В момента книгата, която чета е свързана с езика на тялото и скрития смисъл на думите. Там се обяснява подробно как политици (тип: Бойко), овладяват и прилагат маниери на поведение и жестове в безупречна степен, които на подсъзнателно ниво създават у гражданина представата за харизматичност и доверие. Така че образът на Супер Бойко, който битува сред обществото като човек от народа, е всъщност една добре изпълнена манипулация.cvetika написа:А според мен говори така, защото не може иначе ...steli написа:Не искам да излезе, че го защитавам / може би така е прозвучало/. Не знам дали сте се заслушвали в изказванията му, но винаги говори просто, за да го разберат хората. Не, не казвам, че политиците трябва да говорят като селяни, но тези, които бяха преди него използваха високопарни думи, чуждици, някои дори не знаеха български, хаха! И какво стана в крайна сметка - по-лошо. Ей така се говори - да те разбират хората, дори и най-глупавите, колкото и обидно да звучи!
Иначе се сещам за изказването на новия министър на здравеопазването Анна-Мария Борисова: "Не съм тръгнала с голяма кошница, ще се радвам и на малка, но да я напълня" и шегата от "Шоуто на Иван и Андрей", че в България всички Червени шапчици си напълниха кошниците