Силата на конфлукса не е в елементалите. Убийствена раса е, не споря, но за този, който може и знае как да играе с нея. Седмия левъл - най-бърза единица в играта, сплаш демидж и с по-голяма популация от останалите.Както и съживяването. Иначе са кекави.Equilibrium написа:циклопите са маса прецакани, да. това е и слабостта на холда според мен, ама никога не съм бил особено добър.
инак конфлукс са скучни. прекалено масирана, измислена и ламерска раса. от-до. особено пък ако ти върже блес и изфляскаш с аеър и айс елементълите макс демиджа им.
Heroes 3 - стратегии, тактики, впечатления
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Heroes 3 - стратегии, тактики, впечатления
Последно промяна от Havelock на 12 Апр 2010, 15:25, променено общо 1 път.
Никой не твърди, че единицата като такава е прецакана!Ураган написа:Единица която мята 'баси камъните и може да руши стени, плюс ако имаш експерт балисти ( което е горе долу задължително, при stronghold ) и си купуваш катапулт, е маса преебана, да!
Stronghold не струват поради 3-етажната гилдия.
Предимството на противника си в етажи на гилдия ти можеш да елиминираш, но както казах, ще играеш без циклопи. Просто няма да имаш време да ги построиш. Прекалено скъпа за построяване шести левъл единица е, а не може да си пренебрегнеш бехемотите, а и най-вероятно да забавиш със седмица, за сметка на циклопите.
Не толкова от размера на картата, колкото от шаблона. От игровите такива, единствено 8XM8 може да ти даде време, ако не сте много близо един до друг. Но пък на него се играе с кесъл предимно и със стронгхолд ще си обречен. Иначе както и да го гледам, като предположим XL с подземия и да речем, че играта продължи до края на втори месец, ти колко циклопа ще имаш и кога ще си ги построил?Ураган написа:
Така де, но времето от което разполагаш е определено от размера на картата.
- Gormoth
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Медицина
- Курс: втори
Ти дали ще обходиш картата за това време?
Quietly these colors will fade
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
За да играеш успешно срещу 7 компютъра в 1 тийм срещу теб със стронгхолд ти трябва убийствено добра батъл стратегия, защото както знаем за сметка на елфите при Рампарт, мастър гремлините при тауър и маркшмените (+Орин особено) на кесъл, ти имаш едни орки, които смея да твърдя, не са и много добри. Абсолютно всяка раса ще крийпне по-добре (без инферно) от стронгхолд в началото на играта. Пробелмът е, че дори и да изкараш тъндърбърди те пак са меле -> ще има загуби -> с битките срещу компютрите ще има още загуби -> няма да можеш да извадиш резурекшън от замъка -> има голяма вероятност да загубиш играта.
Смея да твърдя, че 7 компютъра се бият най-лесно с конфлукс, кесъл, рампарт и некро. Особено с кесъл.
Смея да твърдя, че 7 компютъра се бият най-лесно с конфлукс, кесъл, рампарт и некро. Особено с кесъл.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
А нужно ли е да обхождам цялата карта? На мен ми трябва противника.Gormoth написа:Ти дали ще обходиш картата за това време?
Camel, точно стронгхолда е може би най-бързо вдигащия се седми левъл! На трети/а може и на втори при малко късмет/ ден имаш тъндъбърди, които са бързи, с доста кръв и доволен демидж. Ако ми кажеш, че това не е предимство!? И какво като са хенд ту хенд? За тази цел имаш първи левъл жертви, за да взимаш удара с тях, ще си пазиш кокошките. А на края на първа седмица може да си вдигнеш и бехемоти.
И въпреки това, пак казвам, ако играеш по турнирни правила срещу 7 компютъра в тийм, я ги биеш 1 от 10, я не.
-
ivvv
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социопатия
- Курс: първи
Това е единствената игра, която още, когато ми остане време, сядам и играя с удоволствие... и така от както бях 8-ми клас
И смело заявявам, че ми се отдава много. Играя основно с Рампарт, понякога с Инферно или Кесъл. Стратегията ми е да вдигна първо Капитол, защото играя на цар и няма кинти. А ресурсите по картата се пазят от еденици - стронг. Героят ми винаги води битки за да трупа експириънс, левъл и армията ми да печели сила. Основните умения, които се стремя да развия са: експерт Air, Earth, Fire, Water, Wisdom - заради магии като Town Portal, Fly, Dimension Door и разни други, помагащи в битка. А също така гледам да развия умението за палатката, което е животоспасяващо
След като се развия сносно (около 2-3 месеца) се бия за артефактите в Драгон Утопиите и почвам да изнасям другите замъци. Това в общи линии правя, но всяка игра си има в повечето случаи индивидуална тактика и подход. 
И смело заявявам, че ми се отдава много. Играя основно с Рампарт, понякога с Инферно или Кесъл. Стратегията ми е да вдигна първо Капитол, защото играя на цар и няма кинти. А ресурсите по картата се пазят от еденици - стронг. Героят ми винаги води битки за да трупа експириънс, левъл и армията ми да печели сила. Основните умения, които се стремя да развия са: експерт Air, Earth, Fire, Water, Wisdom - заради магии като Town Portal, Fly, Dimension Door и разни други, помагащи в битка. А също така гледам да развия умението за палатката, което е животоспасяващо
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
брей,момиче да я играе тази игра...изненадам съм
memento mori
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
еманципация is everywhere братУраган написа:Една значителна част от кадърните герои в играта са жени.
memento mori
-
ivvv
- От дъжд на вятър
Определно е много добра, развива мисълта и не предизвиква ненужна агресия. Няма причина да не я играя, но пък виж, има хиляди причини да не играя другите ПиСи игри 
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
-
ivvv
- От дъжд на вятър
Съгласна!Ураган написа:Една значителна част от кадърните герои в играта са жени.
-
ivvv
- От дъжд на вятър
Или пък, когато на най-силната ти еденица в армията и падне морала, когато е на ход и след това я атакува горгона и и направи Вещица с damage 3000 
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Защо?!?Ivo Penev написа:брей,момиче да я играе тази игра...изненадам съм
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
не влагам отношение
просто не съм засичал момиче да я играе
memento mori
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Е, вече засече 2 
Our best dreams are not dreamed alone, but together.