Farm Ville

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Farm Ville

Мнение от Търговецът на кристал »

Много съм зле, наистина трябваше да направя подробен разбор, ама нищо - май не е особено фатално.
От онези 316, 124 бяха чушки (при мене) и останалите 192 (ако смятам и помня правилно) - соя (при Иринчи и Миша).
Сега какво стана? Соята е готова, остават чушки (Диди, ти колко чушки си садила, за да знаем колко остава?) и ориз, към който ще се насоча, след като запълним бройката чушки. :albino:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Стигнах 9-то ниво и ми писна. :lol:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Търговецът на кристал написа:Много съм зле, наистина трябваше да направя подробен разбор, ама нищо - май не е особено фатално.
От онези 316, 124 бяха чушки (при мене) и останалите 192 (ако смятам и помня правилно) - соя (при Иринчи и Миша).
Сега какво стана? Соята е готова, остават чушки (Диди, ти колко чушки си садила, за да знаем колко остава?) и ориз, към който ще се насоча, след като запълним бройката чушки. :albino:
Така, понеже съм добричка а от благодарности към Иринка и аз се присъединих към задачката, с мене ще успеете на 100% и то до сребърния медал ще се докопаме, ще направя всичко възможно. Нивата ми е огромна, чушките ви ги засадих почти изцяло, останаха само 18 бройки да дозасадите, имама засаден ориз към 100 бройки, който като го обера утре, би трябвало да го отчете. Соята и взех и третата звезда , така че садете само соя вие, а аз ще копам ориз и след един ден още ще сме свършили :flower:
Като птичка в небесата :)
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Еее, аз докато съм пътувала с влака, каква дружинка се е заформила! Толкова много ви благодаря :oops: Иначе никога нямаше да успея, толкова малко квадратчета имам :bounce: А сега благодарение на вас има надежда :salute:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ако не знаех, че темата е за Фармвил, щях да помисля, че си генерал, който е получил неочаквани подкрепления след привидно съкрушителен разгром. :P
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

С Мишито насадихме ориз, доколкото територията ни го позволява.
Абе аз съм особено тъпа. Мога да направя цялата нейна ферма в обработваема площ... ама май не ми се занимава :roll:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Утре сутрин като обера чушките, и аз ще садя ориз. :lol:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Няма да има нужда да садите нищо повече, до два часа ще си обера чушките и ще засадя с ориз, остават още около 150 квадратчета за него, а аз имам повече свободна площ, така че ще го засадя целия, ще проверя и дали има да се сади още соя или чушки, щото те растат по-бавно, на мен не ми показва, Иринка да каже дали само ориза остава да се досади и до утре сме взели сребърния медал :)
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Соята е готова! Имаше малко останале недосадени пиперки и ги насадих, така че остава само оризът, който оставям на вас :)
Търговецът на кристал написа:Диди, ти колко чушки си садила, за да знаем колко остава?
Предполагам, че вече се си ориентирала, но аз да си кажа - като почнеш да садиш и ти вади брояч, който показва от кое колко има засадено.

Наистина малко е объркващо, като са повече от една културите. Предлагам следващата кооперация да се организираме по-добре и да вземем златен медал.
:flower:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Момичета, дава ми 55 % complete. :pale:
Still need to harvest: 558 квадратчета ориз и 224 квадратчета чушки!
Сега ще помоля за още малко помощ на стената си... дано някой се отзове :/
P.S. Duh. Ама аз май не мога да поканя още хора :shock:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Няма страшно. Важното е колко още остава да бъдат засадени, а те са към 130, струва ми се. Аз ще засадя още веднъж ориз, след като обера този (на 87% ми е, така че до 2 часа трябва да съм засадила следващия) и най-много да останат 5-6 квадратчета ориз за Диди, примерно (или който обира следващ реколтата си). Среброто ни е в кърпа вързано.
В края на ноември
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Всичко е посадено, остава само да ме изчакате до утре да си обера оризището и да определено печелим сребърният медал :mrgreen: За следваща кооперация предлагам лаленцата, навити :roll:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Нe знам за лаленцата, ама, sientelo, мисля, че е крайно време да станем съседи :)

P.S. Чудя се тази Mini Pagoda всеки ли я получава и дали е само при златен медал...
:scratch:
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Добре, ще те намеря аз и ще те добавя, няма проблем :flower: , въпреки че в момента май има някакъв проблем с добавянето на нови съседи, но ще я видим тази работа :roll: Впрочем, оризът е готов, остават само 18 те чушки при тебе да ги обереш и сме готови :cheers:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Да, добавих те. Сега и покана за съсед ще ти пратя :) А 18-те чушлета до час трябва да са готови ^^

P.S. Моля да не ми пращате повече кучешка храна - ще вземе да надебелее :lol: Ама яйца не отказвам :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”