Окей, нека има предварителни изпити, всичко се случва, може да се паникьосаш и да се издъниш. Но да махнат устния изпит, където наистина проверяват способността ти да мислиш в условия на стрес (както ще ви се случва един ден), журналистическото ви мислене (информираност, мнение по актуалните проблеми, способност да го артикулирате адекватно) - е, на мен това ми е в повече. ТРЯБВАШЕ да го оставят поне него, пък нека правят по 10 предварителни писмени изпита.
Колкото до ника ми - май ще трябва да обясня подробно, да не излезе, че харесвам Коелю (пази Боже, честно). Имам си един любим актьор, който се казва Жоро Спасов. Следя всичките му изяви. Играеше в "Алхимикът" на Т199 в столицата. Гледах го, героят много ми хареса. Заради него прочетох и книгата, в която Търговецът се появява в не повече от 10 страници. И да, много ми харесва философията му, затова и бих препоръчала книгата. Само заради въпросните 10 страници - останалото е...
Но да, Търговецът е вдъхновен от негова книга и е един от литературните герои, които чувствах/чувствам най-близки до себе си.
Айде стига толкова.