Предварителен изпит по математика

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Мисля, че в четвъртък вече беше на сайта. :)
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

а иначе на Химическия ли ги изнасяха? :roll: или бъркам?
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

everyday_ написа:а иначе на Химическия ли ги изнасяха? :roll: или бъркам?
Ами аз ги гледах моите в интернет. :)
Иначе и на химическия ги е имало, само че не знам от кога там. :)
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

а някой друг да знае?
иначе мерси за инфо-то
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
vigour
В началото бе словото

Мнение от vigour »

май че вече е време да изнасят резултата, поне според думите на Магда: "резултатите ще са известни до края на седмицата", а той края май наблежава.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

vigour написа:май че вече е време да изнасят резултата, поне според думите на Магда: "резултатите ще са известни до края на седмицата", а той края май наблежава.
А пак ще се оправдаят, че е имало много кандидати. Ще кажеш, че проверката е много времеемка. Това все пак не е текст! Просто проверяващите вземат за 1 ден толкова пари, колкото биха взели за 1 частен урок. При това положение представи си колко им пука за нашите работи. (Илияне, в случая не става въпрос само за СУ, а за всички университети, олимпиади и т.н.)
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

явор написа:
vigour написа:май че вече е време да изнасят резултата, поне според думите на Магда: "резултатите ще са известни до края на седмицата", а той края май наблежава.
А пак ще се оправдаят, че е имало много кандидати. Ще кажеш, че проверката е много времеемка. Това все пак не е текст! Просто проверяващите вземат за 1 ден толкова пари, колкото биха взели за 1 частен урок. При това положение представи си колко им пука за нашите работи. (Илияне, в случая не става въпрос само за СУ, а за всички университети, олимпиади и т.н.)
Според мен от СУ казаха ненормално кратък срок. Виж, в ТУ казаха две седмици и излязоха три дни по-рано. Защо? Защото от ТУ казват възможно най-късната дата, на която ще са готови.
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Абе ходил съм на олимпиади, където проверяват задачите на близо 1000 души за няколко часа, защото в същия ден е награждаването... Просто на никой не му се занимава с проверяване.

И сега ако не гледат до край задачите и ме орежат за техническа грешка много...!!!
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

явор написа:Абе ходил съм на олимпиади, където проверяват задачите на близо 1000 души за няколко часа, защото в същия ден е награждаването... Просто на никой не му се занимава с проверяване.
Така си е.По физика и математика преди обяд се провежда състезанието,а на вечерта са готови резултатите.А тука... :(
Писна ми да проверявам дали не са изнесли резултатите :evil: .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

Еми да, аз си реших всички задачи за 1 1/2 час и след това се чудех какво да пиша и сега ме е страх, че могат да ме орежат на 9-та, че не съм доказал, че V=1/6*a*b*d*sin(<(a,b)), за обем на пирамида, ще ми е мн гадно, защото не знаех, че това трябва да се доказва на изпит, мислех си, че е добре известна, дано не ме орежат много за това, иначе съм си получил всички отговори и ще е отвратително заради това да нямам 6.00 :(
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

аве хора каде в нета си проверявате оценките от предварителния по математика;) мисълта ми е дали и по география 6е мога да си ги видя някаде от 14ти май:)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Joanna_87 написа:аве хора каде в нета си проверявате оценките от предварителния по математика;) мисълта ми е дали и по география 6е мога да си ги видя някаде от 14ти май:)
Още не са излизали, не знаем :?
Vanku
В началото бе словото

Мнение от Vanku »

Преди малко се обадих и ми казаха, че резултатите ще са готови чак четвъртък или петък и че тогава също така ще бъдат и поместени в страницата на университета.
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

Те задачите закъсняха толкова много, представям си резултатите кога ще излязат:))
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Добре бе, хора. За какво са ви рано тези резултати? Два-три дни по-късно - голяма работа. :P :P :P :P
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”