Учителка обра банка

Модератори: Don Horhe, Lord

svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Учителка обра банка

Мнение от svetlio.varna »

Учителка от Плевен обра банка :shock: :shock: :shock:

37-годишна учителка по български език и литература е задържана за въоръжения грабеж на офис на Прокредит банк в Плевен. Грабежът беше извършен на 15 март, припомни за Дарик шефът на Областна дирекция на полицията в града комисар Светозар Илиев. Жената е задържана късно тази нощ от полицията.

Учителката е от Славяново - малък град, разположен близо до Плевен. По думите й пред полицаите, отдавна е имала финансови затруднения, което я е принудило да извърши обира на банката, за да разплати заемите и кредитите си. Самоличността й е установена по снимков материал, снет от охранителните камери на банката. Жената се е подготвяла около седмица за обира, като е извършвала наблюдение на движението в банковия офис.

По време на въоръжения грабеж не е използвала истинско оръжие, уточни още комисар Илиев. За целта учителката се е снабдила с детски пистолет, с който е заплашила трите служителки в клона и е отмъкнала 20 000 лева. 37-годишната жена няма предишни провинения, задържана е за 72 часа с мярка от прокуратурата.

В ранния следобед на 15 март около 16.00 ч. жената влезе в банката, прикривайки се с шал и слънчеви очила, и заплаши, че има оръжие. Дежурните служители не успяха да натиснат паник-бутона и й предадоха оборота - около 20 000 лева. Камерите обаче заснели жената по време на извършване на престъплението и насочили полицаите в разследването.
Facebook
Изображение
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Re: Учителка обра банка

Мнение от Lord »

След зимата на нашето недоволство настана славно лято под слънцето на Йорк... :bow:s
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
ivvv
От дъжд на вятър
Специалност: Социопатия
Курс: първи

Мнение от ivvv »

Поредното доказателство, че хората от Плевен са най-големите престъпници в България. :lol: Сещам се за много случаи, родени от плевенчани не само в България, а и из Европа, та чак и зад океана... :lol: Мой хубав, роден край! :lol:
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Ако беше прочела повече от заглавието, щеше да разбереш, че жената не е от Плевен.

Тъжно наистина, че такива хора достигат до такива неща... :|
Друг коментар едва ли би бил уместен.
medicate, medicate
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Аз по инерция тръгнах да поправям заглавието на "Банка ограби учителка" - в стила на българската журналистика ("Труп откри полицай") :geek:
ivvv
От дъжд на вятър
Специалност: Социопатия
Курс: първи

Мнение от ivvv »

phoebe написа:Ако беше прочела повече от заглавието, щеше да разбереш, че жената не е от Плевен.

Тъжно наистина, че такива хора достигат до такива неща... :|
Друг коментар едва ли би бил уместен.
Всъщност прочетох цялата статия и това, че родом не е от самия град не я прави негражданин на Плевен.
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

pora_e_priqtel написа:Аз по инерция тръгнах да поправям заглавието на "Банка ограби учителка" - в стила на българската журналистика ("Труп откри полицай") :geek:
Нали знаеш за "водката бе изпита" (или как страдателният залог изпаднал от страниците на "24 часа")? Ако не, напомни ми да ти го кажа на следващата форумна, за да не трупаме офтопик тук.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Бе кажи на лични, че до следващата форумна ще забравим :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

То след 2 мнения офтопик, третото не боли.

Легендата гласи, че любимият на журналистите от Петьоблъсково време в "24 часа" страдателен залог бил изваден от употреба, след като Блъсков една сутрин се събудил с безобразен махмурлук, който поискал да лекува с водка. И жена му, която не знаела как да поднесе новината, че тая същата водка била причина за махмурлука му, защото той я бил изпил до капка и в желанието си да се спаси от гнева му, му заявила: "Не може. Водката бе изпита."
И той толкова се ядосал, че още на следващия ден забранил страдателния залог във вестника си.

Независимо дали тази история е истина или не, факт е, че по едно време всяко второ изречение в Часовете беше в страдателен залог. И изведнъж промениха писането. :roll:
...
Пък по темата... какво да й обсъждаме? Куриозно и, уви, тъжно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
dexteriti
Да живей словото
Специалност: Economics with Journalism

Мнение от dexteriti »

Ако беше взела 2 милиона нямаше с пръст да я пипнат. Да знае да граби колкото може повече :lol:
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

на мене ми е тъжно за тая жена...
в смисъл нямам идея дали наистина е била задлъжняла и т.н. историята колко е вярна, ама е кофти версията - да стигне до тва да обира банка за да може да си плати дълговете...че с тая учителска заплата квато е мизерна ... :/
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Търговецът на кристал написа:То след 2 мнения офтопик, третото не боли.

Легендата гласи, че любимият на журналистите от Петьоблъсково време в "24 часа" страдателен залог бил изваден от употреба, след като Блъсков една сутрин се събудил с безобразен махмурлук, който поискал да лекува с водка. И жена му, която не знаела как да поднесе новината, че тая същата водка била причина за махмурлука му, защото той я бил изпил до капка и в желанието си да се спаси от гнева му, му заявила: "Не може. Водката бе изпита."
И той толкова се ядосал, че още на следващия ден забранил страдателния залог във вестника си.

Независимо дали тази история е истина или не, факт е, че по едно време всяко второ изречение в Часовете беше в страдателен залог. И изведнъж промениха писането. :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ето, че и махмурлукът може да доведе до нещо хубаво :P
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Мдааа...и в нашата медиа е забранено...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Коя е тя? И съвсем ли е забранено, или просто е непрепоръчително, както при нас?
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Ми, не се гледа с добро око на "бе", "беше" и разни такива...иначе няма да те уволнят ако го напишеш :)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Публикувай отговор

Обратно към “България”