Real_Boy написа:Хаха абе ще има, ама кво викаш ти - ние забравихме, че сме ходили на изпит вече![]()
Утре ще има следобяд сигурно
![]()
ДАНОН!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Real_Boy написа:Хаха абе ще има, ама кво викаш ти - ние забравихме, че сме ходили на изпит вече![]()
Утре ще има следобяд сигурно
![]()
cvetika написа:Амиии ... не се впрягам аз.... http://vbox7.com/play:85e231bd ето поздравче от мен и се наслаждавайте на прекрасното време ...
..
Ааа... и въпрос... Продължавате ли да четете вестници и да гледате новини ?
точно сега не,макар да съм информирана,че все още не е започнала трета световна.cvetika написа:Амиии ... не се впрягам аз.... http://vbox7.com/play:85e231bd ето поздравче от мен и се наслаждавайте на прекрасното време ...
..
Ааа... и въпрос... Продължавате ли да четете вестници и да гледате новини ?
да говори много,по-често емоционално,да не признава грешките си,да няма последователност и решение,което да остане непроменено повече от 24 часа.тук е моментът да призная,че напоследък може и да се е появило такова решение,не гледам толкова обстойно.дано да има!!!steli написа:Стилът на Бойко Борисов?? И какъв е стилът му?
о,аз съм сигурна,че той ще ги обвинява и на предизборната кампания след 4 години!cvetika написа:Ммм ... последното нещо, което чух да излиза от устата на скъпия ни премиер беше: "Това не е кал-това е платина!"
... предпочитам да се въздържа от мнение ....... Не ми харесва това, че все напада предишното правителство, факт е, че вече го няма, сега всичко е в неговите сърце. По-добре да действа, вместо да хвърля вината на някой друг, за това е избран все пак...
как няма да е полицейска,като това е единственото ,в което той е истински професионалист.но не вярвам,че "наглите","лапачите","недосегаемите" са синоними на антикризисни мерки",просто не вярвам!kekozza написа:Е как... Станишев е виновен за последните 5 големи земетресения, за падналия полски самолет (лека им пръст на хората), за лошото време и за вероятността за стерилитет на 47% от кравите в Ямболско... всяко дете в Банкя знае това!
Нищо повече няма да коментирам, но това управление с този премиер непрекъснато ме кара да се замислям за исторически аналог и винаги ми изскача едно и също име - свинарят Ивайло..
Мен пък това ми напомня на друго име - С. Стамболов. Жалко, че такива политици вече нямаcvetika написа:... И междувременно, на фона на всички нападки и публични пререкания, държавата ни малко по малко се превръща в "Полицейска държава" ...