И аз съм съгласна, че високия стил на изказване, 100 - те висши и дипломите от чуждестранни университети на даден премиер не правят народа по-щастлив.Ерудицията на държавниците не прави по-лесен живота на средностатистическия българин.Също така не твърдя и че сричането в ефир е похвално.Но на първо време може би се нуждаем да се "пооправим" малко от малко.Да се поразбие точно практиката "всички искаме да крадем отвсякъде и то по МНОГО"...И без това сме държава, която има толкова много проблеми, че все от някъде трябва да се започне.И според мен не е голяма болка за умиране ако премиера е простоват човек, но с трезво виждане за нещата и показващ
действие . Защото аз от миналото правителство съм видяла само
бездействие и
обещания.
Нека станем толкова велика и добре развита европейска държава, че само на премиера образованието и титлите да са му проблема
ПС: Биг брадър трябва да бъде забранен! И всеки, който каже, че това било "българската реалност, аз ще кажа, че не е, защото искрено се надявам да не е така.Аз лично не искам да участвам в тази реалност ако е така.

Наистина Биг Брадър ме натъжава ужасно

А най-тъжното е, че тези хора имат и отглеждат деца, които ще бъдат още по-лоша "реколта", ако това въобще е възможно.