Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
energie
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2010

Мнение от energie »

Real_Boy написа:Хаха абе ще има, ама кво викаш ти - ние забравихме, че сме ходили на изпит вече :bigsmurf: :D Утре ще има следобяд сигурно :compress:

ДАНОН!
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя
Специалност: КНИ (р)

Мнение от Real_Boy »

Не се вълнувай, Теньо :flower:

П.С. Ами ще говорим докато не се въведат нещата в сайта. Нали не очаквате другите теми да са толкова коментирани? Все пак нали за това са журналистите, трябва да им работи устата. Но ако искате, дайте да коменираме актуалните теми, казвайте кво става по нашия политически "елит"? :P :D
Hot as hell, romantic as heaven

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
cvetika
В началото бе словото

Мнение от cvetika »

Амиии ... не се впрягам аз. 8) ... http://vbox7.com/play:85e231bd ето поздравче от мен и се наслаждавайте на прекрасното време ... :profileright: ..
Ааа... и въпрос... Продължавате ли да четете вестници и да гледате новини ?
Poor is the man whоse pleasure depends of a permision of another...
Mulder
В началото бе словото

Мнение от Mulder »

cvetika написа:Амиии ... не се впрягам аз. 8) ... http://vbox7.com/play:85e231bd ето поздравче от мен и се наслаждавайте на прекрасното време ... :profileright: ..

Не!! За кво?????????? :lol: :lol: :lol:
Аватар
kinda like you crazy
От дъжд на вятър
Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
Обратна връзка:

Мнение от kinda like you crazy »

Сега малко по-малко. Капитал си го преглеждам обстойно, поглеждам на Дневник новините (twitter е нещо гениално) и вечерните емисии (стига телефонът преди това да не е звъннал с "Алекс, аре навънка, а?" Какво да направя като времето между 6 и 11 вечерта е най-удобното за излизанки xD). Ставам все по-голям фен на Сеизмограф =D Почвам да усещам как важното е не да си нагълтан с информация, колкото да свикнеш да я следиш и отсяваш важното. Ако на тоя се издъня, здраве да е, до следващия нещата трябва да са далеч по-добре. :)
Everyone is king when there's no one left to pawn
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

cvetika написа:Амиии ... не се впрягам аз. 8) ... http://vbox7.com/play:85e231bd ето поздравче от мен и се наслаждавайте на прекрасното време ... :profileright: ..
точно сега не,макар да съм информирана,че все още не е започнала трета световна. :!: просто изпитът по литература е следващата неделя. :D но след това ще си възвърна темпото 8) ,научаваш наистина интересни неща,когато следиш по-обстойно новините,независимо в какъв аспект.

п.п. а и да си го кажем честно-както и да следим медиите,всеки ден,за не кажа всеки час,появилата се информация се оказва временна или невярна.какво да се прави-стилът на бойко борисов.
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

Стилът на Бойко Борисов?? И какъв е стилът му? :scratch:
You can never go too far...
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

steli написа:Стилът на Бойко Борисов?? И какъв е стилът му? :scratch:
да говори много,по-често емоционално,да не признава грешките си,да няма последователност и решение,което да остане непроменено повече от 24 часа.тук е моментът да призная,че напоследък може и да се е появило такова решение,не гледам толкова обстойно.дано да има!!!
но не си мислете,че не го харесвам.всъщност надявам се да се справи.най-малкото ,защото не ми харесва този постоянно растящ песимизъм на хората,определянето ни като най-нещастните европейци и така нататък.а и след месеци вече няма да сме ученици,ще живеем на друго място,ще трябва да се справяме в доста по-сложни ситуации,повечето ще работят.не казвам,че животът ни като студенти е пряко определян от състоянието на държавата,въобще нямам това предвид,но е фактор!както засяга родителите,въобще по-голямата част от населението,така ще засегне и нас.един от рисковете да завършиш училище.отиваме в истинското училище!

п.п. а и съм сигурна,че на 27 юни отново ще има нещо актуално ,свързано пряко с премиера ни!дано е нещо различно от "шменти капели"
Последно промяна от mina_k на 15 Апр 2010, 18:28, променено общо 1 път.
Аватар
cvetika
В началото бе словото

Мнение от cvetika »

Ммм ... последното нещо, което чух да излиза от устата на скъпия ни премиер беше: "Това не е кал-това е платина!"
... предпочитам да се въздържа от мнение ... :shock: .... Не ми харесва това, че все напада предишното правителство, факт е, че вече го няма, сега всичко е в неговите сърце. По-добре да действа, вместо да хвърля вината на някой друг, за това е избран все пак...
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

cvetika написа:Ммм ... последното нещо, което чух да излиза от устата на скъпия ни премиер беше: "Това не е кал-това е платина!"
... предпочитам да се въздържа от мнение ... :shock: .... Не ми харесва това, че все напада предишното правителство, факт е, че вече го няма, сега всичко е в неговите сърце. По-добре да действа, вместо да хвърля вината на някой друг, за това е избран все пак...
о,аз съм сигурна,че той ще ги обвинява и на предизборната кампания след 4 години!
Аватар
cvetika
В началото бе словото

Мнение от cvetika »

:salute: ... И междувременно, на фона на всички нападки и публични пререкания, държавата ни малко по малко се превръща в "Полицейска държава" ...
Аватар
kekozza
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от kekozza »

Е как... Станишев е виновен за последните 5 големи земетресения, за падналия полски самолет (лека им пръст на хората), за лошото време и за вероятността за стерилитет на 47% от кравите в Ямболско... всяко дете в Банкя знае това!
Нищо повече няма да коментирам, но това управление с този премиер непрекъснато ме кара да се замислям за исторически аналог и винаги ми изскача едно и също име - свинарят Ивайло..
3/4 Of The World Is Covered By Water...The Rest Is By CHARLES WOODSON
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

kekozza написа:Е как... Станишев е виновен за последните 5 големи земетресения, за падналия полски самолет (лека им пръст на хората), за лошото време и за вероятността за стерилитет на 47% от кравите в Ямболско... всяко дете в Банкя знае това!
Нищо повече няма да коментирам, но това управление с този премиер непрекъснато ме кара да се замислям за исторически аналог и винаги ми изскача едно и също име - свинарят Ивайло..
как няма да е полицейска,като това е единственото ,в което той е истински професионалист.но не вярвам,че "наглите","лапачите","недосегаемите" са синоними на антикризисни мерки",просто не вярвам!

ох,да не поглеждаме към миналото,че настоящето става по-страшно.аз пък като погледна б.б. все си мисля,че се опитва да се прави на стамболов,но само се опитва!!!
Bumbroldozer
В началото бе словото

Мнение от Bumbroldozer »

cvetika написа::salute: ... И междувременно, на фона на всички нападки и публични пререкания, държавата ни малко по малко се превръща в "Полицейска държава" ...
Мен пък това ми напомня на друго име - С. Стамболов. Жалко, че такива политици вече няма :x
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

О, я стига!Станишев да не би да беше светец!?Как Борисов да не го обвинява, като Сергейчо и хорицата му са виновни за по-голяма част от проблемите, в които е затънала държавата ни /въздържах се да не заместя ''проблемите'' с друга дума/! Вярно, че сегашното правителство далеч не е блестящо, но поне малко по малко излизат наяве всички им шмекерии - и на Доганеца :lol: , и на Сергееца и другите край него. Дори и баба го знае това. До преди няколко месеца неговото правителство тръбеше навсякъде ''няма криза, няма криза, ще дойде чак 2010'', или нещо такова беше, вече не помня. Това го казваха, защото знаеха кой ще е на власт през 2010. И сега какво стана - дойде Борисов и доведе кризата с него!Това са пълни глупости!
А пък и понякога е нужен по един такъв ''свинар'', за да се оправим!
You can never go too far...
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”