Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Журналисти 2010
каква е схемата с резултатите последно?
някой може ли да изведе информацията простичко, че 90 страници кво ли не прочетох, но не и инфо за оценките - ще могат ли да се проверят онлайн с входящ номер или в ректората само ще се появят....
някой може ли да изведе информацията простичко, че 90 страници кво ли не прочетох, но не и инфо за оценките - ще могат ли да се проверят онлайн с входящ номер или в ректората само ще се появят....
-
mravke
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
^^^
е точно пък това го пише на поне 10 от 90те страници
На началната страница на сайта има "Персонална информация" там си въвеждаш входящия номер и ЕГН и готово 
А иначе на 'хартия' излизат на стената на химическия,не в Ректората...
е точно пък това го пише на поне 10 от 90те страници
А иначе на 'хартия' излизат на стената на химическия,не в Ректората...
В мойта зала квесторката каза,че освен на "Тема:...",където попълваме заглавието,на листовете не бива да го има,защото може да се сметне за знак,само номерирането на страниците не се смяталo за знак (Това,че го е казала не означава ,че е така ,защото си личеше,че не са особено наясно с това къде и как трябва да се попълнят нещата) . Не вярвам да дисквалифицират някой , заради записано на листовете заглавие . 
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Не, той е плагиатissoax написа:малиии тука некъв нов кристо ли си имаме
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Аз го казах във връзка с коментара на момичето. Знам, че заглавието на темата се пише отпред и не разбирам защо трябва да го пише на листа, на който пише есето си.ivvv написа:ОМГ! ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ТАМ СЕ ПИШЕ!lacuna_coil написа:Заглавието на темата нали се пише на първата страница, където си пише "Тема : ...." ?
-
Becksy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
- Курс: първи
What?! написа:каква е схемата с резултатите последно?
ТУК!!!
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
- Kpucu
- В началото бе словото
В 292 помня, че едно момче попита дали е грешка,ако напишем заглавието в/у белите листи, и една от квесторките каза, че не е проблем, може да го напишем, ако искаме, дори и в кавички можело да го поставим. Каза само, че като номерираме страниците да не заграждаме цифрата или да я подчертаваме, за да не се сметне за знак... Дано това със заглавието не е грешка , че от сега усещам, как вместо оценка ще получа: Дисквалифицирана 
- mina_k
- Пишете, о, братя
тогава и аз ще се присъединя към ,да ги нарека, крайните мнения и ще кажа,че очаквам на работата ми да пише "дискфалифицирана".макар че ми е много интересно към кого бих могла да отправя знак!
-
clodhen
- В началото бе словото
- Специалност: Изкуствознание
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Като си отворите персоналните странички на държани изпити отчита ли ви журналистиката или пише "Няма положени изпити до сега!" (ако журналистиката ви е бил първия изпит)?
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
На мен ми пише, че нямам положени изпитиclodhen написа:Като си отворите персоналните странички на държани изпити отчита ли ви журналистиката или пише "Няма положени изпити до сега!" (ако журналистиката ви е бил първия изпит)?
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- ssk
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Честито!gogofen написа:Нека споделя и аз какво написах.
Бях в зала 65 на 3-я етаж.Бях в черно и излзох първи!Някои може да ме помнят!
Писах за дупките,които живота поднася на човек и за трудното излизане от тях!
Това което исках да докажа се съдържа в самия ми увод и го доказвам с история!
Разхождам се из парка и чувам женски глас,който ми иска цигара.Виждам пред мен бедна жена и решавам да седна до нея,за да разбера как е стигнала до това положение.Тя ми разказва за живота си:омъжила се,родила,детето имало заболяване на сърцето,тя събирала пари и теглила заеми от банки за да го излекува,излекувала го,после започнала да работи на много места за да връща парите,скарала се с мъжа си заради финансовите им проблеми,той я напуска,тя остава сама с детето,малко по малко то пораства,тя му приписва апратамента,за да не го вземат банките и в последствие той я гони от тях под претекста,че тя е виновна,че той няма баща!Има един драматургичен момент,в който тя докато ми разказва изведнъж онемява и наблюдава какво става отсреща на улицата и вече към края се разкрива,че тя там е видяла сина си,който дори не казва здрасти!Накрая свършвам,че на другия ден се връщам отново,но пейката на която е седяла е празна!Празна като душата на бедната жена.Душа която се е превърнала в безкрайна дупка,поглъщаща всяка болка.
Това е!Не знам на каква оценка да се надявам.Моля някой да си даде мнението!
Тъй като се научихме да питаме всеки лектор какъв текст досега му е направил впечатление, една от лекторите каза за това, което ти си писал.
http:\\bsskg.wordpress.com
- summer_f_
- Пишете, о, братя
това значи ли, че по-голямата част от творбите са проверени 
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
- mina_k
- Пишете, о, братя
а споделиха ли какво им е направило лошо впечатление масово?
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Което е по-същественият въпросmina_k написа:а споделиха ли какво им е направило лошо впечатление масово?
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
- mina_k
- Пишете, о, братя
нали това ще ни е работата един ден-да задаваме съществени въпроси!