Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
kekozza
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Журналисти 2010

Мнение от kekozza »

steli написа: До преди няколко месеца неговото правителство тръбеше навсякъде ''няма криза, няма криза, ще дойде чак 2010'', или нещо такова беше, вече не помня. Това го казваха, защото знаеха кой ще е на власт през 2010.
Едва ли някой е подозирал, че с кризата ще дойде и капацитетът Дянков... Е, дойдоха заедно, но той ще се погрижи тя да остане доста след него.. гледайки какво прави...
Казах си мнението просто, но пък това си е оф топик, така че прекратявам!
3/4 Of The World Is Covered By Water...The Rest Is By CHARLES WOODSON
mravke
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от mravke »

Бойко може и да и да изглежда нелепо до европейските си колеги и да е наиситна много смешно байганьовсото му поведение, но за България в момента е идеалният премиер... Малко твърда ръка няма да ни се отрази зле :bom: Например вчерашната акция за санкциониране на хора, хвърлили си фасовете по земята - може да им е станало криво на глобените хора, но пък е добре да даде пример на останалите :)

А колкото до следенето на новини - аз винаги съм си ги гледала, защото са ми интересни, затова и икам да се занимавам с това, а не съм ги гледала, като задължение за изпита :) Колкото гледах преди него, толкова и сега...
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

steli написа:О, я стига!Станишев да не би да беше светец!?Как Борисов да не го обвинява, като Сергейчо и хорицата му са виновни за по-голяма част от проблемите, в които е затънала държавата ни /въздържах се да не заместя ''проблемите'' с друга дума/! Вярно, че сегашното правителство далеч не е блестящо, но поне малко по малко излизат наяве всички им шмекерии - и на Доганеца :lol: , и на Сергееца и другите край него. Дори и баба го знае това. До преди няколко месеца неговото правителство тръбеше навсякъде ''няма криза, няма криза, ще дойде чак 2010'', или нещо такова беше, вече не помня. Това го казваха, защото знаеха кой ще е на власт през 2010. И сега какво стана - дойде Борисов и доведе кризата с него!Това са пълни глупости!
А пък и понякога е нужен по един такъв ''свинар'', за да се оправим!
няма проблем,даже е чудесно,че излизат наяве "боклуците" на предишното ни управление,(миналогодишната тема от предварителния е напълно актуална и за нас,за съжаление),но не става само с обяснения и оправдания.не става само и с воля.точно за подмяната на действията с волята писах в есето си.така дупки не се пълнят,не се и изграждат нови пътища.накрая даже може и пътищата,които имаме да разрушим.
а кризата не е дошла с борисов и дянков,тя просто навлезе в кулминационната си фаза,но те могат да създадат един ужасно изкривен нейн образ,такъв ,какъвто и гърция не е измисляла.(впрочем съседите въобще не са за оплакване,само вижте какви ги говори премиерът им).
"Свинарят" при нас е Полицаят.
Аватар
cvetika
В началото бе словото

Мнение от cvetika »

steli написа:О, я стига!Станишев да не би да беше светец!?Как Борисов да не го обвинява, като Сергейчо и хорицата му са виновни за по-голяма част от проблемите, в които е затънала държавата ни /въздържах се да не заместя ''проблемите'' с друга дума/! Вярно, че сегашното правителство далеч не е блестящо, но поне малко по малко излизат наяве всички им шмекерии - и на Доганеца :lol: , и на Сергееца и другите край него. Дори и баба го знае това. До преди няколко месеца неговото правителство тръбеше навсякъде ''няма криза, няма криза, ще дойде чак 2010'', или нещо такова беше, вече не помня. Това го казваха, защото знаеха кой ще е на власт през 2010. И сега какво стана - дойде Борисов и доведе кризата с него!Това са пълни глупости!
А пък и понякога е нужен по един такъв ''свинар'', за да се оправим!

Дай боже да се оправим :!:
Poor is the man whоse pleasure depends of a permision of another...
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

Не искам да излезе, че го защитавам / може би така е прозвучало/. Не знам дали сте се заслушвали в изказванията му, но винаги говори просто, за да го разберат хората. Не, не казвам, че политиците трябва да говорят като селяни, но тези, които бяха преди него използваха високопарни думи, чуждици, някои дори не знаеха български, хаха :) ! И какво стана в крайна сметка - по-лошо. Ей така се говори - да те разбират хората, дори и най-глупавите, колкото и обидно да звучи!
You can never go too far...
Аватар
cvetika
В началото бе словото

Мнение от cvetika »

steli написа:Не искам да излезе, че го защитавам / може би така е прозвучало/. Не знам дали сте се заслушвали в изказванията му, но винаги говори просто, за да го разберат хората. Не, не казвам, че политиците трябва да говорят като селяни, но тези, които бяха преди него използваха високопарни думи, чуждици, някои дори не знаеха български, хаха :) ! И какво стана в крайна сметка - по-лошо. Ей така се говори - да те разбират хората, дори и най-глупавите, колкото и обидно да звучи!
А според мен говори така, защото не може иначе ... :shock:
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

steli написа:Не искам да излезе, че го защитавам / може би така е прозвучало/. Не знам дали сте се заслушвали в изказванията му, но винаги говори просто, за да го разберат хората. Не, не казвам, че политиците трябва да говорят като селяни, но тези, които бяха преди него използваха високопарни думи, чуждици, някои дори не знаеха български, хаха :) ! И какво стана в крайна сметка - по-лошо. Ей така се говори - да те разбират хората, дори и най-глупавите, колкото и обидно да звучи!

о,и на мен ми харесва как говори,никога не е скучно.но пак казвам-мисля,че това не е достатъчно.което е жалко,защото твърде много хора вярват и се надяват.

п.п.не беше лошо да разменим мнения! :D
Аватар
cvetika
В началото бе словото

Мнение от cvetika »

By the way ... Гледам Биг Брадър и оценявам живота си ! :salute: .... :lol:
fufula
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от fufula »

И аз съм съгласна, че високия стил на изказване, 100 - те висши и дипломите от чуждестранни университети на даден премиер не правят народа по-щастлив.Ерудицията на държавниците не прави по-лесен живота на средностатистическия българин.Също така не твърдя и че сричането в ефир е похвално.Но на първо време може би се нуждаем да се "пооправим" малко от малко.Да се поразбие точно практиката "всички искаме да крадем отвсякъде и то по МНОГО"...И без това сме държава, която има толкова много проблеми, че все от някъде трябва да се започне.И според мен не е голяма болка за умиране ако премиера е простоват човек, но с трезво виждане за нещата и показващдействие . Защото аз от миналото правителство съм видяла само бездействие и обещания.
Нека станем толкова велика и добре развита европейска държава, че само на премиера образованието и титлите да са му проблема :)

ПС: Биг брадър трябва да бъде забранен! И всеки, който каже, че това било "българската реалност, аз ще кажа, че не е, защото искрено се надявам да не е така.Аз лично не искам да участвам в тази реалност ако е така. :( Наистина Биг Брадър ме натъжава ужасно :( А най-тъжното е, че тези хора имат и отглеждат деца, които ще бъдат още по-лоша "реколта", ако това въобще е възможно.
Аватар
kekozza
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от kekozza »

Той не може по друг начин да говори! И като отиде на къра да си говори както иска! Но не да прави за смях цялата държава, когато е в чужбина! "Congratulations, Borisov".. това някой помни ли го?
А когато имаше вариант да ходи като свидетел на дело в Белград? Някой помни ли какво каза тогава - "Аз над Белград и със самолет не минавам"... А сега де - тогава беше кметче, сега е премиерче... И като не минава и със самолет над Белград ние какво - във война със Сърбия ли ще влизаме?! Да се трепем и мразим, щото Борисов се мисли за Господ! Едно е да говориш просто и разбрано, друго е да говориш за "шменти капели" от трибуната..
Ще ме извиниш, надявам се, за избухването... :shock:
3/4 Of The World Is Covered By Water...The Rest Is By CHARLES WOODSON
Аватар
Abiii
В началото бе словото

Мнение от Abiii »

Ax,xoра,гледате ли Биг Брадър...Потресена съм.Това ли е България ?
fufula
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от fufula »

Abiii написа:Ax,xoра,гледате ли Биг Брадър...Потресена съм.Това ли е България ?
Два пъти за 10 минути попаднах и се отвратих.. :pale:
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

този биг брадър можеше да бъде нещо смислено,нещо,което да покаже отношенията в българското семейство ;как се стигна дотам родители да насилват децата си и всички останали ужаси,на които медиите ни направиха свидетели.можеше,но не е.това не са семейства,не мисля,че българското семейство е такова..моето не е такова.не мога да си представя приятелят ми да ме удари и това да се приема за нормално,за ежедневие.още повече тези хора не се уважават,не се обичат,а деца ще възпитават...просто не ми го побира умът!!!
голямо недоразумение,голяма пародия.жалко е ,ако мислят,че така ще спечелят рейтинг.честно предпочитам турски сериали-поне има любов,предпочитам да гледам талантливи чудновати хора,та дори и ученето е за предпочитане. :roll:
Аватар
cvetika
В началото бе словото

Мнение от cvetika »

Важното е, че не сме шушумиНги ... :connie_hooked:
Аватар
Plamencheto
В началото бе словото

Мнение от Plamencheto »

fufula написа:
Abiii написа:Ax,xoра,гледате ли Биг Брадър...Потресена съм.Това ли е България ?
Два пъти за 10 минути попаднах и се отвратих.. :pale:
Един или два пъти съм го хващала за секунди докато сменям каналите и мисля, че това си е пълен позор за страната. :?
І курс - журналистика (задочно)
факултетен номер 1260

http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... ef=profile
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”