Are these people crazy??
На това му се вика - Голямото чакане! Тогава ще станат 15 работни дни от тъпия изпит...
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Real_Boy написа:Съжалявам, че ще ви разочаровам![]()
[20:01:42] ?..: yspeq li da razbere6 ne6to
[20:02:15] : da
[20:02:20] : znachi
[20:02:25] : kaza vylkanova che sa gi proverili
[20:02:28] : pone neinata komisiq
[20:02:29] : obache
[20:02:36] : mn raboti tr da otidat na arbityr
[20:02:38] : koeto oshte ne e stanalo
[20:02:48] : i ocenkite ne sa vneseni po protokoli i kacheni i t.nl
[20:03:10] : tq kaza, che nai-kysno do nachaloto na drugata sedmica shteli da gi pusnat
[20:03:10] : ama i tq ne mojela da kaje koga
[20:03:19] : pochti neveroqtno e utre da sa gotovi (Говори за Петък)
[20:03:33] : a v sybota i nedelq tezi, koito gi kachvat na saita nqma da rabotqt
[20:03:48] ???: apf...a nqkakvi mneniq za rabotite kaza li:?
[20:04:07] : e, kaza che imalo mnogo dvoiki
[20:04:12] : drugo ne
Право в целтаcvetika написа:Моето мнение е, че оценките ще са по-ниски от заслужените, защото това е предварителен изпит.... а те ще искат пак да даваме парички ...
точно така е!оценката ,съвсем честно ви казвам-на последно място ми е по важност.просто искам да знам.моето есе си е,само аз си знам колко желание и усилие съм вложила,имам право да видя крайния резултат,какъвто и да е.ясно е ,че истинската борба ще е на 27 юни.bgicechick написа:Добре де. "Няма положени изпити досега !". Всичко хубаво, окей, ясно ми,че есета лесно не се проверяват, но ми е адски интересно какво ще правят, ако не ги проверят до 25-ти, защото тогава ще имат и теми по БЕЛ...
Дали до септември ще имаме резултати![]()
Не знам за вас, но лично аз вече просто чакам да ми се разкара смотания надпис, все по-малко ми пука за оценката с всеки изминал ден ^^
А според мен трябва да си нарушил всички принципи на структурата (въпреки изключителната свобода, която ти дава есето) + множество правописни и пунктуационни грешки. Аз като се огледах в залата си по време на изпита (а той кога ли беше!?!gothic написа:Какво трябва да си писал, за да ти пишат (подчертавам пишат) 2. Неграмотно или ограничено? По мое мнение двойки заслужават страшните клишета, но така като се замисля чие мислене не е клиширано... Започвам много да се отчайвам за резултатите от този изпит