Иначе не знаех, че са сложили ограничение до 10страници за литературата
Според мен е хубаво да има лимит в обема, за да не се размива акцента, наложен от заглавието. Това важи и за историята, но времето пък е достатъчен ограничител
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Така е, съгласна съм! И да, трепем се с хазарите или маджарите, има дев становища. Между другото аз написах 11 страници и съм доволна от себе си, защото смятам, че написах всичко.Deschain написа:Не е една и съща санкцията за всяка сгрешена дата. Зависи си от важността на датата. Също ако е точна дата, зависи до каква степен е сбъркана.
Но да, ако не се знае със сигурност датата, по-добре да се замаже с нещо.
На мен ми излезе само Крум 13 страници, може би пишеш доста по-ситно, не знам...Аз писах само, че е зет на Никифор, защото не бях сигурен дали е I или II-ри.![]()
Тц, и с Хазарския хаганат се трепем тогава!:)
Аз се чуда кво ще измисля за 2-3 листа,те хоратаsunny_light написа:Сега разбирам, че има ограничение за обема по литература. Сигурни ли сте, че става въпрос за 10 страници, да не е листа. Иначе не ми е ясно как може да се напише стойностна тема в такъв малък обем.
Здраве да е, може да не го сметнат за груба грешка =)) 10 страници според мен е напълно достатъчно... ако си обхванала най-важните неща. Защото и аз мога да си разтягам хиляди локуми...Учителката ми ми е казвала, че е писала двойка на 23 страници, така че обемът не винаги е от значение.Deska написа:е, аз допуснах една много глупава грешка и няма да си я простя-писах за Михаил Рангаве, след това реших, че се бъркам и го задрасках, като написах, че след Никифор Геник на императорския трон застава Лъв 5 (съжалявам, че пиша с арабски, вместо с римски цифри)...и изпуснах няколко факта още...и все пак дори и да не бях ги изпуснала, едва ли щях да напиша кой знае колко повече-най-много да бяха станали 12 страници, вместо сегашните ми 10.Надявам се на милостта на проверяващите, и все пак повече от 4 едва ли ще имам
Ако си запознат с по-важното за всеки от авторите, ще напишеш и повече. Научи основните теми в творбите, прочети малко критика, доукраси с лично творчество и готово. И се надявай този, който го проверява да го хареса, защото при темите по литература всичко е относително. На мен една тема един преподавател ми я оцени за 6, а в училище г-жата ми каза, че е за не повече от 4.webstil написа:Аз се чуда кво ще измисля за 2-3 листа,те хоратаsunny_light написа:Сега разбирам, че има ограничение за обема по литература. Сигурни ли сте, че става въпрос за 10 страници, да не е листа. Иначе не ми е ясно как може да се напише стойностна тема в такъв малък обем.![]()