[КСК 2010] Математика

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
master_man
В началото бе словото

Re: КСК 2010/2011 Математика

Мнение от master_man »

5:00 хаха този път доста слабо :)
На първия изпит изкарах 5.45. Да се надяваме, че ще ми стигне за КН :)
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти
Курс: първи

Мнение от Eleanor »

и при мен се получава разминаване между 2те статистики
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

The_Soldier написа:
morfei написа:Някой може ли да ми обясни как в ПИ пише, че над мен има 66 момчета като в статистиката пише ,че момчетата, които имат от 5.00-6.00 са 53? :shock: За сведение аз имам 5.30. Ето линк към статистиката:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/c ... I_2010.pdf

П.П. micobg ти за коя специалност си?
Първо поздравления за оценката, много добре си се справил. Относно въпросът ти, очевидно има грешка в една от 2те статистики, най-вероятно в тази от "персонална информация". Предполагам, че статистиката от линка, който си пратил е верен на 100%, с оглед на прецизните данни.
Благодаря! :P но аз честно казано не съм доволен предвид това, че реших 9 задачи, а съм оплескал едната система на 5та. :bounce:
thegodmode написа:Слабо се представих този път :S. Всичко ще се реши на 3 тия изпид. Дано да не дигнат много нивото,макар че със сигурност ще е най-трудния от трите.
Според мен ще е най-лесния изпит и съм почти сигурен.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти

Мнение от Eleanor »

аз пък мисля, че е в другата, защото много малко ми се струват момчетата, а това е странно, някой има ли статистика от 1я изпит

макар че има и вариант на 1я повечето момчета всичко да са си решили и затова сега да не са дошли просто :lol:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

което ме подсеща да питам някъде има ли критериите за оценяване .. че имаше една ДО за която спорехме няколко страници по назад :geek:
Изображение
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти

Мнение от Eleanor »

мм аз утре ще ходя да си гледам работата и ще кажа дали да ми махнали за ДС на 1ва задача (предполагам, че за нея ставаше дума)
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

thegodmode написа:Слабо се представих този път :S. Всичко ще се реши на 3 тия изпид. Дано да не дигнат много нивото,макар че със сигурност ще е най-трудния от трите.
Според мен ще е най-лесния изпит и съм почти сигурен.[/quote]

От 2006 насам, последните изпити са най-трудните (според мен), така че и аз очаквам да е най-трудния от трите. Първия беше доста по лесен от втория, макар че бях много назад с материала, когато ходих на първия изпит и се издъних.
Eleanor написа:аз пък мисля, че е в другата, защото много малко ми се струват момчетата, а това е странно, някой има ли статистика от 1я изпит

макар че има и вариант на 1я повечето момчета всичко да са си решили и затова сега да не са дошли просто :lol:
Като се замисля имаш право. Все пак ФМИ е предпочитан по често от момчета и не би трябвало да има толкова голяма разлика между броя на момчетата и момичетата. Не знам и аз коя статистика е вярна. Все пак най-важните данни са класиранията, в другите и да има грешки не е толкова фатално.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Eleanor написа:мм аз утре ще ходя да си гледам работата и ще кажа дали да ми махнали за ДС на 1ва задача (предполагам, че за нея ставаше дума)
Eleanor, ще се зарадвам, ако споделиш и с нас подробности за оценяването. Аз например, живея доста далеч от София и изобщо не е добър вариант за мен да ходя да си видя работата. Очаквах по висока оценка, но и тази ми изглежда реазлистична, и без това нямам претенции, но би било хубаво да споделиш някои критерии, по които са оценявали.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
nexos
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от nexos »

Аз искам да попитам следното: примерно сега аз като имам 5.80 на изпита, има ли значение на матурата(по математика), на която ще ходя, колко ще имам. Т.е. приемат ли ме директно с тази оценка, без класиране, където си пожелая...
Jun Jan
В началото бе словото

Мнение от Jun Jan »

Тая статистика съвсем ме хвърли в тъч. На оценката ми пише, че по-висока имат 48 момичета, а в статистиката излиза, че по-висока имат 113. WTF?
Dream big!
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

nexos написа:Аз искам да попитам следното: примерно сега аз като имам 5.80 на изпита, има ли значение на матурата(по математика), на която ще ходя, колко ще имам. Т.е. приемат ли ме директно с тази оценка, без класиране, където си пожелая...
nexos мисля, че приемането на кандидатите с оценка над 5.50 важеше само за първия изпит. Но 99.9% с тази оценка можеш да влезнеш в специалността, която искаш от първо класиране. За матурата, на практика има значение, защото ако държиш матура по математика, тя замества оценката ти от дипломата, в балообразуването. Но едва ли ще имаш проблеми с матурата, след като си изкарал 5.80 на изпита в СУ. Все пак матурата е значително по лесна..
Jun Jan
В началото бе словото

Мнение от Jun Jan »

Между другото имам 5.00 ...
Dream big!
nexos
В началото бе словото

Мнение от nexos »

Тhe_Soldier, благодаря ти за отговора. Аз искам да уча Компютърни науки и затова питам..................
Аватар
DonaTello
В началото бе словото

Мнение от DonaTello »

Само за протокола и при мен се разминава статистиката Оценка: 5.60 по-висока 31 ( 3.6 %) равна 16 ( 1.9 %), а в таблицата пише, че 5,50 - 6,00 са 25 момчета
nexos
В началото бе словото

Мнение от nexos »

Колко момчета приемат тази година в специалността Компютърни науки.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”