Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Kpucu
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2010

Мнение от Kpucu »

Уфф ... 50 % двойки :shock: Леле ... вече съм на 99,9 % сигурна, че едната ще е моята, а и колкото повече чакам толкова повече се убеждавам, че ще имам 2-ка :? :(
sexylokomotiv
В началото бе словото
Специалност: журналистика

Мнение от sexylokomotiv »

Според мен не можем да се надяваме, че резултатите ще излязат днес само защото тези на математиците са излязли! Все пак ги проверяват различни колективи и това зависи само от тях.
Аватар
Kpucu
В началото бе словото

Мнение от Kpucu »

Дано поне утре да излязат :(
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

Real_Boy написа:Не бе, те са си умни децата, ама аз математиката я ненавиждам :D
математиката е чиста работа.няма как да се сравняват нещата-колкото и решения да има една задача,те са ясни.а при нас колкото по-различно и по-неясно е,толкова по-интересно ,но и увеличаващо % двойки.понякога си казвам,че трябваще да избера математиката,защото ми се отдаваше,но за сметка на това ме затваря в някакви граници,които не ми допадат.
ох,извинявайте за словоизлиянието,просто 28 март ми се струва твърде далече! :compress:
интересно ми беше да ви питам защо не разчитате на матурите за УНСС(не сме ли късметлий само за журналистиката да приемат матуритетната оценка?!) и за търново-в крайна сметка коефициентът е еднакъв.все си мисля,че матурите ще са по-лесни от изпитите в софия и търново!но вие ще разкаже как е било.
успех все пак в събота и неделя!

п.п. дали не можем да кадидатстваме за рекордите на гинес за "най-дълго чакани изпитни резултати"????
Аватар
Kpucu
В началото бе словото

Мнение от Kpucu »

Съжалявам,че флуудя / ако така се казваше/ темата, за УНСС знам, че приемат Журналистика с матурата, но за Търново също ли може с матурата ?
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

Kpucu написа:Съжалявам,че флуудя / ако така се казваше/ темата, за УНСС знам, че приемат Журналистика с матурата, но за Търново също ли може с матурата ?
да,аз мислех,че знаете!само ,че ти трябва и история.
Аватар
Insane
В началото бе словото

Мнение от Insane »

Ох,как се надявам някои да изскочи с новината,че са излезли резултатите,ноо само безкрайното търпение води до незабавни резултати ахахах Вижте сега момчета и момичета понеже следя темата и ме кефите всички,аз нещата ги виждам по следния начин:ние тук ,които пишем,сме не повече от 100 души,двойките са 500,следователно ние всички имаме от 5 нагоре,а другите да се оправят.Предвид излязлата статистика за лошите работи ми се струва,че всички тук виждат чашата наполовина празна..нека погледнем от добрата страна:)
Ако се държиш като стриптийзьорка на пилон,не може да очакваш от публиката особено уважение...
Аватар
Kpucu
В началото бе словото

Мнение от Kpucu »

mina_k написа:
Kpucu написа:Съжалявам,че флуудя / ако така се казваше/ темата, за УНСС знам, че приемат Журналистика с матурата, но за Търново също ли може с матурата ?
да,аз мислех,че знаете!само ,че ти трябва и история.
В смисъл да се явя на изпит по история или с матурата по история ?
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

^ май може и с матурата...
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
Plamencheto
В началото бе словото

Мнение от Plamencheto »

Insane написа:.Предвид излязлата статистика за лошите работи ми се струва,че всички тук виждат чашата наполовина празна..нека погледнем от добрата страна:)
Така е, нека бъдем оптимисти. Защо само двойки... процента на тройките също е висок :mrgreen:
І курс - журналистика (задочно)
факултетен номер 1260

http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... ef=profile
Аватар
Insane
В началото бе словото

Мнение от Insane »

^Глупости на търкалаци!Уча в математическа не се бъзикайте с аналитично-функционалните ми разсъждения :Р
Ако се държиш като стриптийзьорка на пилон,не може да очакваш от публиката особено уважение...
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

Insane написа:^Глупости на търкалаци!Уча в математическа н
е се бъзикайте с аналитично-функционалните ми разсъждения :Р
а,вече си казах мнението за математиката!тя не пречи..друг е въпросът ,че всичко може да бъде научено,но не за всичко се притежава талант! :D това,което ми допадна е опитимизмът ти-честно,имам нужда тези дни!

а за търново-можеш да избереш между изпит по история или матурата,но при всяко положение, история ти трябва.само с български език и литература не се влиза журналистика.
Аватар
Мимоза
В началото бе словото

Мнение от Мимоза »

ах,така като гледам не съм само аз да стоя на тръни :bounce: дано по скоро излязат както казвате,иначе човек би полудял :roll: а и с тези много двойки... На никого не би му било приятно да види своят труд оценен с 2 :? Господи помагаииии :) Хей,хаиде за последно УСПЕХ НА ВСИЧКИ, че другия път сигурно вече ще си знаем резултатите,така че от сега всичко хубаво :flower:
Аватар
energie
В началото бе словото

Мнение от energie »

Пфф ...защо не ги изкарат за Гергьовден , можем да изчкаме няма проблем :rr:
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Що тогава? :P Щото по празниците стават чудеса ли? :P :lol:
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”