Изпитът ще е устен, два въпроса се теглят. Титуляри са доц. Кристиян Таков и доц. Ани Станева.Josefinne написа:Здравейте! Някой може ли да ми каже каква ще е формата на изпитване на задочниците 4ти курс по Семейно и наследствено право тази година - казус или въпроси, устно или писмено, както и кой ни е титуляр? Благодаря предварително за отговорите!
Прависти - задочно
Модератор: MidwinterSun
- balletlover
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Прависти - задочно
"Movement never lies. It is a barometer telling the state of the soul's weather to all who can read it." - Martha Graham
- Lyvcheto
- В началото бе словото
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Кокошки! Юни със сигурност ще има и при двамата обаче ...
Знаете ли по Наказателно на 21,04 кой ще изпитва?
- Lyvcheto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Пламен Панайотов, а може би и някой асистент.Сандра написа:Знаете ли по Наказателно на 21,04 кой ще изпитва?
А на юнската сесия пак ли той ще изпитва задочното?
- Lyvcheto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
да - поне 3 курс 2009/2010
Мерси, знаеш ли дали ще изпитва и условни от редовното?Утре ще мина през канцеларията да ги питам, че хич не ми се иска да ходя пак при Стойнов....а сега той няма да изпитва и ако може да мина
От канцеларията ми казаха, че за да ми разрешат да се явя при друг преподавател /Панайотов /трябва да пусна молба до Декана.ДАйте идеи какви причини да измисля...Не мога да напиша, че не ме кефи Стойнов 
- Lyvcheto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Той има ли дати вече? Можеш да кажеш, че не можеш да отидеш на тази дата понеже ...
- Lyvcheto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Каза, че ще изпита всеки, който има документ, за да бъде изпитан (протокол примерно), а за това трябва да се пребориш с леличките ... Какво ще рече условно? Аз влача ГП и незнам какво ще ми се случи, ако не го взема на сесиите април/юни или септември ... Разяснение?Сандра написа:Мерси, знаеш ли дали ще изпитва и условни от редовното?Утре ще мина през канцеларията да ги питам, че хич не ми се иска да ходя пак при Стойнов....а сега той няма да изпитва и ако може да мина
Ами това значи условен, влача го...А, иначе точно с този документ не знам как да се сдобия, казаха ми да пиша молба до декана, но трябва да има причина, поради която да се явя сега, не знам дали е я уважи, предвид колко още сигурно са пуснали....
Какво да ти се случи?Или те пускат с условен да запишеш,или те прекъсват за една година 
-
????
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: 38908j
Здравейте, искам да попитам дали наистина за 3 курс задочно е обявена дата по криминология на 28.05 и по какъв учебник трябва да се учи? Благодаря!
- Lyvcheto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Учебниците са 2 по около 400 страници - Криминология - обща и специална част на Боян Станков. Той води Кирминологията.???? написа:Здравейте, искам да попитам дали наистина за 3 курс задочно е обявена дата по криминология на 28.05 и по какъв учебник трябва да се учи? Благодаря!
-
????
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: 38908j
??? малко множко идва за избираем, а конспект има ли? Знае ли се как протича изпита....