На първия изпит изкарах 5.45. Да се надяваме, че ще ми стигне за КН
[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
master_man
- В началото бе словото
Re: КСК 2010/2011 Математика
5:00 хаха този път доста слабо 
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
и при мен се получава разминаване между 2те статистики
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Благодаря!The_Soldier написа:Първо поздравления за оценката, много добре си се справил. Относно въпросът ти, очевидно има грешка в една от 2те статистики, най-вероятно в тази от "персонална информация". Предполагам, че статистиката от линка, който си пратил е верен на 100%, с оглед на прецизните данни.morfei написа:Някой може ли да ми обясни как в ПИ пише, че над мен има 66 момчета като в статистиката пише ,че момчетата, които имат от 5.00-6.00 са 53?За сведение аз имам 5.30. Ето линк към статистиката:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/c ... I_2010.pdf
П.П. micobg ти за коя специалност си?
Според мен ще е най-лесния изпит и съм почти сигурен.thegodmode написа:Слабо се представих този път :S. Всичко ще се реши на 3 тия изпид. Дано да не дигнат много нивото,макар че със сигурност ще е най-трудния от трите.
Компютърни науки 1 курс
- Eleanor
- Летящите Пръсти
аз пък мисля, че е в другата, защото много малко ми се струват момчетата, а това е странно, някой има ли статистика от 1я изпит
макар че има и вариант на 1я повечето момчета всичко да са си решили и затова сега да не са дошли просто
макар че има и вариант на 1я повечето момчета всичко да са си решили и затова сега да не са дошли просто
което ме подсеща да питам някъде има ли критериите за оценяване .. че имаше една ДО за която спорехме няколко страници по назад 
- Eleanor
- Летящите Пръсти
мм аз утре ще ходя да си гледам работата и ще кажа дали да ми махнали за ДС на 1ва задача (предполагам, че за нея ставаше дума)
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Според мен ще е най-лесния изпит и съм почти сигурен.[/quote]thegodmode написа:Слабо се представих този път :S. Всичко ще се реши на 3 тия изпид. Дано да не дигнат много нивото,макар че със сигурност ще е най-трудния от трите.
От 2006 насам, последните изпити са най-трудните (според мен), така че и аз очаквам да е най-трудния от трите. Първия беше доста по лесен от втория, макар че бях много назад с материала, когато ходих на първия изпит и се издъних.
Като се замисля имаш право. Все пак ФМИ е предпочитан по често от момчета и не би трябвало да има толкова голяма разлика между броя на момчетата и момичетата. Не знам и аз коя статистика е вярна. Все пак най-важните данни са класиранията, в другите и да има грешки не е толкова фатално.Eleanor написа:аз пък мисля, че е в другата, защото много малко ми се струват момчетата, а това е странно, някой има ли статистика от 1я изпит
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Eleanor, ще се зарадвам, ако споделиш и с нас подробности за оценяването. Аз например, живея доста далеч от София и изобщо не е добър вариант за мен да ходя да си видя работата. Очаквах по висока оценка, но и тази ми изглежда реазлистична, и без това нямам претенции, но би било хубаво да споделиш някои критерии, по които са оценявали.Eleanor написа:мм аз утре ще ходя да си гледам работата и ще кажа дали да ми махнали за ДС на 1ва задача (предполагам, че за нея ставаше дума)
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
-
nexos
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз искам да попитам следното: примерно сега аз като имам 5.80 на изпита, има ли значение на матурата(по математика), на която ще ходя, колко ще имам. Т.е. приемат ли ме директно с тази оценка, без класиране, където си пожелая...
-
Jun Jan
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://i1004.photobucket.com/albums/af1 ... demony.jpg
Тая статистика съвсем ме хвърли в тъч. На оценката ми пише, че по-висока имат 48 момичета, а в статистиката излиза, че по-висока имат 113. WTF?
Dream big!
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
nexos мисля, че приемането на кандидатите с оценка над 5.50 важеше само за първия изпит. Но 99.9% с тази оценка можеш да влезнеш в специалността, която искаш от първо класиране. За матурата, на практика има значение, защото ако държиш матура по математика, тя замества оценката ти от дипломата, в балообразуването. Но едва ли ще имаш проблеми с матурата, след като си изкарал 5.80 на изпита в СУ. Все пак матурата е значително по лесна..nexos написа:Аз искам да попитам следното: примерно сега аз като имам 5.80 на изпита, има ли значение на матурата(по математика), на която ще ходя, колко ще имам. Т.е. приемат ли ме директно с тази оценка, без класиране, където си пожелая...
-
Jun Jan
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://i1004.photobucket.com/albums/af1 ... demony.jpg
-
nexos
- В началото бе словото
Тhe_Soldier, благодаря ти за отговора. Аз искам да уча Компютърни науки и затова питам..................
Само за протокола и при мен се разминава статистиката Оценка: 5.60 по-висока 31 ( 3.6 %) равна 16 ( 1.9 %), а в таблицата пише, че 5,50 - 6,00 са 25 момчета
-
nexos
- В началото бе словото
Колко момчета приемат тази година в специалността Компютърни науки.