предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Окс, мерси много!
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
ra4e^f написа:[
мила,моя написах го с у за да под4ертая колко е тъпуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу...a ти слу4айно да не си ми пиар да ми следиш изявите и представянето и да ме поправяш като греша...защото аз ще продължавам да си пиша както си искам и както ми е удобно...a ти си ме поправяй нямам нищо против да си хабиш "о"силията напразн"уууууу"
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
Ако не се лъжа може да се пише в което и да е от двете времена, въпроса е да не се смесват двете, щото санкционират, но иначе, ако е еднакво времето в цялата тема няма значение кое от двете ще еMIND FIELD написа:Леле не бях писал нищо може би месец и днес като сядам,направо съм си забравил почерк и всичко.до ся писах Априлско,ма си контузих пръста на 21-вата страница и съм тайм аут...
а,да,замалко да забравя - абе в какво време трябва да бъде написана темата - "отиват" или "отишли" ? кое ?
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Може и в двете, но предпочитат сегашно историческо.Trisha написа:Ако не се лъжа може да се пише в което и да е от двете времена, въпроса е да не се смесват двете, щото санкционират, но иначе, ако е еднакво времето в цялата тема няма значение кое от двете ще еMIND FIELD написа:Леле не бях писал нищо може би месец и днес като сядам,направо съм си забравил почерк и всичко.до ся писах Априлско,ма си контузих пръста на 21-вата страница и съм тайм аут...
а,да,замалко да забравя - абе в какво време трябва да бъде написана темата - "отиват" или "отишли" ? кое ?
Демек - имай късмета да не пишеш така, както искаме!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър