Ами точно това е !AlexCardo написа:Чакай сега,тука имаш теми,дадени,конкретни,точни,ясни,какво точно ще се пише,показва,представя и предава за проверка.А на матурата както казах незнаеш какво ще се падне,затова е станало така при теб.Ти можеш да имаш комплект от знания но да има въпроси които разбутват там където имаш слаби познания ..Разбери какво искам да ти кажа.Никой не те е задължавал да караш история като втора матура,замисли се,не съм ли прав ?
Че едно е да учиш за матура друго е за изпитите в су.Ест,че съм наблегнал на 2рото и не съм разчитал на никакви матури.Ест,че ще запиша 2ра матура история като знам,че имам знания,но НИКЪДЕ НЕ БЕШЕ ОБЯВЕНО ОФИЦИАЛНО И ДА ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ това,че ще се взима оценката от матурите.С една дума яко преебаха някой хора като мен.Честито на другите,които многооооо са се трудили и сигурно ще влязат,а хора които са учили повече не.
Просто българското образование е в пълната си криза ! Мислих,чее поне в Су приемат най-можещите ,но явно греша.Влизат всякакви измекяри и това ще се потвърди тази година.