Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Журналисти 2010

Мнение от Borisg »

ivvv написа:
Borisg написа:
ivvv написа:Звучи интригуващо :lol: Да не е форумно парти на пишещите в Журналисти 2010-2011 :lol: :mrgreen:
повече бие към "Клош" парти :lol:
Пак добре, че не е "Коч" парти :lol:
Такива партита са само за стари ергени :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
ivvv
От дъжд на вятър
Специалност: Социопатия
Курс: първи

Мнение от ivvv »

Ела в Студентски да видиш дали е така. :lol: Тук те са традиционно явление, което с масово глашатайство, в нетрезво състояние, се локализира с повик през прозореца - "К*рвииии!!!"
:lol: :lol: :mrgreen:
п.п. И задължително на музикален фон - Милко Калайджиев или Тони Стораро 8)
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

ivvv написа:Ела в Студентски да видиш дали е така. :lol: Тук те са традиционно явление, което с масово глашатайство, в нетрезво състояние, се локализира с повик през прозореца - "К*рвииии!!!"
:lol: :lol: :mrgreen:
п.п. И задължително на музикален фон - Милко Калайджиев или Тони Стораро 8)
Всъщност това е една от причините, поради които мразя студентски и заради които на 28ми, след изпита, тероризирах един таксиджия да ме заведе за 15 минути от Невски до Овча Купел, за да не се налага да нощувам там :lol: И успя 8)
Аватар
Elyon
В началото бе словото

Мнение от Elyon »

feather написа: Двойките и тройките са 50%. :)
:cheers: еее поне няма да съм само аз :twisted: :mrgreen: олекна миииии :lol: :lol: :lol:
Ще зарежа всичко и ще стана принцеса!
fufula
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от fufula »

Добре е, че поне вече знаем датата.Сега ще оставя на мира за три дена "персоналната информация".А и петък, хубав ден...петъчно ще се полее така или иначе, за добро или лошо :) :) :) :) :)
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Ясно, значи 2 :lol: 8)
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
sunsetofdreams
В началото бе словото

Мнение от sunsetofdreams »

И за мен лично така ми изглежда ситуацията - 2, след което заредена с оптимизъм (чудя се дали да го поставя в кавички) заминавам за Велико Търново. Great! :salute:
sunsetofdreams
В началото бе словото

За тези, които ще държат изпити и във ВТУ, излязло е разпределението по зали.
На 17-ти съм в Учебен корпус 5, зала 600 (6 ми е любимото число, имам го два пъти във входящия номер, а сега и залата = happy).
На 18-ти - Ректорат, зала 11.
Някой друг? :wink:
Bumbroldozer
В началото бе словото

Мнение от Bumbroldozer »

sunsetofdreams написа:За тези, които ще държат изпити и във ВТУ, излязло е разпределението по зали.
На 17-ти съм в Учебен корпус 5, зала 600 (6 ми е любимото число, имам го два пъти във входящия номер, а сега и залата = happy).

E това сега беше полезно инфо :salute:
ivvv
От дъжд на вятър
Специалност: Социопатия

Мнение от ivvv »

Borisg написа:Всъщност това е една от причините, поради които мразя студентски и заради които на 28ми, след изпита, тероризирах един таксиджия да ме заведе за 15 минути от Невски до Овча Купел, за да не се налага да нощувам там :lol: И успя 8)
Аз не мразя Студентски. Вярно е, че не е най-доброто място за живеене, но е място на което може да видиш всичко, да изживееш какво ли не и да натрупаш солидно количество истории за разказване, каквито не биха ти се случили никъде. А и средата ми допада - млади хора (доста от които откровени селяни по душа и слово :lol: ), но пък забавни персонажи, а не са съвсем изгубни и интелигентните хора. Но това е мое мнение и всеки има право на своя версия за нещата.
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
sunsetofdreams
В началото бе словото

Bumbroldozer написа:
sunsetofdreams написа:За тези, които ще държат изпити и във ВТУ, излязло е разпределението по зали.

Да, по-добре беше да напиша въпросната информация в лични съобщения на съответните хора, но не се усетих по-рано. Sorry. :salute:
Аватар
Abiii
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Abiii »

Това са най- дълго чаканите оценки ;[[[ Сърдя им се вече направо :-Ps
Аватар
energie
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от energie »

feather написа:Оценките ще бъдат обявени официално на 16ти април. Информацията е от един от проверяващите. Двойките и тройките са 50%. :)

Ако тази информация е достоверна....то добрата новина е ,че средните по "хубост" есета ще бъдат по-високо оценени ,защото по-голямата част са "лоши" ...всравнение ако двойките и 3-ките бяха под 20% -примерно казано :shock: ............... :roll: :roll: :roll: и чакаме и чакаме..... :big_boss:
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

ivvv написа:
Аз не мразя Студентски. Вярно е, че не е най-доброто място за живеене, но е място на което може да видиш всичко, да изживееш какво ли не и да натрупаш солидно количество истории за разказване, каквито не биха ти се случили никъде. А и средата ми допада - млади хора (доста от които откровени селяни по душа и слово :lol: ), но пък забавни персонажи, а не са съвсем изгубни и интелигентните хора. Но това е мое мнение и всеки има право на своя версия за нещата.
Тогава си те резервирам за Студенткси-guide :lol:
Bumbroldozer
В началото бе словото

Мнение от Bumbroldozer »

sunsetofdreams написа:
Bumbroldozer написа:

Да, по-добре беше да напиша въпросната информация в лични съобщения на съответните хора, но не се усетих по-рано. Sorry. :salute:
Колежке ти не ме разбра май.... Казах че инфото е полезно без капчица ирония :)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”