Кандидатстване с БЕЛ и журналистика

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Моля, моля, щом мога - помагам! :wink:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Имам въпрос относно записването за изпитите.Записвам се за литература и плащам таксата.А как става ако дай Боже стигна до писмен и устен по журналистика..В смисъл записването за тях още в началото ли е?Защото съществува възможността да се запиша ама да не стигна до писмен или пък до устен по журналистика,а тогава се набутвам с парите за изпитите...Как стоят нещата относно този случай някой знае ли???
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Мисля, че ти поемаш риска,т.е. още в началото подаваш за писмен и устен, но не съм сигурна. :idea:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Ами може би няма да е зле някой дето вече е минал по тоя път да каже как е било,защото ние че не сме наясно не сме :wink:
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
yandgy
В началото бе словото

Мнение от yandgy »

Ами плаща се в началото без значение дали минаваш или не.Гадно е,защото се набутваш,ако не минеш по-натам,ама пък като се замисли човек колко пари е изръсил през изминалата година с подготовката си за тези изпити,таксата си е просто капчица в необятното море... :wink: :wink: :wink:
И един мармот завива шоколада в станиол....
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Някой може ли да ми каже заглавията на темите,които е минал върху Яворов и Дебелянов,защото моите нещо ми се виждат много обобщени и да си направя справка как е при вас...Мерси предварително :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”