КСК- История 2010/ 2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: КСК- История 2010/ 2011
Прав си, Ишо, ама тоя конспирация почти ми изчерпа наличните цветове
Промених го, сега е much better 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
BlagovestHristov
- Драскач
Йеееееееееееееее
Бях се сдухал супер много,но .....
Крумчо .... супер беше ! Неочаквах,че знам даже толкова много,но написах 13 страници !
Нямам никакви пропуски мисля.И наистина очаквам отлична оценка,което може би е малко нереално
Имам 1 въпрос:Бях пропуснал 2 неща.За общата армия и отвъд Дунавска България.Питах квесторката дали мога да ги допиша и тя каза накрая на темата да напиша P.S:И да го напиша и щяло да се зачете.
Вярно ли е ????
Ако да .....
Ай ем зайец 
Бях се сдухал супер много,но .....
Имам 1 въпрос:Бях пропуснал 2 неща.За общата армия и отвъд Дунавска България.Питах квесторката дали мога да ги допиша и тя каза накрая на темата да напиша P.S:И да го напиша и щяло да се зачете.
Вярно ли е ????
- Deska
- В началото бе словото
- Специалност: отказала се Украинистка:)
темите бяха хубави, и много ми се искаше да пиша за Левски и Каравелов, но нали заложих на Средновековие...Изложих се, 5 листа написах само (макар и да пиша дребно и сбито, това е твърде малко)...всичко ми излезе от главата

There is nothing permanent except change...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
5 листа или 5 страници? 5 листа са оптималният обем.
-
BlagovestHristov
- Драскач
Какво е опитамален обем ? И някой ще ми отговори ли на въпроса ?svetlio.varna написа:5 листа или 5 страници? 5 листа са оптималният обем.
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Писах по....първата тема
Единственото хубаво е, че вече знам да не се надявам на висока оценка както миналата година и накрая....
К'вото стане

Единственото хубаво е, че вече знам да не се надявам на висока оценка както миналата година и накрая....
К'вото стане
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
-
stefanov_Emil
- В началото бе словото
- Курс: първи
Айдееееееееееее изядохме темите !
Писах за Каравелов и Левски - 31 страници. 7 допълнителни листчета. Всичко написах! Айде късмет на всички и ще се видим в СУ като студенти! 
Kirilitsa is not dead!
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
@Deska: 5 листа са добър обем, на моя изпит и аз писах толкова.
@LaContessa: Tи си гърмяна зайка вече
@BlagovestHristov: Oтговорът на въпроса ти е "ДА".
Оптимален обем означава "препоръчителен" обем (понятието не е легално
).
@LaContessa: Tи си гърмяна зайка вече
@BlagovestHristov: Oтговорът на въпроса ти е "ДА".
-
RA[sgB]
- Да живей словото
БBlagovestHristov написа:Йеееееееееееееее![]()
Бях се сдухал супер много,но .....Крумчо .... супер беше ! Неочаквах,че знам даже толкова много,но написах 13 страници !
Нямам никакви пропуски мисля.И наистина очаквам отлична оценка,което може би е малко нереално
![]()
Вярно ли е ????Ако да .....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ай ем зайец
Би трябвало да се зачете,не се притеснявай за глупости....Относно обема ти-13 страници не са кой знае какъв обем за стандартите на този изпит. ..а и темата е лесна...разбира се ако нямаш грешки ще имаш хубава оценка,но не се разочаровай ако не е 5,а 4.50 примерно...Все пак и стандартите са завишени,много хора ще са се справили добре на тази тема!Ако искаш право залягай на л-рата,аз така и не изкарах добра оценка по история,но това, че имах 5 на Димчо ми осигури мястото при правистите...Не подценявайте л-рата защото оценката не се умножава-повечето момчета именно там се излагат,а тези,които са се справили,дори и не с толкова висока оценка по история, пак влизат!
- Deska
- В началото бе словото
- Специалност: отказала се Украинистка:)
5 листа, и от двете страни, което ще рече 10 странициsvetlio.varna написа:5 листа или 5 страници? 5 листа са оптималният обем.
Не знам за оптимален обем, но на мен ми се видя много малко...а и всички като заискаха допълнителни страници
There is nothing permanent except change...
-
BlagovestHristov
- Драскач
Най-тъпото беше ,че нямаш никакво време !!!!Deska написа:5 листа, и от двете страни, което ще рече 10 странициsvetlio.varna написа:5 листа или 5 страници? 5 листа са оптималният обем.
Не знам за оптимален обем, но на мен ми се видя много малко...а и всички като заискаха допълнителни страницигледам си писанията и си мисля "колко жалко"
![]()
...4 да имам ще е добре
Към поста горе за 34 страници просто не мога да повярвам ! Аз писах за Крум от 9 и 20 до 11 и 20 - 4 листа и просто и да исках нямаше как да продължа като времето не стига до никъде.Накрая едвам смогнах да напиша извода
И съм писал като машина
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
А бе вие сте абсолютните машини, тая история е толкова бозав предмет...
Аз се изложих с моите 8 страници, но добре, че все пак има още един изпит...
31 страници за Левски....
е на някои хора явно им се отдава 
31 страници за Левски....
-
BlagovestHristov
- Драскач
RA[sgB] написа:БBlagovestHristov написа:Йеееееееееееееее![]()
Бях се сдухал супер много,но .....Крумчо .... супер беше ! Неочаквах,че знам даже толкова много,но написах 13 страници !
![]()
Вярно ли е ????Ако да .....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ай ем зайец
Би трябвало да се зачете,не се притеснявай за глупости....Относно обема ти-13 страници не са кой знае какъв обем за стандартите на този изпит. ..а и темата е лесна...разбира се ако нямаш грешки ще имаш хубава оценка,но не се разочаровай ако не е 5,а 4.50 примерно...Все пак и стандартите са завишени,много хора ще са се справили добре на тази тема!Ако искаш право залягай на л-рата,аз така и не изкарах добра оценка по история,но това, че имах 5 на Димчо ми осигури мястото при правистите...Не подценявайте л-рата защото оценката не се умножава-повечето момчета именно там се излагат,а тези,които са се справили,дори и не с толкова висока оценка по история, пак влизат!
- Mackle
- Пишете, о, братя
- Курс: трети
10 страници и за мен е супер малко, аз писах 25 по първата тема... с едричкия ми почерк да кажем 20-21 реално. 
Успех на всички.
Успех на всички.
-
SunnySummer
- От дъжд на вятър
Много готини теми! Аз исках Крум да се падне и така се зарадвах...ама не завърши добре..
15 минути ми трябваха още,за да напиша за Пресиян и заключение.Толкова съм разочарована от себе си.Ако я бях довършила,най-вероятно щях да се освободя от историята.
Ще сядам да пиша за време.Няма начин.
Браво на всички,които са се справили!!!
Браво на всички,които са се справили!!!
Международни отношения, I курс
http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4
'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4
'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.