За 4 години го посетих миналата седмица за втори и последен път.Бeтон написа:Той е стола за манговците и дюлгерите, бре. Ти си се сбъркал да отидеш там.
Манджа стрийт в Студентски Град
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Манджа стрийт в Студентски Град
Много кофти ми изглежда на мен .. по-добре кисело мляко и хляб 
Годо?
-
ivvv
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социопатия
- Курс: първи
Алооо, вие от Студентски град ли сте???
Няма по-добър завършек на нощта, прибирайки се поредния запой из дискотеки, от това да идеш да се натъпчеш с Голям дюнер и айран. Никой не е казал, че трябва да сядаш на "сепаретата" в Манджата при гнусарите, но хапването си го бива. Който не обича да поглъща богато калорични и пържени храни да не се изказва против, или по-точно противно. Аз си взимам нещичко оттам веднъж седмично и не съм умряла, даже напротив...
Няма по-добър завършек на нощта, прибирайки се поредния запой из дискотеки, от това да идеш да се натъпчеш с Голям дюнер и айран. Никой не е казал, че трябва да сядаш на "сепаретата" в Манджата при гнусарите, но хапването си го бива. Който не обича да поглъща богато калорични и пържени храни да не се изказва против, или по-точно противно. Аз си взимам нещичко оттам веднъж седмично и не съм умряла, даже напротив...
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
-
dexteriti
- Да живей словото
- Специалност: Economics with Journalism
Даже напротив на умряла кво значи
Нещо тежко ли друсаш, че не виждаш кви лайна има в тия дупки. Там където ми хваща банкнотката с мазни ръцици и ми после ми слага мазното месо в януарска питка? За там ли говориш или за друга елитна дупка?
-
ivvv
- От дъжд на вятър
Ха-ха-хъ ако ти си мислиш, че там, където нямаш видимост как ти се приготвя яденето, хигиената е по-различна, значи си от друга планета. Или пък е много по-гот да си вземеш кренвирши, пастет, каймица, кисело мляко ФФ или нещо друго "стерилизирано" и да пълниш търбуха си с стабилизатор Е657, Е768, Е980, Е330, Е123..., да не забравяме и емулгатора. И да не забравяме също така и високото съдържание на "месо" или "мляко" според зависи. Така че не ми говори за качество на храната, защото, ако повече се кефиш да се ядеш боклуци под хубава форма - Браааво! Явно ти друсаш нещо тежко, щом ти се привиждат екскременти. Да не си на халюциногенни?
issoax, веднъж седмично дюнер, не е = на веднъж седмично запиване.
issoax, веднъж седмично дюнер, не е = на веднъж седмично запиване.
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
-
dexteriti
- Да живей словото
Можеш ли да ми докажеш, че това което е от ФФ е гадно, гнусно, мазно и мръсничко...?! Никой нормален не предпочита манджа стрийт пред фантастико...Ти сигурна ли си, че не ти режат месото на някой кон? Или не си похапнала част от Ахмед? Можеш ли да намериш хлебарка във фантастико, защото съм подготвил цяла шепа такива от оная дупка?
Говорим предимно за съхранение, не за качество...
Говорим предимно за съхранение, не за качество...
ахм .. жалко че не всеки път завършваш нощта по най добрия начин - тъпчене с голям дюнер и айранivvv написа: issoax, веднъж седмично дюнер, не е = на веднъж седмично запиване.
-
ivvv
- От дъжд на вятър
Не, не мога да ти го докажа, а и не виждам смисъл да ти доказвам к'вото и да било. Може яденето от Манджата да е мазно и всякакво, но е вкусно!
Не казвам нищо против Фантастико, а само това, че не е лошо понякога човек да си вземе дюнер, да иде на китайски или в пицария, за да разчупи менюто си. Има някои, които се хранят от Манджа всекидневно и нищо не им е станало, познавам и такива, които от готовата кухня на Фантастико са свършвали със стомашни разстройства и гадене. Така че, всичко е шанс и късмет. А и за човек, които има претенции, че не яде от Стола до Кохиба, имаш твърде богат колекционерски опит на хлебарчици оттам.
Пийс!
Не казвам нищо против Фантастико, а само това, че не е лошо понякога човек да си вземе дюнер, да иде на китайски или в пицария, за да разчупи менюто си. Има някои, които се хранят от Манджа всекидневно и нищо не им е станало, познавам и такива, които от готовата кухня на Фантастико са свършвали със стомашни разстройства и гадене. Така че, всичко е шанс и късмет. А и за човек, които има претенции, че не яде от Стола до Кохиба, имаш твърде богат колекционерски опит на хлебарчици оттам.
Пийс!

-
dexteriti
- Да живей словото
Псувам по качеството. Когато нещо не те кефи - не ходиш. Тва води до фалит. Следващите ако не са по-хубави, нови и така докато има качество, защото няма контрол. И аз обичам гадните, мазни дюнери, но там е отвратително.
-
ivvv
- От дъжд на вятър
Съгласна съм за контрола и качеството. В родния ми град(Плевен) правят най-хубавите дюнери в България(по всеобщо мнение), нека взимат пример оттамdexteriti написа:Псувам по качеството. Когато нещо не те кефи - не ходиш. Тва води до фалит. Следващите ако не са по-хубави, нови и така докато има качество, защото няма контрол. И аз обичам гадните, мазни дюнери, но там е отвратително.
- Gormoth
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Медицина
- Курс: втори
Аз на един концерт попаднах на Манджа стрийт. Миризмата не беше много приятна. 
Quietly these colors will fade
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
but soon they will be as one.
For a moment i will stare