КСК- История 2010/ 2011

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Специалност: Право
Курс: трети

Re: КСК- История 2010/ 2011

Мнение от WickedWitch »

happyswift написа:Аз просто нямам думи
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
Teditooooo
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от Teditooooo »

е то не е лесно да си прост ...ко да ти кажа
"Блаженството на тялото е в здравето, блаженството на ума- в знанието". - ТАЛЕС
BlagovestHristov
Драскач

Мнение от BlagovestHristov »

Teditooooo написа:е то не е лесно да си прост ...ко да ти кажа
Защо и за какво нямате думи :lol:
Ако е заради моята прогноза за балообразуващите оценки,то си е лично мое виждане и не ангажирам никой с него :wink:
Аватар
Teditooooo
Пишете, о, братя

Мнение от Teditooooo »

бутам се дет не ми е работата тоя бал никога няма да го стигна :mrgreen: само дет си губих времето ама свирено вече
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Право с бал 22 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ще ме уморите ей...

За момичетата балът от 27 няма как да падне до 22 (а именно за бал момичета попита Тедито)
За момчетата - като намалят бройките тая година най-вероятно минималният ще се задържи над 25.

От матурите балът няма да падне. Това, че някой се е набутал да държи история, не означава, че всички са тотално дезинформирани и са последвали техния пример.
Facebook
Изображение
Аватар
Teditooooo
Пишете, о, братя

Мнение от Teditooooo »

svetlio не съм казала че всички са такива, всеки си знае за себе си какво иска да прави аз ще си държа по математика въпреки че не ми трябва ама пък друго няма по какво :mrgreen:!
Последно промяна от Teditooooo на 20 Апр 2010, 17:35, променено общо 1 път.
Аватар
Equilibrium
Танцуващия с клавиатури
Специалност: МО
Курс: втори

Мнение от Equilibrium »

балът за право тази година ще е 1 за момчета
и 1.70 за момичета.

КАЗАХ!
BlagovestHristov
Драскач

svetlio.varna написа:Право с бал 22 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ще ме уморите ей...

За момичетата балът от 27 няма как да падне до 22 (а именно за бал момичета попита Тедито)
За момчетата - като намалят бройките тая година най-вероятно минималният ще се задържи над 25.

От матурите балът няма да падне. Това, че някой се е набутал да държи история, не означава, че всички са тотално дезинформирани и са последвали техния пример.
Остави историта.Български всички ще държат и от там ще падне малко или много.
А и не мисля,че много хора са разбрали за матурите все още :roll: Със сигурност поне половината не са,за провинцията пък въобще да не говоря :wink:
А какво е това инфо за намаляване бройките ????
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

1. От матурата по бел повече от 20-30 стотни няма да се смъкнат. Ако можеш да напишеш тема за 5.50, тая елементарна матура ще ти е през ку**. По-малко от 5.80 не можеш да изкараш.

2. Ми аз съм от провинцията, тая информация не ми трябва на сичкото отгоре, а я знам от 3 месеца. Ти си мислиш, че като си от София си нещо повече, а си се осрал. Истината е, че глупостта е азонално явление.

3. В последно време намаляват бройките за специалността. Най-вероятно тази година няма да е някакво изключение.
Facebook
Изображение
BlagovestHristov
Драскач

svetlio.varna написа:1. От матурата по бел повече от 20-30 стотни няма да се смъкнат. Ако можеш да напишеш тема за 5.50, тая елементарна матура ще ти е през ку**. По-малко от 5.80 не можеш да изкараш.

2. Ми аз съм от провинцията, тая информация не ми трябва на сичкото отгоре, а я знам от 3 месеца. Ти си мислиш, че като си от София си нещо повече, а си се осрал. Истината е, че глупостта е азонално явление.

3. В последно време намаляват бройките за специалността. Най-вероятно тази година няма да е някакво изключение.
Е тва си е твое предположение.Е ти знаеш,защото четеш форума тук :wink:
И не казвам,че никой не знае,но досега не съм говорил с някой който знае за това нещо нито тук,нито в провинцията.
Аватар
deliriummm
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от deliriummm »

В моето училище 80% знаеха,защото постоянно се информираха.Пък и ние не сме от София.
Learn to take life as it comes at you... to make each day count!
Аватар
Teditooooo
Пишете, о, братя

Мнение от Teditooooo »

ако човек се поинтересува винаги има от къде да ги научи тези неща няма значение дали е от провинцията или от София :)
Последно промяна от Teditooooo на 20 Апр 2010, 17:31, променено общо 1 път.
BlagovestHristov
Драскач

Аве боли ме фара.
Аз ще си изкарам и 6 на матурата и всичко е окей :roll:
Аватар
_Stella_
Паисий
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от _Stella_ »

Belly написа:
AlexCardo написа:Повечето неможете да отсявате кое е най важно..Ще задам един прост въпрос и повече няма какво да кажа по тази тема.Ако само напише даден човек през 803,5,6,7,8,9,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20 какво е станало ей така го нахвърля и приравни изводите за всяка една година да са равни по смисъл и обем,човек може ли да си направи извод за цялостният исторически период ?А ако напише така 803-5, 807,809,26.VII.811,812 - Девелт,Месемврия,22.VI.813,813 - Одрин,813-14,13IV814,като тук поставя генерален извод на всяка една година,по добре ще е мисля и то определено е.Човек добива ясна представа за този период и си прави сам изводите,в следствие на прочетените изводи..Това е от мен !

Това, ако някой не е разбрал, трябва да се знае преди изпита.. за мен тази КСК е пълна пародия, особено когато разбрах, че при обявяване на темите в една от залите някакво момиче се изцепило "YES, Борис и цялата редичка писали вместо първата половина на 9 век втората :shock:
Е, не! Това не е реално! Сериозно ли са писали за Борис? :shock: Това ме изуми. Най-малкото в заглавието щеше да има покръстване, ала-бала. Те изобщо... как може да не внимаваш като ти кажат заглавието?! Поне не се ли усетиха по някое време???
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.

Международни отношения, I курс
Queen.N
В началото бе словото

Мнение от Queen.N »

От една седмица се забавлявам с коментарите в тази тема... :) Аз също кандидатствам, писах за териториалното разширение (както почти всички, явно) и съм доста доволна от себе си. НО главната причина да се намеся са матурите. Хора, с кой акъл сте записали матура история, когато това ви е балообразуваща оценка?! В справочника си пише, че ще взимат нея. За литературата - голяма работа, все ще направим един тест, но по история не знам колко от нас са слушали и в предишни години :lol: Аз например знам от доста време за тази промяна, а съм от ПРОВИНЦИЯТА.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”