стига ли за четири
предварителен по география
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Ами като е била една от последните и те сиг за това не са я научили още. Дали ще изгаврят така и на историята? Остана още малко и ще разберем 
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
От една страна темата не е много трудна но от друга си е доста дълга което е предпоставка за повечко пропуски и грешки. До колкото си спомням в нашата от 30 май само около 16 писахме останалите се изнесоха като чуха темата чувам че и по другите зали пак така. Лично за себе си нещо не съм доволен понаписах доста неща но... някъде към 8 листа дано поне нещо около 4 ако може че иначе жалко.
Случайно някой да има идея кога ще обявят резултатите предполагам след като няма да проверяват много работи по-бързичко ще стане 
- kleopatra87
- От дъжд на вятър
- dkny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
хахах .... ей тфа приятелче изтегли темата
хаха в 272 бяхме 
между другото ... да кажя и на историята може да ви се паднв абсолутно всичко.Значи имаше 20 плика ... и тои изтегли 1 ... след което още 2 които просто да покажят , че има и други теми (паднаха се Климат и Животновъдство) така че .... всичко може да се падне ... пък и да ви кажя .... Сравнение със Води ... Климат .... Югозападен е цвете
между другото ... да кажя и на историята може да ви се паднв абсолутно всичко.Значи имаше 20 плика ... и тои изтегли 1 ... след което още 2 които просто да покажят , че има и други теми (паднаха се Климат и Животновъдство) така че .... всичко може да се падне ... пък и да ви кажя .... Сравнение със Води ... Климат .... Югозападен е цвете
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Oф, тая история.... чак ми се реве вече от нея!
Иначе и аз да се похваля, че един съученик е написал 17 страници. Дано да е правилно и да има 6, заслужава го
Иначе и аз да се похваля, че един съученик е написал 17 страници. Дано да е правилно и да има 6, заслужава го
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
аз написах 15 страници и аз искам 4d1nk0 написа:От една страна темата не е много трудна но от друга си е доста дълга което е предпоставка за повечко пропуски и грешки. До колкото си спомням в нашата от 30 май само около 16 писахме останалите се изнесоха като чуха темата чувам че и по другите зали пак така. Лично за себе си нещо не съм доволен понаписах доста неща но... някъде към 8 листа дано поне нещо около 4 ако може че иначе жалко.Случайно някой да има идея кога ще обявят резултатите предполагам след като няма да проверяват много работи по-бързичко ще стане
- mark_renton
- В началото бе словото
d1nk0 написа:До колкото си спомням в нашата от 30 май само около 16 писахме останалите се изнесоха като чуха темата чувам че и по другите зали пак така.
...верно, бе...по едно време взех да се плаша, шото цялата първа редица се изнесе и останах сама там кат пукъл...аз пък чух, че в 272 още като чули темата и тръгнали много хора да излизат и ги помолили тъй поне на групички да си излизат...
...иначе темата, лично за мен, е приятна и я взех преди седмица, но поне се радвам, че не се падна животновъдство или няква си там друга дивотия...
...В старанието си да подражава на себе си се е превърнал в собствената си карикатура...
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Бях в стая с 30 човека.1 напусна в началото.29 останаха първия час и повече.та понеже не е бях учил,трябваше да правя връзки с останалите теми и написах 5-6 листа.. темата смятам не е сред най-трудните стига да си я минал(бонус малък е ако си от Югозападния регион) Има много доволни,има и недоволни . Абе има още 1 шанс,вяра. Успех.
П.С. Другите 2 теми изтеглени са били Климат и Животновъдство,а пликовете 20 т.е. всяка тема можео да се падне така ли ?
(понеже разбрах,че някой теми отпаднали..ама слухове.)
П.С. Другите 2 теми изтеглени са били Климат и Животновъдство,а пликовете 20 т.е. всяка тема можео да се падне така ли ?
- kleopatra87
- От дъжд на вятър
Aааа тука не съм съгласенkleopatra87 написа:мога да кажа че това дали си от този район или не си няма голямо значение
важното е дали си учил или не си
- kleopatra87
- От дъжд на вятър