Променени са, грешката е моя, свалил съм и предишната статистика и без да искам съм качил нея. Сега оправих проблема, качих новата. Много се извинявам на тези, които са свалили, предишния грешен файл, който бях качил..Eleanor написа:^ не, не са , на мен ми излиза същата като вчерашната
[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: КСК 2010/2011 Математика
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Общо около 170 отлични оценки от двата изпита за момчета. Тегава работа.
-
master_man
- В началото бе словото
ne sa 170. to4no 117 sa - 70 ot parviq i 47 ot vtoriq 
- DuDuTy
- В началото бе словото
- Специалност: Икономика с английски език
А къде е статистиката за първия изпит по математика???
Икономика с английски език II курс
What gets us into trouble
is not what we don't know,
It's what we know for sure,
that just ain't so.
What gets us into trouble
is not what we don't know,
It's what we know for sure,
that just ain't so.
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Моите впечетления от статистиката са:
1. Както никога преди от както изпита е с новия си формат (поне аз не съм виждал) най-голям е процентът на изкаралите 2.00-2.99 т.е. слаб 2. Обикновено преди най-голям беше процентът на оценките между - 3.50 и 4.49.
2. Броя на оценките между 5.50 - 6.00 е 55, т.е. отличниците са по-малко от предишния изпит, макар че имаше повече кандидати.
Заключението е очевидно - вторият изпит е бил значително по труден от първия за повечето кандидати (мисля, сме единодушни по това отношение).
Със сигурност няма 100% от изкаралите над 5.50 (което и дава правото да влезнат там където искат) да изберат СУ, някои искат УАСГ, ТУ, чужбина и т.н. Но дори да е така, ако това за оценките над 5.50 важи и за 3тия изпит е възможно броят на отличниците да надвиши местата за прием в съответната специалност. Не знам какво ще измислят, може би ще се погрижат лично да няма много отличници от 3тия изпит (като дадат супертрудна тема), или може би ще увеличат приема в зависимост от броя на отличниците.. Така или иначе всичко ще бъде напълно ясно чак на 25.07 (тогава се обявява първото класиране).
1. Както никога преди от както изпита е с новия си формат (поне аз не съм виждал) най-голям е процентът на изкаралите 2.00-2.99 т.е. слаб 2. Обикновено преди най-голям беше процентът на оценките между - 3.50 и 4.49.
2. Броя на оценките между 5.50 - 6.00 е 55, т.е. отличниците са по-малко от предишния изпит, макар че имаше повече кандидати.
Заключението е очевидно - вторият изпит е бил значително по труден от първия за повечето кандидати (мисля, сме единодушни по това отношение).
Със сигурност няма 100% от изкаралите над 5.50 (което и дава правото да влезнат там където искат) да изберат СУ, някои искат УАСГ, ТУ, чужбина и т.н. Но дори да е така, ако това за оценките над 5.50 важи и за 3тия изпит е възможно броят на отличниците да надвиши местата за прием в съответната специалност. Не знам какво ще измислят, може би ще се погрижат лично да няма много отличници от 3тия изпит (като дадат супертрудна тема), или може би ще увеличат приема в зависимост от броя на отличниците.. Така или иначе всичко ще бъде напълно ясно чак на 25.07 (тогава се обявява първото класиране).
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Това е от първата сесия, следователно приблизително към 60-70 мъже имат 5,50-6,00, а от втората сесия има 55 => до сега има към 115-125 с оценка 5,50 - 6,00vicho_ написа:Можеше и по-добре, ама нищо - вътре смеБрой мъже получили
оценка по-висока равна
5.55 56 ( 7.9 %) 3 ( 0.4 %)![]()
![]()
-
master_man
- В началото бе словото
Както казах, точно 117 са 
- delish
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Курс: първи
А при момичетата как седят нещата с отличните оценки, някой има ли информация за точния брой? Не можах да намеря статистиката от първия изпит...
Софтуерно инженерство - I курс
- heihei
- В началото бе словото
мисля че бяха около 39 момичетата с над 5.50 на първия изпит по математика и сега от втория 24 ..delish написа:А при момичетата как седят нещата с отличните оценки, някой има ли информация за точния брой? Не можах да намеря статистиката от първия изпит...
"По-добре сам-сам,отколкото сам с някого!" 
- thegodmode
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Поне едно вече ще е ясно - трябва яко готвене за 3тия изпид,защото този път ще е наистина стабилен (поне според моите логики) . И само с 5.50 и на горе ще имат шанс да влязат в КН,СИ или ИС 
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Прекалено много се впрягате. Точно пък СИ и ИС ще може да се влиза и с 5.00. Освен това мисля, че редовния ще е лесен.
Компютърни науки 1 курс
-
Стоян Христов
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
И първият предварителен трябваше да е доста труден, а вторият предварителен трябваше да е по-лесен или с трудността на първия.morfei написа:Прекалено много се впрягате. Точно пък СИ и ИС ще може да се влиза и с 5.00. Освен това мисля, че редовния ще е лесен.
Нищо не се знае. В краен случай ще пуснат повече места за прием. Доколкото знам миналата година трудно са успяли да си попълнят местата. Може би заради това сега правят този по-лесен предварителен изпит с автоматичен прием при резултат >= 5,50, за да си подсигурят студенти.
Опитваме се да си направим сметката без кръчмаря, май? 
- westi
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
Някой ходил ли е да си вземе бележка сега?
-
vicho_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз ходих вчера да си я взема. Секретарката още не е ги е написала бележките от втория изпит, само от първия са готови.westi написа:Някой ходил ли е да си вземе бележка сега?
А иначе ми казаха, че балът, който става 30 за тези с над 5.50 не важи за класирането за общежитие, за там ще се гледа фактическата оценка от изпита.