Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Журналисти 2010
Трябва да си егати човека, за да пренебрегнеш оценката за един най-добрите филологически факултети сред държавните вузове, и авторитета на правно-историческия факултет заради географското положение. Много наивна логика.angeloff написа:ЮЗУ![]()
![]()
Требва да си егати човека да се набуташ на майната си, където най-близките големи градове освен София са ти селските Солун и Скопие.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
-
mravke
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
^^^
Много правилно. Ако трябва да съм честна, аз не бих учила някъде другаде освен в София,ако трябва да уча в България, но това е по простата причина,че тук съм си решила да уча. А пък и друго си е да съм си вкъщи и да ми е на 15 мин пеша университета, пред това са съм на общежитие. Бих си го причинила само,ако съм в чужбина.
Иначе имам голям сантимент към Русе,но е смешно да се твъеди,че Благоевград е някакво забутано градче, със смешни университети - това просто не е така.
Много правилно. Ако трябва да съм честна, аз не бих учила някъде другаде освен в София,ако трябва да уча в България, но това е по простата причина,че тук съм си решила да уча. А пък и друго си е да съм си вкъщи и да ми е на 15 мин пеша университета, пред това са съм на общежитие. Бих си го причинила само,ако съм в чужбина.
Иначе имам голям сантимент към Русе,но е смешно да се твъеди,че Благоевград е някакво забутано градче, със смешни университети - това просто не е така.
-
footballer's wife
- В началото бе словото
Някой може ли да ми обясни?Аз искам да уча спортна журналистика.Какво трябва да направя?Първо да вляза журналистика и после?
-
mravke
- В началото бе словото
И да стажуваш там,където има спортна журналистика. Или да влезеш в НСА, където се учи спортна журналистика 
Много малко от спортните ни журналисти май са завършили журналистика...повечето са бивши спортисти...
- Real_Boy
- Пишете, о, братя
- Специалност: КНИ (р)
Уу кво става тук 30 човека четат
Hot as hell, romantic as heaven
Facebook - Bobby Ivanoff
Facebook - Bobby Ivanoff
-
Becksy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
- Курс: първи
Ххаххахах луди ли стеее?!Поне за мене ако ми го има Пирин до гъза ( с извинение!) ,за какво ми е голям град?!?!?!
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Заради Макдоналдс и БиадBecksy написа:Ххаххахах луди ли стеее?!Поне за мене ако ми го има Пирин до гъза ( с извинение!) ,за какво ми е голям град?!?!?!
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
Taка малко информация от кухнята
Днес карахме упражнения и една женица, която нямам честа дз познавам все още, ни се скара понеже сме шумяли(бяхме пред един от кабинетите на 2 етаж) и сме им пречили да проверяват работите ви
Тоест кипи трексаво проверяване
Но не ги чакайте преди петък 
Бодаков на упражнението днес спомена случайно, че тази година от 144 проверени работи са му допаднали едва няколко..... Той по принцип е критичен, но днес беше особено критичен спрямо вашите разработки.... Няма да кажа повече, но той не беше особено очарован... Което далеч не значи, че вие трябва да се притеснявате и да ви пука- аз лично с него съм спорил не един път
Така, че разни хора, разни мнения, разни идеали.... За нас пък той не веднъж е казвал, че се чуди дали е във втори семестър, или втори срок
Така, че горе главата- каквото, такова
Бодаков на упражнението днес спомена случайно, че тази година от 144 проверени работи са му допаднали едва няколко..... Той по принцип е критичен, но днес беше особено критичен спрямо вашите разработки.... Няма да кажа повече, но той не беше особено очарован... Което далеч не значи, че вие трябва да се притеснявате и да ви пука- аз лично с него съм спорил не един път
Така, че горе главата- каквото, такова
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- mina_k
- Пишете, о, братя
на това му казвам аз "информация от кухнята"!не е най-обнадеждаващата,но все пак наистина ти благодаря! 
- summer_f_
- Пишете, о, братя
те губят ако не ми харесват работата
Иначе до ЮЗУ.... БЕЗ КОМЕНТАР
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
- Варненец
- Пишеща машина
Aз ще те оценя подобаващо, няма да останеш разочарованаsummer_f_ написа:те губят ако не ми харесват работата![]()
![]()
![]()
![]()
Те губят, ако не те оценят, аз ще го направя
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- kekozza
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Душици, в хотел Плиска има някакви намаления май, защо не си вземете една стаичка там и да си проверите добре изпитните работи..
Холям хормон, голямо нещо
Холям хормон, голямо нещо
3/4 Of The World Is Covered By Water...The Rest Is By CHARLES WOODSON
- Варненец
- Пишеща машина
В Плиска не е удобно
Стар е хотела, а и убийства стават
Друго предложение няма ли да дадеш