Миии как да ти кажа - НУЛАtintirimintiri написа:Пропуснах да напиша за ритуала, който Омуртаг и Лъв 5 извършват като се сключва 30 годишмия мирен договор и за единната войска. Колко стотни ще ми вземат зна това според вас?
КСК- История 2010/ 2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: КСК- История 2010/ 2011
-
tintirimintiri
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
_sonrisa_ написа:Миии как да ти кажа - НУЛАtintirimintiri написа:Пропуснах да напиша за ритуала, който Омуртаг и Лъв 5 извършват като се сключва 30 годишмия мирен договор и за единната войска. Колко стотни ще ми вземат зна това според вас?Мани го тоя ритуал, нали си написал, че са сключили договора - това е важното
- celebrity
- В началото бе словото
- Курс: първи
Аз написах 37 страници за Каравелов и Левски...средно по 20 реда на страница
Темите бяха много приятни 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Бе мани, едно към гьотере е работата. Един колега на изпита имаше оценка с една единица по-висока от моята, а беше объркал години, имена на императори и какво ли още не_sonrisa_ написа:Сваля се по -0,25 за ДВЕ грешкиdeliriummm написа:Знаете ли с колко се наказва фактологическа грешка г/д?Ако ти е само тази ( да се надяваме - 5,88 ще ти е оценката )
-
BlagovestHristov
- Драскач
Общата войска е важна,поне така мисля_sonrisa_ написа:Миии как да ти кажа - НУЛАtintirimintiri написа:Пропуснах да напиша за ритуала, който Омуртаг и Лъв 5 извършват като се сключва 30 годишмия мирен договор и за единната войска. Колко стотни ще ми вземат зна това според вас?Мани го тоя ритуал, нали си написал, че са сключили договора - това е важното
Другото дано не е,че и аз съм го изспуснал
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
В увода трябва да се кажат 2-3 изречения за тяхното управление, да. Както и за Телериг и Кардам.BlagovestHristov написа:И аз се присъединявам към въпроса за контролните теми
И пак питам трябва ли последно при Крум да има увод за Аспарух и Омуртаг ? В моята тема няма,но вчера тук някой ми каза,че трябва и аз писах.Вие ?????
Аз съм доволен, писах по първата тема, 25 страници + една добавки. Нямам мисля фактологични грешки, нито изпуснати компоненти. Пропуснал съм само да спомена какво значи титлата "канартикин", ама то е незначително. Ако ми разчетат всичко не мисля че ще имам някакви проблеми с оценката.
А 5-10 страници си е несериозно, с такъв обем отлична оценка доста трудно бихте получили.
Фактологическите грешки ги санкционират според важността им, примерно ще ти вземат много повече, да ако сбъркаш датата на битката при Върбишкия проход, отколкото ако сбъркаш годините на битките с Хазарския хаганат.
* Аварския
аз обърках битката при Върбишкия проход...изнесох я 3 месеца напред 
- _sonrisa_
- Флъдзила
[quote="Deschain
А 5-10 страници си е несериозно, с такъв обем отлична оценка доста трудно бихте получили.
Фактологическите грешки ги санкционират според важността им, примерно ще ти вземат много повече, да ако сбъркаш датата на битката при Върбишкия проход, отколкото ако сбъркаш годините на битките с Хазарския хаганат.[/quote]
Съвсем не е така- ако си объркал дата, санкцията си е една и съща. Затова дати и имена се пишат само, когато сте на 100% сигурни - по-добре да ги няма отколкото да ги сгрешите
Фактологическите грешки ги санкционират според важността им, примерно ще ти вземат много повече, да ако сбъркаш датата на битката при Върбишкия проход, отколкото ако сбъркаш годините на битките с Хазарския хаганат.[/quote]
Съвсем не е така- ако си объркал дата, санкцията си е една и съща. Затова дати и имена се пишат само, когато сте на 100% сигурни - по-добре да ги няма отколкото да ги сгрешите
-
sunny_light
- В началото бе словото
С какво ги запълнихте тези 20 страници върху първата тема? Аз написах почти 13 и не съм пропуснала абсолютно нищо. Имам една грешка - вместо Михаил І написах Михаил ІІ. 
-
Ivan Stanchev
- В началото бе словото
Според вас, ако някой напише 6 страници, възможно ли е да изкара 3 ?
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Не е една и съща санкцията за всяка сгрешена дата. Зависи си от важността на датата. Също ако е точна дата, зависи до каква степен е сбъркана.
Но да, ако не се знае със сигурност датата, по-добре да се замаже с нещо.
На мен ми излезе само Крум 13 страници, може би пишеш доста по-ситно, не знам...Аз писах само, че е зет на Никифор, защото не бях сигурен дали е I или II-ри.
Тц, и с Хазарския хаганат се трепем тогава!:)
Но да, ако не се знае със сигурност датата, по-добре да се замаже с нещо.
На мен ми излезе само Крум 13 страници, може би пишеш доста по-ситно, не знам...Аз писах само, че е зет на Никифор, защото не бях сигурен дали е I или II-ри.
Тц, и с Хазарския хаганат се трепем тогава!:)
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Да. За 8 страници съм чувала, че са писали над петица.Ivan Stanchev написа:Според вас, ако някой напише 6 страници, възможно ли е да изкара 3 ?
И аз написах 8-9 страници , ам това вече е минало свършено
Няма връщане назад, само ще чакаме резултатите 
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Обратна връзка:
А за литературата много кофти са го направили с тия 10 стр., защото ми се налагаше тая година да съкращавам хубавите си теми от по 12-13 стр.
.. губи ми се по тоя начин всякаква емоционалност
Но, както и да е .. бях развивал тия седмици от научените автори теми и излязоха към 8 и половина! Според Вас добре ли е?
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Е то не се гледа толкова обема, колкото съдържанието. Всеки може да изпише 400 страници глупости, ама ако успееш да кажеш всичко какво значение дали страниците ти са 2 или 200