Heroes 3 - стратегии, тактики, впечатления

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор

Любима раса от играта?

Castle
20
25%
Rampart
13
16%
Inferno
1
1%
Dungeon
5
6%
Necropolis
18
23%
Conflux
4
5%
Tower
10
13%
Stronghold
6
8%
Fortress
3
4%

Общо гласове: 80

Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Re: Heroes 3 - стратегии, тактики, впечатления

Мнение от Scarface »

Не съм играл Heroes от доста време, но имам Shadow of Death на оригинален диск и може тая вечер да си го инсталирам :wink:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

И аз съм се чудил как с един архангел + 2 пиксита се бият 110 шампиона или пък с 5 хидри и без ърт не се дава жертва срещу 7х24 ъпгрейдвани горгони на фортреса, но уви, можело.
:shock:
защита с кесъл (сградата) и бъгав катапулт?
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Havelock
В началото бе словото

Мнение от Havelock »

Lord написа:
И аз съм се чудил как с един архангел + 2 пиксита се бият 110 шампиона или пък с 5 хидри и без ърт не се дава жертва срещу 7х24 ъпгрейдвани горгони на фортреса, но уви, можело.
:shock:
защита с кесъл (сградата) и бъгав катапулт?
Е, не. За да водиш битка защитавайки се в замъка си, значи те е нападнал опонента. Не виждам как може да има друг изход в такъв случай, освен да бъдеш смазан. Е, ако той няма книжка и катапулта му наистина е уникален карък, а пък ти си убийствен магьосник с тон мана и поне 15 спел пауър. Ама това вече си е в сферата на фантастиката.
Имах предвид битка срещу неутрална армия, която например ти пази том ъф ърт.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Е това с архангела и 110 чемпиъна ме уби. :shock: Аз съм си пускал такива карти тип "с 10 титана и 4 мантикорчета убий 80 блек дрегъна" - нещо от сорта и съм ги биел, но...с 1 архангел и 2 прашинки да убиеш 110 чемпиъна? :shock: Яко берсерк, много мана и експерт на файър меджик трябва да имаш. Друго не ми идва наум. :roll:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Havelock
В началото бе словото

Мнение от Havelock »

camel написа:Е това с архангела и 110 чемпиъна ме уби. :shock: Аз съм си пускал такива карти тип "с 10 титана и 4 мантикорчета убий 80 блек дрегъна" - нещо от сорта и съм ги биел, но...с 1 архангел и 2 прашинки да убиеш 110 чемпиъна? :shock: Яко берсерк, много мана и експерт на файър меджик трябва да имаш. Друго не ми идва наум. :roll:
Всъщност, другата битка е по-интересната и на пръв поглед невъзможна. :wink: Как се бият 160 майти горгони само с 5 хидри и без мас слоу? :clown:
А за шампионите, не, няма берсерк. И много мана не трябва. За експерт на файър си прав + експерт ърт със слоу и определен герой, който въпреки 10-я си левъл, в случая дори беше скаут. Дали ще си го развил, или извадил от затвор 5 левъл + 5 вдигнати от теб или направо изваден като 10, няма значение.
Ще потърся сега, даже някъде имаше клипче със същия този герой с "армия" от 6 т. нар. от теб "прашинки" :P , как взима на четвърти ден минимална консерватория. А това, да имаш на четвърти ден 1 ангел си е направо спечелена игра! :JC_doubleup:
Havelock
В началото бе словото

Мнение от Havelock »

camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Не мога да го отворя. Иска ми ъпгрейд на флашпшлеъра. Ъпгрейднах го и пак нищо не става. Пак не го отваря. :(
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
Havelock
В началото бе словото

Мнение от Havelock »

camel написа:Не мога да го отворя. Иска ми ъпгрейд на флашпшлеъра. Ъпгрейднах го и пак нищо не става. Пак не го отваря. :(
ActiveX? Java? Ала-бала ... :) С мозила ли си?

Свалих ти го, ето:
http://dox.bg/files/dw?a=cdf9e462b2

Само ще трябва да си изтеглиш плейърче, за да го гледаш. Примерно KM или VLC.
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Мерсаж. :salute:

- Of course not!
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Уау, още много имам да уча. :lol: Никога нямаше да се сетя затова. Може би и защото почти винаги пренебрегвам огнените магии, за сметка на земните и водните. :roll: Последните най-вече заради магиятя prayer, както и clone.

- Of course not!
Havelock
В началото бе словото

Мнение от Havelock »

Ами ... повечето магии не са за пренебрегване. Както и са. Зависи от стратегията ти и това, какво очакваш от опонента си. Като цяло, в игрите между хора се залага повече на хейст и слоу. Не, че някой би отказал прейър или особено клонинг, ако играе с кесъл. Просто не им трябва, защото повечето предпочитат да ползват варварин за главен герой, а те водни магии не взимат. А огнените както виждаш си имат някои преимущества. За берсерк и армагедон няма какво да говорим, но дори едно кърсче не е излишно често. А в по-късен етап, при големи масовки, секрифайс например е доста полезна.
А както виждаш, Луна е изродски герой, ако се ползва за помощен. На 10 левъл с около 9 - 10 спел пауър само едно от огънчетата в стената й взима 4 шампиона, та така и се бият въпросните 110. Архангела всъщност не участва в битката, той е взет само за скорост, за да имаш първия ход. От там-нататък е само мас слоу и двете пиксита, които примамват шампионите към пуснатите стени.
Havelock
В началото бе словото

Мнение от Havelock »

Такаааа, ето ти задачка - закачка. :) Това не е от моя игра, битката се провежда от един немец.
Начало:
chaos1.jpg
chaos1.jpg (120.87 KiB) Преглеждано 56 пъти
Към края:
chaos2.jpg
chaos2.jpg (116.52 KiB) Преглеждано 55 пъти
И краен резултат:
chaos3.jpg
chaos3.jpg (92.22 KiB) Преглеждано 55 пъти
Разполагаш с ... да кажем всички магии първи и втори левъл + spirit of oppression/че иначе първия рунд ще е яко тереперене :wink: / и НЕ си експерт на ърт!
Как става? :scratch: :D
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

еми има дефенс героят,и атак поимва,но като гледам...само с много късмет става :mrgreen: верно че хидрата атакува всичко живо около нея,ама чак пък без жертви...
memento mori
Havelock
В началото бе словото

Мнение от Havelock »

Фактора късмет съм го изключил съвсем от битката, приемайки че имаш артефакта махащ морала. То битката си е била с него наистина, но е възможна и без артефакта. Тогава обаче трябва да разчиташ, че нито един стак горгони няма да вдигне морал през първия рунд. Друго относно късмета няма. Както казах по-назад, специалитета на горгоните не прави поражение - той взима единица, без да се интересува от кръв на юнита или атака и дефенс на героя! Значи какво следва? Не трябва да има каквато и да е атака към хидрите. Т.е., през цялата битка те не са атакувани нито веднъж от нито един стак горгони! 8)
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

каква била работата.. :mrgreen:
memento mori
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”