Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Kpucu
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2010
Уфф ... 50 % двойки
Леле ... вече съм на 99,9 % сигурна, че едната ще е моята, а и колкото повече чакам толкова повече се убеждавам, че ще имам 2-ка

-
sexylokomotiv
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
Според мен не можем да се надяваме, че резултатите ще излязат днес само защото тези на математиците са излязли! Все пак ги проверяват различни колективи и това зависи само от тях.
- Kpucu
- В началото бе словото
Дано поне утре да излязат 
- mina_k
- Пишете, о, братя
математиката е чиста работа.няма как да се сравняват нещата-колкото и решения да има една задача,те са ясни.а при нас колкото по-различно и по-неясно е,толкова по-интересно ,но и увеличаващо % двойки.понякога си казвам,че трябваще да избера математиката,защото ми се отдаваше,но за сметка на това ме затваря в някакви граници,които не ми допадат.Real_Boy написа:Не бе, те са си умни децата, ама аз математиката я ненавиждам![]()
ох,извинявайте за словоизлиянието,просто 28 март ми се струва твърде далече!
интересно ми беше да ви питам защо не разчитате на матурите за УНСС(не сме ли късметлий само за журналистиката да приемат матуритетната оценка?!) и за търново-в крайна сметка коефициентът е еднакъв.все си мисля,че матурите ще са по-лесни от изпитите в софия и търново!но вие ще разкаже как е било.
успех все пак в събота и неделя!
п.п. дали не можем да кадидатстваме за рекордите на гинес за "най-дълго чакани изпитни резултати"????
- Kpucu
- В началото бе словото
Съжалявам,че флуудя / ако така се казваше/ темата, за УНСС знам, че приемат Журналистика с матурата, но за Търново също ли може с матурата ?
- mina_k
- Пишете, о, братя
да,аз мислех,че знаете!само ,че ти трябва и история.Kpucu написа:Съжалявам,че флуудя / ако така се казваше/ темата, за УНСС знам, че приемат Журналистика с матурата, но за Търново също ли може с матурата ?
- Insane
- В началото бе словото
Ох,как се надявам някои да изскочи с новината,че са излезли резултатите,ноо само безкрайното търпение води до незабавни резултати ахахах Вижте сега момчета и момичета понеже следя темата и ме кефите всички,аз нещата ги виждам по следния начин:ние тук ,които пишем,сме не повече от 100 души,двойките са 500,следователно ние всички имаме от 5 нагоре,а другите да се оправят.Предвид излязлата статистика за лошите работи ми се струва,че всички тук виждат чашата наполовина празна..нека погледнем от добрата страна:)
Ако се държиш като стриптийзьорка на пилон,не може да очакваш от публиката особено уважение...
- Kpucu
- В началото бе словото
В смисъл да се явя на изпит по история или с матурата по история ?mina_k написа:да,аз мислех,че знаете!само ,че ти трябва и история.Kpucu написа:Съжалявам,че флуудя / ако така се казваше/ темата, за УНСС знам, че приемат Журналистика с матурата, но за Търново също ли може с матурата ?
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
^ май може и с матурата...
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- Plamencheto
- В началото бе словото
Така е, нека бъдем оптимисти. Защо само двойки... процента на тройките също е високInsane написа:.Предвид излязлата статистика за лошите работи ми се струва,че всички тук виждат чашата наполовина празна..нека погледнем от добрата страна:)
І курс - журналистика (задочно)
факултетен номер 1260
http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... ef=profile
факултетен номер 1260
http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... ef=profile
- Insane
- В началото бе словото
^Глупости на търкалаци!Уча в математическа не се бъзикайте с аналитично-функционалните ми разсъждения :Р
Ако се държиш като стриптийзьорка на пилон,не може да очакваш от публиката особено уважение...
- mina_k
- Пишете, о, братя
а,вече си казах мнението за математиката!тя не пречи..друг е въпросът ,че всичко може да бъде научено,но не за всичко се притежава талант!Insane написа:^Глупости на търкалаци!Уча в математическа н
е се бъзикайте с аналитично-функционалните ми разсъждения :Р
а за търново-можеш да избереш между изпит по история или матурата,но при всяко положение, история ти трябва.само с български език и литература не се влиза журналистика.
- Мимоза
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimage.php?pos=-2509
ах,така като гледам не съм само аз да стоя на тръни
дано по скоро излязат както казвате,иначе човек би полудял
а и с тези много двойки... На никого не би му било приятно да види своят труд оценен с 2
Господи помагаииии
Хей,хаиде за последно УСПЕХ НА ВСИЧКИ, че другия път сигурно вече ще си знаем резултатите,така че от сега всичко хубаво 
- energie
- В началото бе словото
Пфф ...защо не ги изкарат за Гергьовден , можем да изчкаме няма проблем 
Що тогава?
Щото по празниците стават чудеса ли?

Не свършва нещото, което непрекъснато започва.