Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Деница
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2010

Мнение от Деница »

Поредното доказателство, че цялото оценяване е супер субективно. Няма единен критерий, което хем е добре, хем не. Дано не е порязан, колегата. Не мисля, че заслужава. Но Бодаков не ме пита.. :lol:[/quote]

Взе ми буквите от клавиатурата :lol: Много зависи кой ще те проверява и в
какво настроение е-изпил ли си е кафето сутринта,правил ли е секс,скарал ли се е с комшията,забил ли си е колата в някоя дупка на път за работа :lol: все фактори,независещи от нас...После дали кандидат-студентът ще има късмета на някоя по-кофти работа преди неговата,или "късмета" на нещо много по-оригинално и грамотно написано.Изпитът е толкова субективен :| Освен търпение,ще ни е нужен и много късмет!
"Никоя цена не е достатъчно висока за едно ново усещане."Oscar Wilde
Аватар
gogofen
В началото бе словото

Мнение от gogofen »

Koлкото и да говорим,съжалявам много,но е недопустимо...
Мисля,че ако се бяха организирали и мобилизирали достатъчно добре,то сега вече оценките да са обявени.
Не може,да се вайкаме вече 3 седмици и да няма нищо,а ся чак във вторник щяли да излязат.
Съжалявам много,но в нито една цивилизована и нормална държава не се толерира такова отношение...
Поне да бяха дали някакъв твърд отговор,вместо да ни оставят да гадаем.
Много се разочаровах,ама много и явно трябва да свиквам,но какво да ви кажа колеги..."ДАЛАВЕРА" :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

EDIT:И само да не ми се обяснява колко са заети...на зимния курс ги видях как ходят като изпуснати от гората и само се чудят ко да правят и колко кафета да изпият...ако се бяха саобразили поне малко,то да са работили извънредно и да са приключили...в крайна сметка 1-2 пъти им се налага в годината и няма да умрат...
Изображение
Аватар
Деница
В началото бе словото

Мнение от Деница »

Според мен в СУ имат таен заговор срещу нас.Решили са да ни спретнат един нов,доста находчив вариант на Survivour :? Първо ни поставиха капана да им ходим на курса-целта беше да ни приберат парите,а ние ,все още млади и зелени, да умрем-от скука.С общи усилия,някак си се справихме и оцеляхме!Това беше едва първото изпитание.После преди изпита на 28-ми ни дъжаха 1 час на дъжда да се вкочаним и да умрем-този път от студ!Е,оказахме се по-издържливи и от хлебарките в Египетските пирамиди и отново оцеляхме!Но те нали са професори и веднага намериха резервен план "C".Прецениха,че най-силното оръжие е да си играеш с човешката психика и нерви...Е,на път са да успеят,но ние не се предаваме толкова лесно! Печелившите на Survivour 2010 не само оцеляват,но и получават бонус място в най-неорганизирания факултет в СУ!Честито на победителите!Пожелавам им тепърва да се заредят с доза търпение в неограничени количества :)
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

Пък според мен вие сън не спите за тея изпити- буквално и преносно...
Вижте кое време стана- 3 часа е, а вие не спите, а коментирате :mrgreen: 8)
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
ivvv
От дъжд на вятър
Специалност: Социопатия

Мнение от ivvv »

Варненец написа:Пък според мен вие сън не спите за тея изпити- буквално и преносно...
A ти сигурно пишеш на сън :lol:
Просто Деница ти не си за журналистика, а направо за филмова режисура. :lol:
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
Аватар
Варненец
Пишеща машина

Мнение от Варненец »

Аз по принцип винаги си лягам най-рано в 5 и хич не мисля за изпити(все още :lol:) Ще видите какво ще става като дойде прекрасната дума сессссссссия(Ив ти вече знаеш, но това не ти пречи да се правиш, че не знаеш- да има елемент на изненада малко) :mrgreen:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
ivvv
От дъжд на вятър

Мнение от ivvv »

И аз съм нощна птица, даже клоня към призазоряваща такава :lol:

Недей изпраща мислите им толова далече, виж че треската с предварителните не е отшумяла още... Бързо по един студен компрес на челото и хапче преспивателно с тридневен ефект, за да няма повече нездравословни и критични моменти. :lol:
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
Аватар
Деница
В началото бе словото

Мнение от Деница »

ivvv написа:
Варненец написа:Пък според мен вие сън не спите за тея изпити- буквално и преносно...
A ти сигурно пишеш на сън :lol:
Просто Деница ти не си за журналистика, а направо за филмова режисура. :lol:
:lol: :lol: :lol: Мерси.Вдъхна ми надежда,че все още ставам за нещо.Те от Софийски правят всички усилия да убият човешкия ентусиазъм и амбиция :evil:
Дано не ни четат бисерите :lol:

Към Варненец:И аз преди 3 не си лягам,но и чакането наистина ми се отразява...Както и на почти всички други,така че не е болка за умиралка :)
ivvv
От дъжд на вятър

Мнение от ivvv »

Тях ги мързи работите да ни прочетат, а какво остава да се ровят из тоя умрял форум.
Аватар
Michellle
В началото бе словото

Мнение от Michellle »

Далавера написа:Трудно. Сбъркал съм малкото име на министъра на отбраната. Все пак е важна фигура в отбора съставен от 11 управляващи. На вратата съм им сложил Фъндъкова. Свилен Нейков е треньор и т.н. Са заради името на министъра няма да е 6.00, а 5 и 50. Много лошо. :D :D :D
Всъщност, Фандъкова :cyclopsani: просто ми направи впечатление.

Та, макар че мина доста време, да се изповядам и аз - ходих на изпита. Първоначално след като напуснах залата бях доволна от темата, доволна от това, което съм написала, от начина, по който съм го написала и прочие. Но със всеки изминал ден връщам назад и назад.
Чета тук форума. Честно казано хич не ми беше и не ми е напрегнато за тая оценка, спя си спокойно и не се товаря с нищо. Просто е излишно, от мен го знайте :D
Ходих на зимния курс, не съм особено очарована, Бодаков ми се струва добряк на фона на Бенбасат, така че бих предпочела точно той да ми е проверяващ. :)
Аз съм си инат и въпреки, че знаех какви са им изискванията горе-долу, си писах по моя си начин и хич не ми пука. Ако оценката е задоволителна, значи съм пич, ако не е - ще трябва да се ходи и на редовен :)
П.С. Не е самочувствие, просто си харесвам работата и смятам, че вложих всичко, което мога :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Между другото, едно време четяха. Няма да казвам имена, но съм сигурна, че сте се сблъскали с поне двама от влизащите във форума по време на курса. Разбира се, инфото ми е отпреди 2 или 3 години, пък и съм сигурна, че с тия 100+ страници сте ги отказали да четат.

Трябваше да ви предупредя, че това с бавенето на резултатите е правило, а не изключение. Не се чувствайте специални. Аз на Имморталката още преди Великден й бях казала като дати ориентировъчно 15-16ти, доколкото си спомням (и това, ако имате късмет). Е, нямахте късмет.
Разберете - и да мрънкате, и да хленчите, и да се жалвате, сте зависими от тях. В момента не ги притискат нито класирания, нито устни изпити, та да бързат. Ако решат, ще изкарат резултатите през май - ножът и хлябът са в тях в случая.

Когато аз кандидатствах, нямаше предварителни изпити и имаше устен след есето. Е, есето беше на 25 юли, устния изпит - на 5 август. Ако не се лъжа, всички работи бяха проверени, минали през арбитър, оценени и резултатите бяха качени или на 3-ти, или на 4-ти август (май на 3-ти). Излиза, че могат да проверят толкова работи в рамките на 9 или 10 дни (сред които - и почивни). Просто не си дават зор. :wink: Спрете да се тормозите, на никого няма да накривите - само хабите нерви.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

аз наистина ценя съветите за спокойствие,но нещо не мога да ги възприема.сигурна съм,че сте прави,само че не мога да реализирам съветите ви напрактика.понякога и аз се питам защо се пренавивам толкова!
а като казахте устен изпит-какво е вашето мнение,затова че вече няма да имаме такъв??!
sexylokomotiv
В началото бе словото

Мнение от sexylokomotiv »

представям си колко ще се тормозите за матурите :Х За мен поне те са доста по съществени
Аватар
cvetika
В началото бе словото

Мнение от cvetika »

Търговецо на кристал, името ти от "Алхимикът" ли е вдъхновено ? :)
Poor is the man whоse pleasure depends of a permision of another...
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

sexylokomotiv написа:представям си колко ще се тормозите за матурите :Х За мен поне те са доста по съществени

не съм много сигурна,че могат да се сравняват!те са по-скоро нещо задължително,което може да ти помогне за някой университет.а в софийския може да се окажат проблемни.то бива промени,но да ги направят балообразуващи!!!!!
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”