Обичате ли се? :)
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Внимавай какво си пожелавашЦиндил-Пиндил написа:Хайде, искам яко флууд на една от най-яките ми анкети![]()
Ами да,обичам се.Само от време на време си се ядосвам,като забъркам някоя каша,но иначе съм доволна от себе си
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Уф, добре че сме други, да ти се кефим достатъчно!Vintersorg написа:Тц...не си се кефя много...![]()
![]()
![]()
![]()
Ама понеже имам множествена личност..и не мога да кажа дали след пет минути отговорът ми ще е същият.
Те колко Жоровци живеят в мене, не е си истина!
- Жоро на три морета, който крои планове да завладее света и да стъпи с Българското знаме на Сатурн...
-Жоро фермер, дето мечтае за уютно къще нейде на тихо и самотно местенце, където да развива селскостопански двор и да има женица и дечица и трактор...
-Жоро вманиачен в самоподобряването си кариерист, чийто ултра страх е да не остане безхлебен някой ден...
-Жоро хижар (винаги вади от торбата планинарски истории, пече скара, пали огън, пее песни, Кумба Я, алабала...)
Има и други ама явно скоро не са ме обсебвали та не ги помня добре. Бе никой не ме кефи особено, честно казано...
Бтв - много си се обичам мене си. И аз имам хиляди лица и всичките са с предимство, понеже са мои и изключително обичани. А най-много се обичам, когато не се замислям, защото ако помисля, може да открия, че не ставам за обичане... Обичам се, да... Много се обичам.. Разбрахте ли, че се обичам
Сериозно - ако човек не обича себе се и не се уважава, не може да обича и уважава другите. Изтъркано, ама голяма истина, ша знаете!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка: