КСК- История 2010/ 2011

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: КСК- История 2010/ 2011

Мнение от Scorpion »

Прав си, Ишо, ама тоя конспирация почти ми изчерпа наличните цветове :lol: Промених го, сега е much better :wink:
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
BlagovestHristov
Драскач

Мнение от BlagovestHristov »

Йеееееееееееееее :)
Бях се сдухал супер много,но ..... :cyclopsani: Крумчо .... супер беше ! Неочаквах,че знам даже толкова много,но написах 13 страници ! :cheers: Нямам никакви пропуски мисля.И наистина очаквам отлична оценка,което може би е малко нереално :salute:

Имам 1 въпрос:Бях пропуснал 2 неща.За общата армия и отвъд Дунавска България.Питах квесторката дали мога да ги допиша и тя каза накрая на темата да напиша P.S:И да го напиша и щяло да се зачете.
Вярно ли е ???? :albino: Ако да ..... :albino: :albino: :albino: :albino: :albino: Ай ем зайец :lol:
Аватар
Deska
В началото бе словото
Специалност: отказала се Украинистка:)

Мнение от Deska »

темите бяха хубави, и много ми се искаше да пиша за Левски и Каравелов, но нали заложих на Средновековие...Изложих се, 5 листа написах само (макар и да пиша дребно и сбито, това е твърде малко)...всичко ми излезе от главата :x :|
There is nothing permanent except change...
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

5 листа или 5 страници? 5 листа са оптималният обем.
Facebook
Изображение
BlagovestHristov
Драскач

svetlio.varna написа:5 листа или 5 страници? 5 листа са оптималният обем.
Какво е опитамален обем ? И някой ще ми отговори ли на въпроса ? :scratch:
Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Италианска филология, Международни Отношения

Мнение от La_Contessa »

Писах по....първата тема :lol: :lol:
Единственото хубаво е, че вече знам да не се надявам на висока оценка както миналата година и накрая....
К'вото стане :albino: :lol: :lol:
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
stefanov_Emil
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от stefanov_Emil »

Айдееееееееееее изядохме темите ! :lol: Писах за Каравелов и Левски - 31 страници. 7 допълнителни листчета. Всичко написах! Айде късмет на всички и ще се видим в СУ като студенти! :)
Kirilitsa is not dead!
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

@Deska: 5 листа са добър обем, на моя изпит и аз писах толкова.
@LaContessa: Tи си гърмяна зайка вече :lol:
@BlagovestHristov: Oтговорът на въпроса ти е "ДА". :) Оптимален обем означава "препоръчителен" обем (понятието не е легално :wink: ).
Facebook
Изображение
RA[sgB]
Да живей словото

Мнение от RA[sgB] »

BlagovestHristov написа:Йеееееееееееееее :)
Бях се сдухал супер много,но ..... :cyclopsani: Крумчо .... супер беше ! Неочаквах,че знам даже толкова много,но написах 13 страници ! :cheers: Нямам никакви пропуски мисля.И наистина очаквам отлична оценка,което може би е малко нереално :salute:

Имам 1 въпрос:Бях пропуснал 2 неща.За общата армия и отвъд Дунавска България.Питах квесторката дали мога да ги допиша и тя каза накрая на темата да напиша P.S:И да го напиша и щяло да се зачете.
Вярно ли е ???? :albino: Ако да ..... :albino: :albino: :albino: :albino: :albino: Ай ем зайец :lol:
Б

Би трябвало да се зачете,не се притеснявай за глупости....Относно обема ти-13 страници не са кой знае какъв обем за стандартите на този изпит. ..а и темата е лесна...разбира се ако нямаш грешки ще имаш хубава оценка,но не се разочаровай ако не е 5,а 4.50 примерно...Все пак и стандартите са завишени,много хора ще са се справили добре на тази тема!Ако искаш право залягай на л-рата,аз така и не изкарах добра оценка по история,но това, че имах 5 на Димчо ми осигури мястото при правистите...Не подценявайте л-рата защото оценката не се умножава-повечето момчета именно там се излагат,а тези,които са се справили,дори и не с толкова висока оценка по история, пак влизат!
Аватар
Deska
В началото бе словото
Специалност: отказала се Украинистка:)

Мнение от Deska »

5 листа, и от двете страни, което ще рече 10 страници
Не знам за оптимален обем, но на мен ми се видя много малко...а и всички като заискаха допълнителни страници :lol: гледам си писанията и си мисля "колко жалко" :lol: :lol: ...4 да имам ще е добре :|
There is nothing permanent except change...
BlagovestHristov
Драскач

Deska написа:
5 листа, и от двете страни, което ще рече 10 страници
Не знам за оптимален обем, но на мен ми се видя много малко...а и всички като заискаха допълнителни страници :lol: гледам си писанията и си мисля "колко жалко" :lol: :lol: ...4 да имам ще е добре :|
Най-тъпото беше ,че нямаш никакво време !!!!
Към поста горе за 34 страници просто не мога да повярвам ! Аз писах за Крум от 9 и 20 до 11 и 20 - 4 листа и просто и да исках нямаше как да продължа като времето не стига до никъде.Накрая едвам смогнах да напиша извода :shock:
И съм писал като машина :cyclopsani:
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Мнение от Crippled Alice »

А бе вие сте абсолютните машини, тая история е толкова бозав предмет... :| Аз се изложих с моите 8 страници, но добре, че все пак има още един изпит... :D :bounce:
31 страници за Левски.... :scratch: :scratch: е на някои хора явно им се отдава :lol:
BlagovestHristov
Драскач

RA[sgB] написа:
BlagovestHristov написа:Йеееееееееееееее :)

Б

Би трябвало да се зачете,не се притеснявай за глупости....Относно обема ти-13 страници не са кой знае какъв обем за стандартите на този изпит. ..а и темата е лесна...разбира се ако нямаш грешки ще имаш хубава оценка,но не се разочаровай ако не е 5,а 4.50 примерно...Все пак и стандартите са завишени,много хора ще са се справили добре на тази тема!Ако искаш право залягай на л-рата,аз така и не изкарах добра оценка по история,но това, че имах 5 на Димчо ми осигури мястото при правистите...Не подценявайте л-рата защото оценката не се умножава-повечето момчета именно там се излагат,а тези,които са се справили,дори и не с толкова висока оценка по история, пак влизат!
:lol: Е аз се надявам на 5,50 дано е поне 5 :lol: Иначе не съм съгласен,че ще има много добри резултати.В нашата стая бяхме 30 човека и около 8 предадоха на 15 минута.Още около 15 предадоха след 1-2 часа максимум и сигурно бяхме 6 човека докрая.Не ми звучи много добре,но може нз ... :rabbit:
Аватар
Mackle
Пишете, о, братя
Курс: трети

Мнение от Mackle »

10 страници и за мен е супер малко, аз писах 25 по първата тема... с едричкия ми почерк да кажем 20-21 реално. :)

Успех на всички.
SunnySummer
От дъжд на вятър

Мнение от SunnySummer »

Много готини теми! Аз исках Крум да се падне и така се зарадвах...ама не завърши добре.. :cry: 15 минути ми трябваха още,за да напиша за Пресиян и заключение.Толкова съм разочарована от себе си.Ако я бях довършила,най-вероятно щях да се освободя от историята. :( Ще сядам да пиша за време.Няма начин.

Браво на всички,които са се справили!!! :cheers:
Международни отношения, I курс

http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4

'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”