Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- ssk
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Re: Журналисти 2010
Или края а тази а седмица, или началото на следващата.
Впрочем казаха, че не трябвало да пишем заглавие, че би могло да се счете като маркер за изпитващия.
Впрочем казаха, че не трябвало да пишем заглавие, че би могло да се счете като маркер за изпитващия.
http:\\bsskg.wordpress.com
- summer_f_
- Пишете, о, братя
да го бяха казали по-рано
Представяте ли си да отворя персоналната информация и там да пише с големи букви ДИСКВАЛИФИЦИРАН

Представяте ли си да отворя персоналната информация и там да пише с големи букви ДИСКВАЛИФИЦИРАН
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз си го представям... Даже го очаквамsummer_f_ написа:да го бяха казали по-рано![]()
Представяте ли си да отворя персоналната информация и там да пише с големи букви ДИСКВАЛИФИЦИРАН![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Лоша работа... На нас квесторите на изпита казаха, че нямало значение и аз реших да напиша заглавие. То бива заради това сега да стане белята.ssk написа:Или края а тази а седмица, или началото на следващата.
- summer_f_
- Пишете, о, братя
туковиж като им писне да проверяват тея 1000 есета наред да почнат да тряскат ДИСКВАЛИФИКАЦИИ

The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Квесторите в 224 подчертаха, че заглавието трябва да се напише пък.Hope написа:Лоша работа... На нас квесторите на изпита казаха, че нямало значение и аз реших да напиша заглавие. То бива заради това сега да стане белята.ssk написа:Или края а тази а седмица, или началото на следващата.
- mina_k
- Пишете, о, братя
аахм,и аз очаквах тогава някъде,но друго е да го чуеш от по-сигурен източник!ssk написа:Или края а тази а седмица, или началото на следващата.
а за заглавието-не съм си представяла,че могат да го приемат за знак.като гледам,ако следват тази логика,половината есета трябва да бъдат дисквалифицирани.
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Kaжи кои са и веднага ще ги отстраня и ще реша проблемаsummer_f_ написа:а пък тея икономисти само се заяждат с мен
Иначе за курса- споделете какво учите за да видя дали за една година са си напънали мозъчето да променят нещо, или все така вземат парите на хората
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аз бях в 292 и на няколко пъти различни хора питаха трябвало ли да се пише "белова" на беловата, трябвало ли да се пише заглавието и отговорите бяха в посоката "както искате".Borisg написа:Квесторите в 224 подчертаха, че заглавието трябва да се напише пък.Hope написа:Лоша работа... На нас квесторите на изпита казаха, че нямало значение и аз реших да напиша заглавие. То бива заради това сега да стане белята.ssk написа:Или края а тази а седмица, или началото на следващата.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
При нас пък едно момиче питаше как да зачертава дума, за да не се сметне за знак, а квесторката нещо измрънка и не отговориHope написа: Аз бях в 292 и на няколко пъти различни хора питаха трябвало ли да се пише "белова" на беловата, трябвало ли да се пише заглавието и отговорите бяха в посоката "както искате".
- kekozza
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Люде, какво сте се стегнали, я chill out малко!
Ничия работа няма да бъде анулирана заради липса или наличие на заглавие...
Радвайте се на чудесното дъждовно и студено време и чакайте с трепет резултати,
не си разваляйте съня за глупости
3/4 Of The World Is Covered By Water...The Rest Is By CHARLES WOODSON
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
Заглавието го пишете на първата страница - където се пише темата и още някакви неща забравих какви бяха.....
Но за това няма да ви правят проблем мисля
Но за това няма да ви правят проблем мисля
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
На мен пък ми беше много интересно на курса днес...аз бях на 2рия или 3ия ред....попитах, как може да се очаква от нас да гледаме биг брадър при положение, че самата преподавателка ни говори с пренебрежение за него...
Утре ще се видим пак
Утре ще се видим пак
- mina_k
- Пишете, о, братя
о,изпитът вече се явява и в съня ми!kekozza написа:Люде, какво сте се стегнали, я chill out малко!
обаче си прав,половината чакане вече мина.(ние сме истински сървайръри!)
-
ivvv
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социопатия
Дано да е минало само половината чакане, защото съдейки по чакането от миналата година...
Винаги ужасно много ме е дразнела цялата монотонност в СУ. Такова чудо като експедитивност в работата на тая машина Алма Матер - нема! Както Варненец спомена, някъде из страниците, предварителните миналата година ни оставиха в неведение около 3 седмици. В тоя форум е неписано правило да се плюе по УНСС, но точно там, миналата година за някъде 5 дни се провериха 450-500 работи по журналистика.
Но какво да се прави, нямаме друг избор - чааакаме! Всъщност има какво да се прави, докато чакаме..
Винаги ужасно много ме е дразнела цялата монотонност в СУ. Такова чудо като експедитивност в работата на тая машина Алма Матер - нема! Както Варненец спомена, някъде из страниците, предварителните миналата година ни оставиха в неведение около 3 седмици. В тоя форум е неписано правило да се плюе по УНСС, но точно там, миналата година за някъде 5 дни се провериха 450-500 работи по журналистика.
Но какво да се прави, нямаме друг избор - чааакаме! Всъщност има какво да се прави, докато чакаме..
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!