Успех на всички!
П.П. @BlagovestHristov - принципно увода ти е връзката между предходната тема/период и тази, по която пишеш. Така че, да - редно е да споменеш нещо за тях. Така поне знам аз.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Сваля се по -0,25 за ДВЕ грешкиdeliriummm написа:Знаете ли с колко се наказва фактологическа грешка г/д?
tintirimintiri написа:Пропуснах да напиша за ритуала, който Омуртаг и Лъв 5 извършват като се сключва 30 годишмия мирен договор и за единната войска. Колко стотни ще ми вземат зна това според вас?
Доколкото прочетох утре ще се събира изпитната комисия,която ще оценява и ще се изясняват критериите.То не ,че на нас някой ще ни ги изясни де ...deliriummm написа:А примерно..фактологическа неточност-писала съм,че Пресиан провежда антихристиянска политика,аа то е Маламир.Това като какво точно се наказва?
ЕЕЕЕееееее и азtintirimintiri написа:Пропуснах да напиша за ритуала, който Омуртаг и Лъв 5 извършват като се сключва 30 годишмия мирен договор ?
Споко и аз съм като тебеsummer_f_ написа:абе хора, това са НЕЗНАЧИТЕЛНИ ФАКТИ! Голяма работа, че не сте ги написали.. Аз пък не написах кога е умрял Крум.. Престанете да се шашкате за незначителни неща, дразните ме....![]()
Май ще е по-добре да не чета форума докато излязат резултатите
Кофти,е че толкова време бавят шибаните резултатиsummer_f_ написа:абе хора, това са НЕЗНАЧИТЕЛНИ ФАКТИ! Голяма работа, че не сте ги написали.. Аз пък не написах кога е умрял Крум.. Престанете да се шашкате за незначителни неща, дразните ме....![]()
Май ще е по-добре да не чета форума докато излязат резултатите
Аз не държа да ми четат цялата тема ако искат хич да не я четат,да ми пишат 6 и си стискаме ръцетеsummer_f_ написа:Ние чакаме от журналистиката още от 28, вие искате толкова много материал да бъде изчетен за 2 ... Еми скоро няма да има резултати