне 10-12 от темите.. странно
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Познал съм едната тема... смятай
А енергетиката е супер лесна и кратка тема, какво се оплаквате 
Аз лично съм доволна от темите, които се паднаха и писах за енергетиката.Тя е по-лесна и по-малка по обем от тази за химическата промишленост
Но не мога да разбера хората,които дойдоха неподготвени ....... и излезнаха веднага след обявяването на темите