Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
sunsetofdreams
В началото бе словото

Re: Журналисти 2010

Мнение от sunsetofdreams »

Вторник - неее! :salute: :salute:
Are these people crazy??
На това му се вика - Голямото чакане! Тогава ще станат 15 работни дни от тъпия изпит...
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от summer_f_ »

Персоналната информация се бъгна. Има ли вероятност да качват оценките?
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

петък вечерта ли? не.
Аватар
energie
В началото бе словото

Мнение от energie »

Real_Boy написа:Съжалявам, че ще ви разочаровам :(
[20:01:42] ?..: yspeq li da razbere6 ne6to
[20:02:15] : da
[20:02:20] : znachi
[20:02:25] : kaza vylkanova che sa gi proverili
[20:02:28] : pone neinata komisiq
[20:02:29] : obache
[20:02:36] : mn raboti tr da otidat na arbityr
[20:02:38] : koeto oshte ne e stanalo
[20:02:48] : i ocenkite ne sa vneseni po protokoli i kacheni i t.nl
[20:03:10] : tq kaza, che nai-kysno do nachaloto na drugata sedmica shteli da gi pusnat
[20:03:10] : ama i tq ne mojela da kaje koga
[20:03:19] : pochti neveroqtno e utre da sa gotovi (Говори за Петък)
[20:03:33] : a v sybota i nedelq tezi, koito gi kachvat na saita nqma da rabotqt
[20:03:48] ???: apf...a nqkakvi mneniq za rabotite kaza li:?
[20:04:07] : e, kaza che imalo mnogo dvoiki
[20:04:12] : drugo ne

Боби ?...арбитър ли ..ха какво означава това че 2-ма не могат да решат и дават на 3-ти ли :) :) :)
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

означава че двамата проверяващи са оценили работата с много различни оценки /мисля че с разлика над 1 единица / и за това я дават на трети да реши 2 ли ще е или 6
Изображение
ssc
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от ssc »

Wow от датата на провеждане на изпита, та досега са се изписали цели 50 страници ... доста обем си е т'ва. Въпреки всичко изписано обаче резултати нема... Това вече запова доста да ме обезпокоява, защото или сме твърде неоценими и невероятно нестандартни и добри или неоценими, но в другия край на спектъра и ФЖМК можем само да сънуваме...
''И все пак, понякога, ние сме зрители -
на кадри отрязани от главните роли
самите - критици, лаици, ценители,
и плачем, и смеем се, и винаги помним.''
Аватар
cvetika
В началото бе словото

Мнение от cvetika »

Моето мнение е, че оценките ще са по-ниски от заслужените, защото това е предварителен изпит.... а те ще искат пак да даваме парички ... :wink:
Poor is the man whоse pleasure depends of a permision of another...
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Винаги е така, на предварителните пишат слабите оценки, а на редовните вече си пишат високите, за да може СУ да си попълни бройките ;) Много навътре взимате тоя изпит, стягайте се по-добре за редовния :)
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

cvetika написа:Моето мнение е, че оценките ще са по-ниски от заслужените, защото това е предварителен изпит.... а те ще искат пак да даваме парички ... :wink:
Право в целта ;) Точно това ще се получи ;) Още повече, че се лишават от доста крупна сума пари покрай устния ;) Така, че не виждам закъде припирате толкова, като хубавте оценки ще са малко....
Миналата година ми се изчака чакането, а накрая като видях оценката си и ми беше супер тъпо.Идеше ми да застрелям някой преподавател...
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
bgicechick
В началото бе словото

Мнение от bgicechick »

Добре де. "Няма положени изпити досега !". Всичко хубаво, окей, ясно ми,че есета лесно не се проверяват, но ми е адски интересно какво ще правят, ако не ги проверят до 25-ти, защото тогава ще имат и теми по БЕЛ...
Дали до септември ще имаме резултати :)
Не знам за вас, но лично аз вече просто чакам да ми се разкара смотания надпис, все по-малко ми пука за оценката с всеки изминал ден ^^
Антония, Русе
Кандидат - студентка
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

bgicechick написа:Добре де. "Няма положени изпити досега !". Всичко хубаво, окей, ясно ми,че есета лесно не се проверяват, но ми е адски интересно какво ще правят, ако не ги проверят до 25-ти, защото тогава ще имат и теми по БЕЛ...
Дали до септември ще имаме резултати :)
Не знам за вас, но лично аз вече просто чакам да ми се разкара смотания надпис, все по-малко ми пука за оценката с всеки изминал ден ^^
точно така е!оценката ,съвсем честно ви казвам-на последно място ми е по важност.просто искам да знам.моето есе си е,само аз си знам колко желание и усилие съм вложила,имам право да видя крайния резултат,какъвто и да е.ясно е ,че истинската борба ще е на 27 юни.
а за 25-и след него ще има чакане,особено ,ако не ги проверят до 5 май ( 6 и 7 са почивни).на това му казвам аз "каляване на нерви".
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

Госпожата, при която ходих на уроци, като ме види в училище и първата й приказка е: ''Излязоха ли резултатите?''. Днес ме срещна и първата й приказка беше: ''Сутринта се сетих, че е 16, има ли резултати?'' Леле, колко ще ги разочаровам хората! :lol: :lol: Ама и тя ме е предупредила - ''дупки'' е много коварна тема и ''на предварителните много режат, искат да те стреснат, да отидеш още един път и да дадеш още 52 лева!'' Така че не се и съмнявам, че има много двойки, което е жалко, тъй като се съмнявам, че има ТОЛКОВА слаби работи, че да заслужават за 2. Всичко трябва да е обективно, макар точно с есетата това рядко да се случва. :(
You can never go too far...
Аватар
gothic
От дъжд на вятър

Мнение от gothic »

Какво трябва да си писал, за да ти пишат (подчертавам пишат) 2. Неграмотно или ограничено? По мое мнение двойки заслужават страшните клишета, но така като се замисля чие мислене не е клиширано... Започвам много да се отчайвам за резултатите от този изпит :(
Dum spiro, spero!
Nothing like a good cup of Joe :wink:
Аватар
Kamity__
В началото бе словото

Мнение от Kamity__ »

Какво трябва да си писал, за да ти пишат (подчертавам пишат) 2. Неграмотно или ограничено? По мое мнение двойки заслужават страшните клишета, но така като се замисля чие мислене не е клиширано... Започвам много да се отчайвам за резултатите от този изпит :(

Според мен и неграмотно, и ограничено. Ама по-бързичко да става тая работа с резултатите, за да си направи всеки сметка за редовния изпит. На мен вече ми се изчака чакането .. :(
Аватар
vladiboy
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от vladiboy »

gothic написа:Какво трябва да си писал, за да ти пишат (подчертавам пишат) 2. Неграмотно или ограничено? По мое мнение двойки заслужават страшните клишета, но така като се замисля чие мислене не е клиширано... Започвам много да се отчайвам за резултатите от този изпит :(
А според мен трябва да си нарушил всички принципи на структурата (въпреки изключителната свобода, която ти дава есето) + множество правописни и пунктуационни грешки. Аз като се огледах в залата си по време на изпита (а той кога ли беше!?! :roll:), едва ли имаше много такива...

"Чакай и се надявай" - "Граф Монте Кристо"
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”