КСК- История 2010/ 2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК- История 2010/ 2011
смятай вие сте некви маняци
аз нищо нз
много ги забравям работите мн гадно се бъркат и става миш-маш
ще уча на път към Сф

-
BlagovestHristov
- Драскач
Ако наистина се бъркаш докато учиш на изпита му мисли.webstil написа:смятай вие сте некви маняциаз нищо нз
много ги забравям работите мн гадно се бъркат и става миш-маш
ще уча на път към Сф
![]()
Аз къде уш що годе съм добре на олимпиадата написах,че по времето на Аспарух във Византия управлява Константин 7
- Enigma
- В началото бе словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: трети
О, другари, не че искам да ви стряскам, ама всяка една грешка от сорта на Иван Владимир в темата за Петър или Константин VII при Аспарух, би била фатална и би довела до рязане на глави...
Трябва да бъдем много внимателни!
"Никак не се боя,
че ще ме стъпчат.
Отъпканата трева
се превръща в пътека."
Публична администрация, III курс
че ще ме стъпчат.
Отъпканата трева
се превръща в пътека."
-
BlagovestHristov
- Драскач
Кофти е,че човек много се изнервя и всиките знания се размешват.Enigma написа:О, другари, не че искам да ви стряскам, ама всяка една грешка от сорта на Иван Владимир в темата за Петър или Константин VII при Аспарух, би била фатална и би довела до рязане на глави...![]()
Да попитам,че не съм наясно.Трябва ли да номерираме страниците ? Можем ли да задраскаме нещо,ако сме объркали или нямаме право да поправяме ?
е аз такива грешки не правя
за това трябва доста фантазия 
-
BlagovestHristov
- Драскач
Кои теми си учил/а тиwebstil написа:е аз такива грешки не правяза това трябва доста фантазия
Ми Средновековието без "Въстанието на Асеневци и Възстановяването на българската държава..." и то пак съм я учил,както и Възраждането,ама не и за тема...то тес теми треа го знаеш като песен...пълна зубращина...треаше си кандидатствам с математикаBlagovestHristov написа:Кои теми си учил/а тиwebstil написа:е аз такива грешки не правяза това трябва доста фантазия
-
BlagovestHristov
- Драскач
Хахахх е не !webstil написа:Ми Средновековието без "Въстанието на Асеневци и Възстановяването на българската държава..." и то пак съм я учил,както и Възраждането,ама не и за тема...то тес теми треа го знаеш като песен...пълна зубращина...треаше си кандидатствам с математикаBlagovestHristov написа:Кои теми си учил/а тиwebstil написа:е аз такива грешки не правяза това трябва доста фантазия
и че тей чакам на 6 теми от нз си колко,нооо Господ е мой човек
![]()
И съм М...
Ние сме астрални близнаци
Може да се молим заедно.Трябва тук форумците да решим единодушно,която е най-желаната тема и да видим после какво ще се падне
Ае тре са падне нещо дето знаем,щото иначе СУ губи ценен кадър,който ще отиде във ВТУBlagovestHristov написа:Хахахх е не !webstil написа:Ми Средновековието без "Въстанието на Асеневци и Възстановяването на българската държава..." и то пак съм я учил,както и Възраждането,ама не и за тема...то тес теми треа го знаеш като песен...пълна зубращина...треаше си кандидатствам с математикаBlagovestHristov написа:Кои теми си учил/а тиwebstil написа:е аз такива грешки не правяза това трябва доста фантазия
![]()
И съм М...
Ние сме астрални близнаци![]()
![]()
![]()
![]()
1 към 1 съм с теб
Може да се молим заедно.Трябва тук форумците да решим единодушно,която е най-желаната тема и да видим после какво ще се падне
-
BlagovestHristov
- Драскач
Ще се,ще сеwebstil написа:Ае тре са падне нещо дето знаем,щото иначе СУ губи ценен кадър,който ще отиде във ВТУBlagovestHristov написа:Хахахх е не !webstil написа:Ми Средновековието без "Въстанието на Асеневци и Възстановяването на българската държава..." и то пак съм я учил,както и Възраждането,ама не и за тема...то тес теми треа го знаеш като песен...пълна зубращина...треаше си кандидатствам с математикаBlagovestHristov написа:Кои теми си учил/а тиwebstil написа:е аз такива грешки не правяза това трябва доста фантазия
![]()
И съм М...
Ние сме астрални близнаци![]()
![]()
![]()
![]()
1 към 1 съм с теб
Може да се молим заедно.Трябва тук форумците да решим единодушно,която е най-желаната тема и да видим после какво ще се падне![]()
Коя зала си?
Кво беше .... ректорат южно крило,2 етаж 41 кабинет
- Enigma
- В началото бе словото
BlagovestHristov написа: Кофти е,че човек много се изнервя и всиките знания се размешват.
Да попитам,че не съм наясно.Трябва ли да номерираме страниците ? Можем ли да задраскаме нещо,ако сме объркали или нямаме право да поправяме ?
До колкото знам, може да си номерираме страниците, но без да ограждаме цифрите с кръгче, скобички, чертички и тем подобни. Относно редактирането - с приетите за това знаци.
"Никак не се боя,
че ще ме стъпчат.
Отъпканата трева
се превръща в пътека."
че ще ме стъпчат.
Отъпканата трева
се превръща в пътека."
-
BlagovestHristov
- Драскач
Които са ?Enigma написа:BlagovestHristov написа: Кофти е,че човек много се изнервя и всиките знания се размешват.
До колкото знам, може да си номерираме страниците, но без да ограждаме цифрите с кръгче, скобички, чертички и тем подобни. Относно редактирането - с приетите за това знаци.
- Enigma
- В началото бе словото
BlagovestHristov написа:Които са ?Enigma написа:BlagovestHristov написа: Кофти е,че човек много се изнервя и всиките знания се размешват.
Ами например, ако си пропуснал нещо, го допълваш с лястовичката, а не някъде отстрани на листа със звездичка и с цифри.
"Никак не се боя,
че ще ме стъпчат.
Отъпканата трева
се превръща в пътека."
че ще ме стъпчат.
Отъпканата трева
се превръща в пътека."
-
BlagovestHristov
- Драскач
Окей.Ще избираме ли форумната темаEnigma написа:BlagovestHristov написа:Които са ?Enigma написа:BlagovestHristov написа: Кофти е,че човек много се изнервя и всиките знания се размешват.
Ами например, ако си пропуснал нещо, го допълваш с лястовичката, а не някъде отстрани на листа със звездичка и с цифри.
Аве ква форумна тема,те тес знаят сичко само са праятBlagovestHristov написа:Окей.Ще избираме ли форумната темаEnigma написа:BlagovestHristov написа:Които са ?Enigma написа:BlagovestHristov написа: Кофти е,че човек много се изнервя и всиките знания се размешват.