П.П. И аз от няколко дни не мога да спя. На ден най-малко по 5 пъти си проверявам дали са излезли резултатите и все "НИЩО" ... Това чакане ме убива ...
Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Kpucu
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2010
Ух,... и аз съм си писала заглавието, но като гледам повечето сме го писали...дори го поставих в кавички и мисля , че за това едва ли ще направят проблем, но за цифричките не знам
дано не го сметнат за знак, защото много ми хареса това което си писал и ще е жалко да те дисквалифицират заради неволна грешка. Но все пак не сме ние хората, които решават кое е грешно и кое не, и кое се счита за грешка, и кое не... Нека оставим това на проверяващите, защото така всеки като пише различно нещо още повече се паникьосваме.
П.П. И аз от няколко дни не мога да спя. На ден най-малко по 5 пъти си проверявам дали са излезли резултатите и все "НИЩО" ... Това чакане ме убива ...
Последно промяна от Kpucu на 08 Апр 2010, 17:39, променено общо 1 път.
- Real_Boy
- Пишете, о, братя
- Специалност: КНИ (р)
Kpucu написа:Ух,... и аз съм си писала заглавието, но като гледам повечето сме го писали...дори го поставих в кавички и мисля , че за това едва ли ще направят проблем, но за цифричките не знамдано не го сметнат за знак, защото много ми хареса това което си писал и ще е жалко да те дисквалифицират заради неволна грешка. Но все пак не сме ние хората, които решават кое е грешно и кое не, и кое се счита за грешка, и кое не... Нека оставим това на проверяващите, защото така всеки като пише различно нещо още повече се паникьосваме.
П.П. И аз от няколко дни не мога да спя. На ден най-малко по 5 пати си проверявам дали са излезли резултатите и все "НИЩО" ... Това чакане ме убива ...
Ама ти си ми чела работата ли?
Hot as hell, romantic as heaven
Facebook - Bobby Ivanoff
Facebook - Bobby Ivanoff
- Real_Boy
- Пишете, о, братя
- Специалност: КНИ (р)
svetlio.varna написа:И аз пиша =1=, споко. Аз така и не разбрах къде толкова си я написал тая тема, нали си има "Тема:", където се пише, дори и да си я написал на някой от следващите листове, това не е сред знаците, които се считат, че издават анонимността на работата, нито чертичките при номерацията. Спокс
Мерси, че ме успокояваш
Hot as hell, romantic as heaven
Facebook - Bobby Ivanoff
Facebook - Bobby Ivanoff
- Kpucu
- В началото бе словото
Хах, ако имаш това предвид , прочетох го ... и много ми харесаха вижданията ти по темата .. доста въображение си вложил и ми хареса начина по който си разкрил действителностаReal_Boy написа:Ей Сск, кво против мойто лилаво?![]()
![]()
Аз писах разказ.
Става въпрос за един патолог, който влиза в моргата и намира тяло на масата без име и задачата му е да разбере от какво са множеството дупки по тялото на човека. Оказва се,че са огнестрелни рани и тук съм писал много символично... Дупката в сърцето на човека е дупката в бюджета, която всъщност е 1.4 см, и поради трудния случай той поисква вдигане на процента печалба от случая от 20 на 22%(Символ на ДДС).. Дупките по тялото му напомнят и за дупките по улиците, които дори да бъдат запълнени с плът от друго място на тялото, другите си остават и няма смисъл от това... Другата дупка открива черния дроб. Той е атрофирал от прекомерната употреба на ГМ немаркирани продукти.. Открива му нов ген при ДНК анализ, както и бактерии, резистентни на антибиотици... Счупените крак и ръка символизират хората, който са го удряли(средностатистическия българин) по пътя му нагоре... Синините по необръснатото му лице също. И там завършвам с това каквото пише патолога в новия медицински картон на "пациента"... Не го помня точно... Горе долу е това, има и още, но го забравих![]()
- ssk
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Хаха споко.Real_Boy написа:svetlio.varna написа:И аз пиша =1=, споко. Аз така и не разбрах къде толкова си я написал тая тема, нали си има "Тема:", където се пише, дори и да си я написал на някой от следващите листове, това не е сред знаците, които се считат, че издават анонимността на работата, нито чертичките при номерацията. Спокс
Мерси, че ме успокоявашИмаш две големи от мене на участие на Анелия ако си прав
![]()
Аз сложих цифричката в кръгче и около нея имаше --
--(1)--
http:\\bsskg.wordpress.com
-
ivvv
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социопатия
- Курс: първи
Не ми се сърдете само, ама като гледам как си украсявате страниците и се сещам за 1-ви клас и правенето на нещо подобно след всяка домашна работа 
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз до 4ти клас си слагах винаги две вертикални успоредни чертички в главно "Д".ivvv написа:Не ми се сърдете само, ама като гледам как си украсявате страниците и се сещам за 1-ви клас и правенето на нещо подобно след всяка домашна работа
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
-
Bumbroldozer
- В началото бе словото
Нали!Не ми се сърдете само, ама като гледам как си украсявате страниците и се сещам за 1-ви клас и правенето на нещо подобно след всяка домашна работа
-
ivvv
- От дъжд на вятър
Явно украсявайки си номерацията на някакво подсъзнателно ниво се получава усещането за завършена естетическа цялост на творбата.
Borisg, то и аз до т'ва време някъде, мисля че ги вършех тия работи. Обхвана ме носталгия
Borisg, то и аз до т'ва време някъде, мисля че ги вършех тия работи. Обхвана ме носталгия
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
-
Bumbroldozer
- В началото бе словото
На редовния може да им изпъна едно бордюрче в началото и в края

-||-/\-:*-^-<>-&-+-%-#_#-*_0-o.0-....... като в 1ви клас ей такова
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И по една усмивка след заключениетоBumbroldozer написа:На редовния може да им изпъна едно бордюрче в началото и в края![]()
![]()
-
ivvv
- От дъжд на вятър
Аз много обичах да правя нещо подобно:
. ~
~
~
~ .... и така нататък 
. ~
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Започвам да си мисля, че в специалност "Психология" повече ще ни се радват 
-
Bumbroldozer
- В началото бе словото
Смях да става обаче уважаемите проверяващи
хич не си дават зор.... близо 2 седмици вече
... На нищо не прилича това.
По-лабилните колеги ще вземат да припадат накрая

-
ivvv
- От дъжд на вятър
Предлагам да се хванем в редичка, ръчичка за ръчичка, и да идем при моя брат, които сега завършва психология, за да му дадем богат избор за аргументация в диплмоната му работа.
Bumbroldozer, позволи ми да те наричам Бръмбозавър... много повече ми харесва как зучи
И да се възмущаваме, гласовете ни са неми и отиват в глухи уши.
Bumbroldozer, позволи ми да те наричам Бръмбозавър... много повече ми харесва как зучи
И да се възмущаваме, гласовете ни са неми и отиват в глухи уши.